Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 28
ralucis spune:
La multi ani tuturor Mariilor mari si mici (din burtica, adica!) Tocmai venim si noi de la biserica, am si impartasit-o pe Ilinca. Se spune La multi ani azi pt ca, de fapt, sfintii se sarbatoresc de fapt in ziua in care pleaca la Domnul, numai cei mari din calendar sunt gasiti de doua ori, si la nastere si la moarte, tocmai pt a se sublinia importanta lor.
Jasmin012 spune:
Roxana, la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de sot si de bebe George! Tata e din Teleorman si in comuna de unde e el, Ciolanesti, bilciul se sarbatoreste pe 14 septembie...Iar in Rosiori de Vede, orasul cel mai apropiat este bilci pe 8 septembrie.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Roxxy80
BB, dormi? Aseara ati avut program pe forum Eu sunt foarte lenesa dupa 22.00. Imi place sa stau in pat si mi-e lene sa deschid laptop-ul. Prefer sa ma uit la TV pt ca nu trebui sa fac mare efort pt a manevra telecomanda
nu dorm. noi suntem in cautare de masina si ne agitam, tot umblam....deja m-am saturat!! de o saptamana suntem fara masina si e asa de nasol!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
RGE spune:
JASMIN si socrii mei tot de acolo sunt..si bunicul (tatal mamei mele ) tot de acolo
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
ROXXY sa sti ca si la mine se potriveste fantastic faza cu masina ..firma mea e la 2 statii, ai mei stau la o statie......insa la mine daca sunt inscriptionate merita moftul de a merge pana la "paine" cu ea..si eu m-am invatat puturoasa de cand cu masina si acum imi este greu mai ales daca sotul nu este acasa.....
RGE spune:
BB succes la " gasit" masina...eu una m-am saturat de masini ..cea mai proasta investitie pe care am putut-o face...si pe care o poate face un om..parerea mea nu dati cu pietre eu una sunt patita si am inceput sa vand din ele....una chiar ieri i-am dat-o tatalui meu ca lui i-au furat-o inainte de nunta mea in noiembrie ..si acum am ramas cu 5 masini...oricum am pus ochii pe ele..sa le "praduiesc"
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by RGE
JASMIN si socrii mei tot de acolo sunt..si bunicul (tatal mamei mele ) tot de acolo
Din Teleorman sau din Ciolanesti?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
RGE spune:
..sincer nu stiu cum se numeste dar stiu sigur ca este Teleorman ..ce sat habar nu am
RGE spune:
..imi permiteti sa-mi fac si eu de cap ??..sa uit de kg-me si sa pap una mare bucata de tort impreuna cu fi'miu
pussi spune:
am pus de azi cu de mine
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele