Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 29
Annisia spune:
Bai, voi nu va mai faceti poze la burtica? Vreau si eu sa vad care e treaba pe la vecini... Nu de alta, dar cica o burta prea mare, cu un bebe mic, inseamna ca colocatarul nu se hraneste bine...deci probleme... Zuzu meu de dotor nu stie pe ce lume traieste... Imi spune mereu ca sunt foarte bine... Numai ca eu nu-l cred...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
betty78 spune:
Fetelor, multam de urari. Sper sa fie bine...am ceva emotii cei drept si mor de oftica ca nu pot sa nasc normal.
Annisia scumpo, sincera sa fiu mie nu mi se pare ca am o burta uriasa, dar intradevar e cam plina garsoniera. De exemplu daca stau intansa, burta se ridica peste coaste...nu stiu cum sa explic exact, dar parca bebe sta cu picioarele peste coastele mele. Oricum amandoi medicii care mi-au urmatit sarcina afcirma ca bebe este f. f. mare. Mie sincera sa fiu nu mi se pare asa de baban, cred ca mai degraba eu sunt mica. O sa vad joi daca s-au inselat. Circumferinta mea abdominala este intre 102-104.
betty78 37+ cu
amr 2 zile
august 2006
bulinutza noastra
Annisia spune:
Da, mai Betty, dar la ce inaltime si greutate ai tu 102-104? Ca eu am 115 pe nehalite si burta mi se ridica de multisor peste coaste... Asta la 85 kg si 1,68 m... Hai te rog sa ma luminezi si pe mine!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Gabitza, pai ai timp draga sa nasti pana pe 20... hihihihihi.... Nu te duci la control pana atunci? Spune-i doctorului sa te verifice manual (DIGITAL) si iti spune el care e treaba pe la frontiera... Hai stai cuminte, ca nu iti foloseste la nimic sa te panichezi. Trebe sa ramai pe pozitii, daca nu frei sa faci si tu ca mine - sa il trimiti pe al tau sa nasca singur. Eu am zis ca il astept acasa cu berea si petrecerea in toi.... N-ar fi dragut?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Zuzu asta de dr al meu nu m-a mai chemat la control pana se intoarce din concediu, respectiv 3 sept! Frumos, nu????
Adevarul e ca nu am nici un simptom, nu contractii, nu nimik..>Ma simt perfect! Asa ca eu zic ca o duc pana la termen!El, asa a zis, dar nu mi-a facut control DIGITAL. Ci doar eco si a palpat abdomen/ Hmmmm!!
Imi place ideea sa-l trimit pe al meu sa nasca...O sa ma gandesc serios la asta!
Eu mi-am facut poze la burta, dar comprataiv cu a ta, zau ca paleste...Nu stiu de ce nu ma lasa webshots astia sa le pun.
Gabriela 35+ Sara
danielle02 spune:
annisia mi-am pus o poza facuta la 33 saptamani,o gasesti in album.ce parere ai de burtica mea?
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
kriss79 spune:
BETTY!!!
Danielle, afibebe, multumesc de incurajari!
Burtik
Nasi 7/07/07
Cristina 29+ cu Alessia Stefana
teodoran spune:
Am revenit, dar nu stiu pentru cat timp, ca nu prea ma lasa An drei sa stau loculuio secunda, probabil ca o sa povestesc in repreize.
Deci, joi eu intram in 36 saptamani. Miercuri pe la 1 nopatea, deci joi dimineata, cand sa ma ridic din pat sa ma duc sa fac pipi, hop pe picioare si in pat plin de apa. Initial am rezut ca am facut pe mine, ptr. ca asa era senzatia.
M-am dus la baie si inca curgea pe picioare, atunci mi-am dat seama ce se intampla. Am reactionat foarte bine, am fost foarte calma, m-am dus frumos mi-am sculat sotul, i-am explicat ce se intampla, el era mai bulversat decat mine, si i-am zis hai in baie sa fac un dus si sa ma ajuti sa ma rad. (aveam programare la cosmetica luni...).
Dupa ce s-a finalizat operatiunea, am luat bagajelul, care era deja facut si am plecat la spital. Am ajuns in jur de ora 3 nopatea.
Acolo totul a decurs bine, mi-au facut internarea, m-au consultat, si au zis ca deocamdata nu nasc, si m-am bagat in pat...ideea era ca din mine curgea ca de la ciiuciuroi, o senzatie groaznica, eram uda fleasca.
Intre timp au inceput sa-mi faca antibiotice, cica cand se rupe apa exista risc foarte mare de infectie, si mi-a facut si dexametazona (ptr. bb, pentru maturarea plamanilor) - nu era neaprat nevoie, dar au zis ca mai biine sa fie facut.
Si uite asa am stat eu in pat si facand poteca intre pat si wc, pana aproximativ la ora 5, cand au zis ca nu se declaseaza contractiile si ca colul este inchis, nu este deloc moale, si deci nu da semne ca ar trebui sa nasc curand.
Dr. mea, mi-a spus ca mai mult sa stau asa vreo 2 zile, sa mai creasca putin bebe, dar problema era ca ea era in concediu, si pleca in week-end din bucuresti, si deci urma sa nasc cu altcineva. Intre timp s-a mai consultat cu profesoul si au ajuns la concluzia sa ma opereze cezariana, in seara aia, adica joi.
Am facut rahi anestezie, si asa s-a nascut Andrei.
Dupa asta, a inceput nebunia, cu revenirea din operatie, datul jos din pat, dureri ca la balamuc, si normal lispsa laptelui, dar important ca copilul era bine. A fost foarte bine ca am facut cezariana, ca cica avea condonul infasurat o data in jurul gatului, si de aia i-au dat nota 9, si nu 10.
bb este perfect sanatos, doar ca este mai micut in greutate, dar se face el flacau mare.
In episodul urmataor, o sa va posvestesc nebunia cu alaptataul, lipsa sfarcului si al laptelui, si prima nopate acasa (care sincer a fost grozanica).
Va urez la toate fetele nastere usoare, si sa stea bb in burtica cat mai mult, ptr. ca asta e foarte important. Sa auzim de bine.
PS: Scuze pentru greseli dar nu mai am timp sa mai si corectez.
bebe Andrei
Annisia spune:
Gabitza, yuhuuu, deci exista un doctor mai tampit decat al meu.... Din pacate, l-ai nimerit tocmai tu... Cum naiba sa te cheme abia in septembrie la control?
Danny, esti tare, tare dulcica si ai burtica foarte frumoasa!!! Mama, acum chiar ca ma apuca dracii daca mai face martalogul ala al tau figuri. Cum ma sa ai asa o mandrete de fomeie si tu sa stai cu coada pe sus??? Mama lui....
Betty, 45 de kile? Mergeai cu pietre in buzunar? Si acum ai 62? Doamne ce norocoasa... Eu ma simt ca un balon gata de lansare... Dupa ce adunai 25 de kile, judeci... Mama, ce misto de tine!!!!! Eu ma gandesc cu groaza ca m-am facut ca o ursoaica si nu o sa mai fiu in stare sa imping e putoare ce sunt...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Eu am niste arsuri, de imi vine sa arunc flacari ca un dragon. Si am luat Maalox tone. Cred ca o anumita branza topita e de vina, ca asta am mancat si seara si acum dimineata. De aceea si beau atata apa.
Danielle, zau daca stiu ce sa te mai sfatuiesc cu sanii. Poate macar putin talc pe iritatie.
Annisia, si daca ies fotbalisti ca al tau ce daca mai? E problema nurorilor. Eu nu prea pricep (dar vazusi ca percutez tare greu in ultima vreme) de ce ti se pare tie BB Yanis mic. Loc nu inseamna ca e mic, inseamna ca ai lichid suficient. Sa stii ca burta mea e mai peste tot moale, mai putin jos de tot.
Betty, totusi au doctorii un motiv. Uite cumnatei mele i-au zis ca trebuie cezariana ptr ca la eco de 38 de sapt aparuse bb de 4 kg. Pana la urma nu a ajuns pana la programare, a intrat in travaliu, BB coborase, si au zis ca e mai safe sa nasca normal. BB avea doar 3.3 kg pana la urma, insa nu l-a putut scoate, nu stiu, tot ceva cu conformatia, si pana la urma tot cezariana a fost.
Gabi, nu te agita, eu nu am mers la control de pe 12 iulie si ajung abia vineri. Cat despre tuseu, mie nu mi-a facut deloc deloc pe sarcina. Tot asa palpa burta si asculta BB. Tuseul e numai pentru final cand vrea sa vada colul.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)