Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 26
darleena spune:
Neata fetele!
LA MULTI ANI!!! tuturor Mariilor de pe aici si din burtici
Ram0nica bine ai venit printre noi! Vad ca fetele deja ti-au raspuns si sper ca te-ai lamurit cum poti sa fii si tu adaugata la odiseea noastra. Daca ne dai datele cerute, bagam fata urgent pe listuta
27+ si baby Kara
darleena spune:
Gata, am mai adaugat o saptamana!!!!
Maine ma duc la eco sa vad ce mai face pitica.
28+ si baby Kara
dana vio spune:
Fetelor, nu mai stiu la care dintre voi am vazut ca voiati sa donati/vindeti fiole Gravibinon. Este o cerere pe 121.ro/forum, daca se mai poate, la tel 0744-422-138. Numele, de pe forum, al fetei este Brianna-Alexandra.
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia
geany_bc spune:
quote:
Originally posted by dana vio
Fetelor, nu mai stiu la care dintre voi am vazut ca voiati sa donati/vindeti fiole Gravibinon. Este o cerere pe 121.ro/forum, daca se mai poate, la tel 0744-422-138. Numele, de pe forum, al fetei este Brianna-Alexandra.
Si eu sunt inscrisa pe 121.
Geany 25+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002
Jasmin012 spune:
Neata, burticutzelor, LA MULTI ANI tuturor MARIILOR, si bebelusilor care poarta numele Mariei....
Bun venit Ramonica, sarcina usoara.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
dana vio spune:
quote:
Originally posted by geany_bcquote:
Originally posted by dana vio
Si eu sunt inscrisa pe 121.
Geany 25+ Miruna Elena si
Stiam!
Roxxy80 spune:
Neata. Ce fac fetele mele preferate?
La multi ani tuturor Mariilor. La multi ani, Roxana!!!! (sper ca am retinut bine ca te cheama si Maria).
Am inceput sa ma trezesc in fiecare dimineata cu foame de lup (pana sa raman insarcinata nu mi-aduc aminte sa fi mancat vreodata dimineata). In rest, in timpul zilei nu prea am pofta de mancare. Vroiam sa va intreb si eu ceva. Am observat in ultimele zile ca dupa o ora de mers pe jos incepe sa ma doara spatele sau noada. E normal? E prea mult sa merg o ora pe jos? Obosesc destul de repede. Este adevarat ca pana acum o saptamana am circulat numai cu masina. Insa de o saptamana i-am dat-o cumnatului meu sa o vanda. Ma gandeam ca poate din cauza ca nu sunt obisnuita sa merg pe jos obosesc atata de repede si ma dor toate cele.
Jasmin012 spune:
Noi ne-am pus ceara la incalzit sa ne epilam...dupa amiaza avem ore de condus si suntem dezastru...Cu serviciul: ne pregatim pt venirea a 2 dintre sefii noastri din Spania, pe unul inca nu-l cunoastem, vine cu sotia lui mai mult pt turism decit pt afaceri, dar celalalt e mai stresant...asa ca, daca la un moment dat disparem sa stiti ca suntem bine, dar ocupati, ca dupa astia trebuie sa stai de dimineata pina seara, de fiecare data cind vin ajungem acasa la 11, 12 noaptea...noroc ca vin rar...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
geany_bc spune:
Fetelor nu va suparati pe mine, dar azi NU se sarbatoresc Mariile #351;i Marinii vii, ci cei morti, caci sarbatoarea de astazi se numeste ADORMIREA MAICII DOMNULUI, deci azi se da de pomana celor morti.
Pe 8 septembrie e Sfanta Maria cea vie.
Nu pot sa va urez LA MULTI ANI, caci nu sunteti moarte.
Geany 26+ Miruna Elena si
dana vio spune:
quote:
Originally posted by geany_bc
Fetelor nu va suparati pe mine, dar azi NU se sarbatoresc Mariile #351;i Marinii vii, ci cei morti, caci sarbatoarea de astazi se numeste ADORMIREA MAICII DOMNULUI, deci azi se da de pomana celor morti.
Pe 8 septembrie e Sfanta Maria cea vie.
Nu pot sa va urez LA MULTI ANI, caci nu sunteti moarte.
Geany 26+ Miruna Elena si
Asa stiam si eu, dar am auzit azi-dimineata la radio cand spuneau ca nu este o zi trista astazi, ptr ca nu sarbatorim moartea Sf. Maria si trecerea ei spre cele vesnice, su nu este rau deloc sa uram "la multi ani" celor care poarta acest nume.
Sper ca nu te superi!
dana vio 20+ alexia aurelia