Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
anacami spune:
Laura, nu am sunat niciodata si nici nu m-au sunat pt. confirmare.Daca vrei tu, saa sa stai linistita, poti sa o faci, nu este nicio problema. Bafta!
Adina, nu mai stiu, sincera sa fiu! oricum atunci eram mai slabuta..Acum mi se pare ca fundul uterului este destul de sus (am inteles ca distanta in cm dintre osul pubian si fundul uterului ar fi egala cu nr. de saptamani de gestatie); in schimb, grosul -burtica proeminenta, parca este mai jos, mai lasata. Este adevarat ca am si un colacel (mai bine spus colaceoi) considerabil de grasime- asta o observ cand stau jos, in fund (am impresia ca este jumatate din circumferinta burtii )
Sebastian a venit la 37 saptamani si un pic, a rasturnat zicala care spune ca baietii sunt mai lenesi..Si absolut natural, fara niciun imbold din partea mea sau a medicului...este adevarat ca placenta era prematur imbatranita, grad 3 de maturitate, inca inainte de 25 saptamani (mi-a spus-o si dr. Iosup si dr. Pop)
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
bb_yasmi spune:
gata nani!!
adina, felicitari pt baietel!!! parca stiam eu..... ti-am spus sa nu te iei dupa feeling-uri!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
pussi spune:
quote:
Originally posted by anacami
Dana, pe mine m-a apucat de vreo ora storsul creierului in privinta datei in care sa intru in prenatal .Daca totul merge ca pana acum si nu apr urgente, ma gandeam pana ieri sa incep din octombrie (adica la vreo 33 saptamani implinite). De aseara ma "roade" gandul sa mai stau pana pe 15 octombrie (adica sa mai vin 2 luni la serviciu), adica pana pe la 35 sapt. implinite.
Sa vad, oricum mai am vreo 7 zile de CO pe care vreau sa le iau cand incepe Sebastian gradinita (cred ca voi pazi peretii ei vreo 2 zile..). In timpul zilei sper sa reziste la gradi...Dupa el nu pot sa mai alerg, asa ca oricum va sta mai mult cu bunica...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
cami eu am hotarat, intru la 30 de sapt. adica pe 01.10.2007
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
bb_yasmi spune:
si eu tot la 30 de saptamani fixc intru in prenatal (adica din 29 august!!)
pussi ce fac printesele??? cand pui poza cu burtica sa vedem cat a crescut??
poza eco bb si burtik
RGE spune:
..acum ne-am intors si noi de la coafor..ne-am facut frumosi...pe mine ma doare un dinte cred ca m-a tras curentul
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
ADINA felicitari pt baietel!! sa va traiasca sa fiti fericiti!!!
RGE spune:
DANY si mie mi-e groaza de hemo"....ultima oara cand am facut niste "treburi" mi-am invinetit picioarele ca m-am strans de ele de durere..imi venea sa urlu..asta a fost acum multe zile ..atunci s-a intamplat ultima oara "minunea"...nu mai merge cu nimic la mine ..am incercat inclusiv pe stomacul gol lapte, apa, iaurt , prune, etc...toate la un loc in speranta ca se va intampla ceva ..astazi mi s-a spus sa incerc dimineata la micul dejun sa pap lapte cu miere si tarate dar nu cred ca o sa se intample ceva..oricum incerc...
bb_yasmi spune:
Big Mamma esti acuma "sexy mamma" .
poza eco bb si burtik
RGE spune:
BB ..e ..asa putin sa ma simt si eu mai bine..ca pe urma mi se urca la cap
bb_yasmi spune:
lasa Roxana ca ai si de ce....
poza eco bb si burtik