Nu mai suntem bobocei - emotii de clasa a II a !!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Multumesc fetelor

Am terminat si noi cu pregatirea rechizitelor, am luat ghiozdan si costum de uniforma nou ( a crescut baiatul ) iar la capitolul lectii am ajuns la ''suplimentare ''.
Insa a inceput sa scrie urat , parca la sfarsitul scolii scria mai acatarii . Pe tip I a fost super insa pe tip II vad ca deja nu mai da asa mare atentie rotunjirii literelor, toate sunt colturoase ...si urate.
Acum chiar ca arata ca si ''scris cu stanga ''

Sper sa se remedieze problema asta.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bb 2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaD spune:

Azi e sfantul Alexandru.Sa-mi traiasca baiatul,ca e Cosmin Alexandru,si voua daca aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

La multi ani pentru cei care poarta numele de alexandru!

RamonaD, sa-ti traiasca baitul si sa aveti numai bucurii.

helbi, noi pe role mergem de vreo 2 ni cu viteza mult prea mare pentru gustul meu. In schimb cu bicicleta am dat-o in bara mereu: ba am luat-o prea mica, apoi prea mare, iar acum cand ar putea merge pe cea mare i s-a spart un cauciuc si nu se vulcanizeaza... asa ceva sa cumpar alta bicicleta penttru o roata ...

Nu avem uniforma la scoala, dar trebuie sa cumpar mai multe bluzite albe.
Pe de alta parte weel-end-ul asta trebuie sa cumparat pat cu etaj ca asa e comanda sosita.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani de Sf Alexandru !!!

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

CristinaT, dar nu gasesti pe la magazinele specializate, sau la firma care a facut bicileta sa comanzi numai o roata? Aiurea sa cumperi bicicleta noua, pt o roata

Frumoasa comanda cu patul! Bafta la cumparaturi si asteptam poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Phiiii, noroc cu voi ca am aflat si eu de Sf. Alexandru azi! Sa-i urez repede nepotelului meu cele cuvenite.

Sa va traiasca Alexutii si Alexutele! Sa va bucurati unii de altii inca multe decenii de acum incolo!

Mergi la inceput

Ne-am cumparat toate rechizitele. Dar tot... mai putin manualele si caietele ajutatoare. Inca avem mult de scris la temele de vacanta si mult de citit. In week-end nu am lasat-o sa faca teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Noi n-am cumparat nimic. Si nici nu iau pana la prima sedinta. Ca am luat plasa anul trecut. Ne da lista si apoi facem cumparaturi. Uniforma se face la fel pt toata scoala. Ghiozgan i-am luat prin aprilie ca cel de la inceputul anului scolar ne lasase . Doar penar o sa-i cumpar. Caietele dupa lista data de inv.

AMR nici 2 sapt

Mergi la inceput

Am deschis un subiect aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106655

poate ma puteti ajuta.

Mergi la inceput

april, ai dreptate am luat plasa anul trecut... dar am uitat. Si am cheltuit cam multi bani.

Dar temele le-ati facut?
ca eu aici sunt stresata rau...

Mergi la inceput