Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 30
RGE spune:
CAMI..am ras cu lacrimi..deci Sebi e un copil super!! Doamne cred ca lesinam de ras..copilul spune ce simte ...
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Pussi, nu vad pozele...
Cami, si eu sunt de parere ca la fetite sa li se puna cercelusi din maternitate...e o idee buna.
Cred ca o sa ne intoarcem prin februarie ca am eu ceva de facut aici si o sa profitam sa-l botezam pe Lucas...dar ne vom intoarce acolo. Momentan ma gindesc sa stau cu bebe pina la 2 ani...poate ma razgindesc intre timp, depinde de multe lucruri, inclusiv daca voi putea suporta sa nu am activitate timp de 2 ani...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
anacami spune:
da Roxana, spun ce simt si sunt extrem de haiosi- mai ales la varsta asta (intre bebe si copii mai maricei).
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
pussi spune:
quote:
Originally posted by Jasmin012
Pussi, nu vad pozele...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
la semnatura....
Rge si eu vreau tort, mi-ai facut o pofta........
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
Roxxy80 spune:
Ma mai asez si eu putin sa mai stau de vorba cu voi. Am facut niste ardei umpluti si tocmai i-am pus la fiert. Pana s efac, voi manca niste cartofi prajiti cu branza rasa si ou prajit . Mor de pofta. V-am spus ca la mine sta cateva zile o nepotica de 6 ani. M-a ajutat si ea la treaba si a umplut ardeii. A fost foarte fericita. Mi-a spus ca mamica ei nu o lasa niciodata sa o ajute. Era foarte mandra ca a facut mancare impreuna cu mine. Este atat de cuminte ca nici nu simt ca am copil in casa.
Jasmin012 spune:
Cami, am ris cind am citit faza cu Sebi...supertare puiul!
Ancuta D, te-am trecut la Adressess, cu datele tale.
Rox, am vazut burtica mare si frumoasa.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
pussi spune:
merg sa-mi fac si eu oua ochiuri.. ca Rge nu-mi da tort
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
anacami spune:
Roxi, sper sa am si eu o fetita cuminte. Sebi mai "bucatareste" si el cu mamaia, "stie" reteta de checuri mai binedecat mine , face toata ziua omleta (de multe ori o aruncam, ca altfel ne busim ficatul ca el vrea zilnic..). Intai si intai trebuie sa isi bage el codita peste tot, mamaia il lasa pana se plictiseste saingur, ca altfel iese un scandal monstru...Mamicilor cu fetite, sa stiti ca voi avea un cavaler priceput la bucatarie
Pacat ca mamica fetitei nu face cate ceva impreuna cu ea, cred ca si asta este o forma de "creatie", de stimulare a unor abilitati si de apropiere.
Roxxy80 spune:
Fetelor, AM PRIMIT O STELUTA. YUUUPI!!!! SUNT MEMBRU INCEPATOR!!!!!
Ce parere aveti daca am stabili o intalnire la Baby Expo. Eu chiar vreau sa ne cunoastem. Stam la un suc si ne laudam care mai de care bebeii din burtica
anacami spune:
asteptati sa fac un nou subiect sau se inscrie altcineva?