Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

iti dam voie !!!

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxana, inca o data La Multi Ani!

Pussi, sunteti super-frumoase toate trei! te-ai tuns, ai parul scurt? sa-ti fie de bine! Buticuta a inceput, intr-adevar, sa se mareasca binisor, compar cu linia sanilor si imi inchipui ca iese destul de bine in fata. Din spate nu cred ca iti dai seama ca esti insarcinata; felicitari pt. forma!

Haideti sa va spun ce "griji" am eu zilele acestea: sa ma hotarasc ce salteluta sa ii cumpar (din spuma poliuretanica sau latex) si unde gasesc cercelusi! Ma gandeam sa ii pun inca din maternitate. Mamicile cu bebelushe, voi ce ziceti?

Sa va povestesc ce a facut Sebastian astazi: a fost cu mamaia la tara, la biserica cu coliva pt. morti! A facut ceva circ pe acolo ca a tratat-o ca pe tort: le-a suflat lumanarile si a inceput sa cante (printre morminte- ca tot am visat eu ceva azi-dimineata) "Multi Ani Traiasca, Cine sa traiasca...". Circ nu alta !

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI unde vad sie u pozele..ca am incercat si nu pot
CAMI multumesc din suflet ....
..SUPER FAZA CU SEBI!!..oricum nu ar trebui sa se supere nimeni e copil si ei nu inteleg exact ce se intampla...scuza-ma dar nu m-am putut abtine sa nu rad

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Jasmin, bafta! Sigur o sa fie bine!!! Cat timp intentionezi sa ramai in Spania dupa nastere? Cu siguranta acolo vei gasi hainute f.f.f frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

cami m-am tuns( in mai .. ca-mi era cald) si m-am ingrasat. Cercei eu am gasit la o bijuterie.. sunt cercelasi de nou nascut( din aur cu zirconiu) .. costa in jur de 150 Ron. Mi-a spus fata de acolo ca e importanta "inchiderea" la cercelasi sa nu le zgaraie si sa nu aibe pietricele care nu sunt in caseta! Eu am zis ca-i pun din maternnitate si dupa o sa le iau mai frumosi ... acum e important sa fie practici si sa nu se agate in caciulite!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

PUSSI unde vad sie u pozele..ca am incercat si nu pot

la semnatura! nu se vad?

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

..v-am trimis si eu poze pe mailul comun de astazi

Mergi la inceput

cami , cam asa arata cercelasii!http://bijuterii.medesys.ro/products_ro_1_4_0_0_6_0-cercei-de-aur.php

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Pussi, multumesc! o sa fac si eu o prospectare a pietei ; eu am vazut si mi-au placut la fetite bebelusi niste cercelusi in forma de floricica- cu diverse culori de pietricele; erau cu tortita.
PArul, daca vrei sa il lasi lung va creste repede, acum o sa te ajute f. mult
- mai ales cand vor fi ele extrem de mici si trebuie sa ai mare grija la el.

Roxana, nu cred ca s-au suparat.Trebuie insa sa iti imaginezi ca atunci cand el canta- canta nu se incurca! adica tare si cu voce patrunzatoare . Noroc ca nu se adevereste zicala aia cu "sculatul mortilor din morminte" .
A mai facut o faza la biserica, dar in Bucuresti. Am fost cu el sa il impartasesc (acum a inceput sa vrea, desi cand erai mic nu intra in biserica nici cu politia..); dupa impartasania cu vin ne-a dat parintele anafura ()paine). Dupa ce am facut trei pasi spre iesire a inceput parintele sa cante "veniti sa luaaati...".Intr-o liniste profunda, S-a trezit Sebi "Am luaaat" (la popa asa era cantecul, Sebi se referea la impartasanie si anafura..).A mai si ridicat manutele sus sa ii arate, asta in cazul in care nu l-ar fi crezut! Au inceput toate babele sa rade, ele care de abia asteapta sa te certe la cea mai mica soapta...Au inceput sa-l pupe pe picioare; o femeie mai tanara cica "sa te pup si eu, poate se ia si la mine" (asta apropo de "luatul" parintelui- isi dorea si ea un bb). Am iesit de acolo cu lacrimi pana la barbie, nu mai puteam sa ma abtin de ras..

Mergi la inceput

...hihi gata am vazut PUSSI woooooooooww..ce gagicutze misto..creste burtica creste!!

Mergi la inceput