Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 28
Annisia spune:
Gabitza, inteleg ca esti in plina actiune a saptamanii 36, pe pregateala pentru 37. Deci ai fata mare. Te poti astepta oricand la o minunata intalnire cu Sara frumoasa!!!!
Eu am terminat 36-le si am intrat deja in 37... Numai ca bebelusii sunt mai puturosi (cica) decat bebelusele... Desi primii copii de la noi de la odisee sunt fotbalisti, nu???? Sper sa nu fie fotbalisti ca asta mare al meu. Hihihihihihihihihi!!!!!!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
betty, nastere ushoara si refacere rapida!
Mai fetelor, voi chiar v-ati pus pe treaba!!
Pai la odiseea din 2005 martie-aprilie am avut o mamica cu gemeni care a nascut in ianuarie si inca o mamica de baietel in februarie. In rest, toata lumea in martie-aprilie. Pwe cand aici mai e atata pana in septembrie si deja vin bebelushii la greu.
Am intrat cu inima stransa, o fi nascut Sim?? Sau o fi nascut alta mamica??
Hehehe... e vremea marilor intalniri
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Annisia spune:
Betty, iubita, am o rugaminte maxima la tine.... Te rog din suflet sa te intinzi pe pat si sa iti palpezi burtica. Spune-mi si mie ce simti. Mai ai portiuni unde e moale sau bebe ocupa tot spatiul din garsoniera? Eu am ditamai valiza de carat frate, ca abia ma mai tarai pana la buda, dar Nayel imi spune ca eheee mai are bebe de stat, ca uite cat loc mai are. Unde mai incape fratioare si cat are de gand sa imi mai creasca burtihanul? Nu de alta, dar o sa ajung sa il rog pe al meu sa mi-l care cu sacosa....
Multam anticipat si sa stii ca te invidiez la greu, ca o sa iti vezi bubulina dulce!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Roxana_G spune:
Gataaa, am facut ochi. Iar primisem nu stiu cate telefoane de la familie, desi ei stiu ca dorm pana la 11. A venit coletul Cargus pentru recoltare celule stem! Uraaaa.
Sunt ok, ziua la pat a mers super. La pranz astept fata dar cu insotitoare sa ma ajute. Azi am udat doar florile din jardiniera si am avut asa o jena. Dar atat.
Afibebe, hai ca nu mai e mult pana luni, tu ai si mai putine saptamani, stai linstita si o sa rezisti pana vine medicul. Tensiuntea e foarte buna.
Sim, eu am baut 2 l de apa asta noapte. Nici eu nu stiu de ce. Iar BB doarme stai linistita, al meu are cateva ore in care nu face nimic de ma si sperii si apoi ma rog de el sa nu mai rupa burta si mai ales sa nu mai preseze gaura. Si draguta, daca vrei sa mai stea BB Stefan acolo, eu zic sa o lasi mai usor cu treaba pe care ti-ai propus-o pe ziua de azi. Nu stiu ce ai vazut dimineata pe post de dop. Eu am mai zis pe aici cum a fost la mine, cu 2 zile inainte de nastere, insa cand am fost la control a zis ca e colul tot inchis. Si mi-a picurat atunci de mai multe ori cate putin. Nu stiu ce sa mai zic.
Pinacolada, imi pare rau ca ai avut probleme cu Luca, sper ca acum e bine sanatos. Hai ca va fi ok cu Herghe, daca a promis ca vine, atunci sigur o sa vina.
Luy, eu am dormit mai mult ca tineeee!
Bee, tare agitata noaptea, mai exact dimineata ta. Se mai intampla. Cu socrul si condusul mai greu...Eu nici cand merg cu nea soferul sotului nu sunt prea linistita si imi e jena sa fac observatii. Noroc cu sarcina acum ca am profitat sa mai zic una alta. Sa vezi cand m-a luat cu masina mea, imi intepenise inima cum o birjarea la cativa cm de alte masini.
Betty, curaj si nastere usoara! Refacere rapida dupa cezariana! BB sa fie sanatos si mancacios. Nu uita sa ne dai un sms, alege un nr de pe listuta sa stim si noi ce e cu tine joi. Sim, na ca am pierdut pariul, ca eu pariasem pe tine.
Teodora, tinta mea era sa ajung pana maine cand vine Badiu (desi la control ma chemase vineri), dar acum sper sa rezist si joi sa apucam sa ne vedem.
Carmenita, pai m-a durut si pe mine la epilat, dar nu a fost chiar asa infiorator. Dar cred ca asa sunt eu cu durerile, suport dureri destul de mari in general. Depinde insa si de mana cosmeticienei, sa puna pe portiuni micute si treptat, sa te mai lase un minutel sa te linistesti. Eu daca nu nasc saptamana asta, chiar ma gandeam sa ma duc din nou saptamana viitoare, desi nu pare sa fi crescut mai nimic.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Gabriela77 spune:
Ioi, Annisia, nu ma speria, ca zau ca eu nu m-am dezmeticit, de unde pana ieri tot ne plangeam pe aici de dureri, ganduri, vise...ete realitatea cum ne loveste! Nasteri, dopuri, contractii, pregatiri de nasteri....In plus, dr meu e in concediu din 20-29 aug, asa ca ce sa zic, eu sper ca Sara sa stea pana la termen, dar cum nu e dupa noi....
Gabriela 35+ Sara
Roxana_G spune:
Aaa, sa nu uit. Daca postez mai rar azi, nu e pentru ca am nascut. Ci imi face figuri router-ul (nu netul de data asta!) si daca nu am wireless nu stau in birou pe scaun. Cel mult mai pun zapp din cand in cand. Pupici si o zi buna. Ce vesti ma mai asteapta azi?
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Annisia spune:
Gabitza, pai ai timp draga sa nasti pana pe 20... hihihihihi.... Nu te duci la control pana atunci? Spune-i doctorului sa te verifice manual (DIGITAL) si iti spune el care e treaba pe la frontiera... Hai stai cuminte, ca nu iti foloseste la nimic sa te panichezi. Trebe sa ramai pe pozitii, daca nu frei sa faci si tu ca mine - sa il trimiti pe al tau sa nasca singur. Eu am zis ca il astept acasa cu berea si petrecerea in toi.... N-ar fi dragut?
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
Io fug la Iosup sa-mi vad copila Sa stati cuminti, da??
Roxule, pai nu ne-am inteles ca-l astepti pe dr?? Stai cuminte
Pinacolada, sanatate multa lui Luca
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
danielle02 spune:
`neata burtici
adimercedes ma bucur ca sotul e bine.
roxana numai sutiene din bumbac mi-am cumparat si din alea ptr. alaptat pe care le port si noaptea ca de stau fara sutien imi curg sanii de zici ca sunt izvor m-am mai lasat cate o ora asa fara,ca sa ma aerisesc si cand au inceput sa curga am crezut ca nu se mai opresc.sunt si grei m-am dat cu crema,poate o sa imi treaca rana.
luy abia astept sa o tin in brate si sa scap o data de chinurile astea ca nu se mai poate.e urat tare!
kriss si eu imi fac griji cu nascarea asta,nu am stat niciodata internata in spital si acu ma intreb oare cum o sa fie!
sim spor la ultimile retusuri.tin pumnii sa ai o nastere usoara si rapida
gabriela
betty
luni am programare la moasa si o sa ii zic de carcei,poate imi da ea vreun supliment de magneziu ca nu mai pot pasi prin casa.cobor scarile ca o babuta de 90 de ani si ma tarasc prin casa.sunt toata tzeapana!
ma duc sa vad ce mai am de pregatit,in mod sigur mai trebe sa spal o data asternuturile de la patut ca sunt pline de praf.
va tzuc.sa aveti o zi buna!
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
prisi spune:
Luy probleme cu umflatul si durutul mainilor am si eu de cateva saptamani , noroc ca am reusit sa-mi scot inelele inainte ca altfel cred ca treb sa le tai , da mai avem un pic si gataaaa....
poze
37+ Miruna