Mamici de septembrie-octombrie (58)
Raspunsuri - Pagina 27
sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by mihailescu teodora
Dreptatea-i de partea ta,draga mea1
Ai avut gura aurita,dar daca nasti tu maine?Hi,hi,hi!
Io tot vreau sa te vad nascuta!
Teodora 31 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
S-ar putea sa ai si tu dreptate, vedem ce vrea bb Stefan. Cred ca ce am vazut eu dimineata era o parte din dop, dar asta nu e relevant inca. Astept contractiile . Poate ma apuca noaptea sa ii stric somnul lui T. Oare cand e de garda?
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
luy spune:
Gataaaa, s-a deschis oficial sezonul !!!
Betty !
Betty
Betty
Betty
Betty
Betty
Betty
Luy 37+ cu
Carmenita spune:
Mihaela nu mai stim nimic de Myral de pe 6 august, eu sper sa ii fi picat netul atunci cu furtuna aia, pentru ca am mai multe prietene care au ramas fara net si telefon de atunci.
Betty ce putin mai ai. Sa dea Domnul sa ai un bebic sanatos si mancacios si tie o recuperare rapida!
Ieri am fost la epilat, ca ma vaitam de problema asta si a fost foarte dureros, si nu m-am facut total. Gata, de acum incolo bagam lama ca nu mai rezist. Nu stiu cum ai rezistat Roxana la asemenea dureri, mie mi s-a parut cumplit.
Aseara nu am prea fost in apele mele, cred ca am avut o cadere de calciu, imi amorteau mainile si picioarele. Si aveam un chef sa rontai ceva, si nu mai aveam fructe in casa. Pana la urma am mancat niste branza... Si voi povesteati aici la greu de tot felul de bunatati, noroc ca nu sunt o mare pofticioasa, ca ma aveati pe constiinta. Eu sunt singura in casa, fara sot inca o saptamana si cine sa imi faca si mie pe plac.
Multi pupici si asteptam vesti mari in continuare! Noi mai avem de asteptat, dar au aparut deja emotiile legate de marele moment.
Carmen 32+ Andrei
Annisia spune:
Buna dimineata!!!! Mama, ce imi faceti voi mie... Acum o sa ma trezesc in fiecare zi disperata sa vad cine a mai nascut????
Bai, care stati in Militari, de ce ma speriati ma ca nu am apa rece? Eu sunt cateva zile in apartamentul de aici, ca sa terminam cu aranjatul si cred ca ma apucau toti dracusorii daca nu aveam apa...
Myral, Tzuc, Iuli...Nici nu mai vorbesc cu voi, ca sa stiti. Pai de atatea ori v-am chemat si niciun raspuns??!!! Nu e frumos asa...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Si eu fac parte din grupul vostru desi nu am mai scris de mult, dar v-am urmarit cu interes tot timpul. Sunt o mamica de septembrie, DPN este 5 septembrie, dar dupa cum spune nenea doctorul ne vom face aparitia mai devreme. Acum avem 37 de saptamani dupa calculele mele, dupa cele ale d-lui dr 36,bebelina mea, caci suntem fetita si ne cheama Bianca, deja a coborat si e f jos, motiv pentru care ne asteptam sa vina pe lume. Sa speram ca mai rezistam si saptamana asta , sa mai luam un pic in greutate, iar saptamana viitoare probabil ca ne vom programa pentru cezariana.
Oricum am avut o sarcina cu probleme, cu contractii, tratamente, internari in spital de prin luna a 5 a, fara efort, stat la pat...., dar unele dintre voi cunosc aceste probleme....
Cam atat despre noi. Va doresc sarcina usoara celor care mi au pana nasc, iar celor care se apropie de marele eveniment, nastere usoara.
O sa va anunt cand nastem, ca sa ne treceti si pe noi pe listuta.
Pupici
betty78 spune:
Sper sa imi termin treburile prin casa, ca am fost luata ca din oala. Pe deasupra mai astept si instalatorul ca s-a stricat scurgerea la baie si acum se inunda un perete de la baie, perete comun cu dormitorul.
Sim, dar totusi poti sa pleci diseara de la terasa la spital... asa ca nu se stie. Ne vedem diseara la 18
Aniast o sa mananc o portie dubla si pentru tine...acum cat mai pot ca pe urma tre sa incep sa am grija de silueta..ca doar trebuie sa revin la cum eram inainte. Ma uit la pozele de anul trecut si nu imi vine sa cred cat de slaba eram....tara arde si baba se piaptana...emotiile sunt de vina
betty78 37+ cu
AMR 2 zile si vine
august 2006
bulinutza noastra
prisi spune:
gataaaa, am terminat de calcat am facut ordine si in bucatarie
Betty mult curaj, abia astept sa ne povestesti despre experienta ta
Sim esti tare daca reusesti sa-ti faci singura pedichiura, eu ultima data mi-am facut singura prin luna a5a si m-am chinuit de sa mor, asa ca las pe altii sa se ocupe de asta
poze
37+ Miruna
Gabriela77 spune:
Alinus, foarte bine ca ai fost la medic sit e-ai mai linistit! Acum grija mare de tine si bebe!
Sabina, cred ca sint firesti intrebarile tale….Stai sa iti traga BB Gheo un zambet pe 16 mm si dispar toate framantarile …
Roxana, ma bucur ca esti mai bine acum! Dar sa stai in continurae cuminte in pat, da?
Annisia dezlegashi misterul cu saptamanile, si eu tot asa calculam…Grea, grea matematica, d-le…
Of, Ana, imi pare rau ca nu te simti bine! Hai curaj ca uite ce repede trece timpul!
Dani, uite un pupic sa fii mai optimista!
Sim , eu nu pre mai reusesc pedichiura…Ma gandeam asa, nu e ciudat sa stai si sa astepti?
Betyyyy, yuhuuuuuuuuuuuuuuuuu! Tinem pumnii!!!!!!!!!!
Fetelor, eu ce sa zic, nu ma prea plang de nimik, dorm bine cu trezirile de rigoare la toaleta, mananc bine, din nou, ma simt bine, nu prea ma deranjeaza nimik! Asa daaaaaaaaaaaa!!!!
Hai curaj si succes gagici cu burtici! Se anunta o saptamana interesanta!
Gabriela 35+ Sara
sim_stoian spune:
Nu pot sa dorm...si imi pica ochii in gura de somn.
Betty, e posibil, vedem.
Gabriela, e destul de ciudata asteptarea asta.
Prisi, sa vedem daca mai reusesc cu pedichiura. La salon nu ma duc nici sa ma impusti pentru ca sunt operata la un deget, am avut un panaritiu si nu suport sa imi umble altcineva acolo. Am ramas cu sechele de atunci.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
Uau! A venit o braileanca printre noi! Super!
Bine ai venit si nastere usoara!
Emma 33+