Betty nastere usoara si recuperare rapida!!
Flavia 31 cu si Stefan
AMR 7 SAPT.
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
Roxule, pai daca il compar cu al tau e suficient sa ma gandesc ca e micut, nu? Daca la 35 (dupa noile calcule) de saptamani avea doar 2.400 kg... Al tau avea deja 3 kile implinite...
Apoi, legat de fotbalisti... Mai fata, daca s-ar insura fi-miu pe la 10 ani, cred ca as rezista cu doi tampiti in casa. Daca e sa ma gandesc ca abia pe la 30 de ani scap de el si il dau pe mana nurorii... Eheheeeeee... Unde mai pui ca eu sunt sigura ca din trei copii, toti vor fi baieti... Asta daca nu o sa raman socata psihic dupa prima nastere.... Hihihihihihihi.....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Teodora, deci asa a fost!!
cu alaptatul e greu la inceput, nici eu n-am mamelon format cum trebuie, dar\ daca bebelusul apuca AREOLA se formeaza mamelonul singur singurel.
hai curaj, ca se poate!! totul e sa sustii f f bine sanul, ca sa nu ii pice din gura.Si sa ingustezi areola in asa fel incat sa poata lua cat mai mult din ea, ca acolo sunt canalele de lapte care trebuie impinse sa curga laptele.
sa mananci bine si sa iei galactogil.
vaaai, ce m-am emotionaaaat.Si ce frica imi e!!!!!
Betty, tinem pumnii!!
sim, stai cuminte acolo;)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia