Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 27
geany_bc spune:
Eu nu am de ce sa ma supar.
O am pe soacra-mea Maria si nu o sun sa ii spun La Multi Ani.
Anul trecut tot auzind ca se sarbatoreste onomastica Mariilor, desi stiam ca e pentru morti, totusi m-am dus la ea cu un buchet de flori. Ce fata a facut si chiar mi-a reprosat "Tu ma vezi moart#259;???"....
Asa ca sunt lecuita
Geany 26+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
oanab125 spune:
Buna, fetelor! Chiar vroiam sa scriu si eu despre sarbatoarea de azi. Geany are dreptate. Si pe soacra mea o cheama Maria si o sarbatorim mereu pe 8 septembrie.
23+
vine bebe2
ellis spune:
Fetelor, se sarbatoreste si azi, Sfanta Maria nu e moarta, ne vegheaza pe toti din ceruri!
Noi sarbatorim in fiecare an pe toti cei din familia noastra (vreo 7) si avem si preoti in familie care sarbatoresc cu noi.
LA MULTI ANI, ROXANA!
ROXXY, SI EU PATESC LA FEL CU MIJLOCUL, SPRE NOADA, UNEORI ABIA MA MISC, ABIA MA INTORC.
Ellis25+
Jasmin012 spune:
Eu nu stiu ce sa va spun despre acest lucru, e prima data cind aud ce spuneti voi cu moartea Mariei...stiu ca in calendar apare ca Adormirea Maicii Domnului, dar eu de cind ma stiu am auzit ca se sarbatoreste Maria si azi si pe 8 septembrie...chiar si la tara, bunicii mei sarbatoreau Maria mica si Maria mare (eu nu stiu care e mica si care e mare si care cum se sarbatoreste)...oricum eu am doi in familie, fratii mei, Mariana si Marius...mereu au fost sarbatoriti...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Roxxy80 spune:
Azi ma simt cam obosita. Parca tot corpul imi atarna greu. Cred ca se trage de la ziua de ieri. Eu sunt o persoana foarte agitata de felul meu. Imi place sa umblu brambura tot timpul, insa se pare ca trebui sa ma linistesc. A inceput sa-mi fie putin greu si cand ma inchid la pantofi/sandale. oare ce ma asteapta peste o luna-doua?
Voi la cate saptamani ati facut urmatorul set de analize la sange? Eu merg luni la control (voi fi in 25 de saptamani) si ma gandeam daca o sa-mi recomande sa fac acum analizele.
BB, dormi? Aseara ati avut program pe forum Eu sunt foarte lenesa dupa 22.00. Imi place sa stau in pat si mi-e lene sa deschid laptop-ul. Prefer sa ma uit la TV pt ca nu trebui sa fac mare efort pt a manevra telecomanda
Vasari spune:
La multi ani fetelor care-si sarbatoresc onomastica azi!
Pentru mine e o zi foarte frumoasa, cu traditie in familie si cu toate ca nu mai am pe cine sa sarbatoresc e una din cele mai dragi amintiri din copilarie.
La multi ani!
28+
RGE spune:
fetelor va multumesc din suflet!!! eu am fost la biserica si acum am ajuns astept musafiri..va pup pe toate si va multumesc din suflet pt urari...intradevar astazi este bine sa se dea de pomana chiar daca nu aveti morti in familie dar ziua de astazi (SF Marie Mare este mult mai importanta ca cea de pe 8 septembrie)...
..si pe mine ma doare noada daca merg prea mult sau daca stau prea mult jos...este normal asa ca nu va speriati...si eu astazi nu am putut sa pap nimic nu mai am pofta de mancare am baut lapte si am papat un iaurt ...si m-am infinge in tort
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
JASMIN intradevar astazi se sarbatoreste ...apropo de "tara" ati fost vreodata la balci sau cum se numesc??
RGE spune:
ROXXY si eu sunt in aceeasi situatie cu masina..i-am dat-o sotului ca a lui este in service si e groaznic fara masina..asa ca ies seara la plimbare e una dar nu pot sa mai hoinaresc..am fost acum la biserica nu e foarte departe dar pe strada cand m-am intors mi s-a pus o durere in stanga groaznica..noroc ca mi-a trecut pana am urcat la 4..pe scari
Roxxy80 spune:
Roxana, chiar ca e groaznic fara masina. De 3 ani conduc zilnic, insa cred ca ma obisnuisem cam puturoasa. Eu zic ca e mai bun mersul pe jos pentru sanatate. Recunosc ca m-am simtit tare ciudat acum 3 zile cand am urcat intr-un autobuz (prima data dupa f mult timp). Ma gandeam ca norocoasa am fost pana acum sa merg in masinuta mea cu tot comfortul. Decizia de a vinde masina a fost a mea (pentru ca masina e noua si vreau sa o vand pana nu-i scade f mult valoarea). Ajunsesem sa o tin de moft (pentru ca toti ai mei stau la 1-2 statii departare de mine, iar prin alte locuri ma duce sotul meu cu masina lui).