Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

dragi burtici.
Noi am fost plecate ieri cu tati si nu am intrat deloc, iar azi am treaba ca il vom sarbatori maine pe tati si trebuie sa facem papa bun.

LA MULTI ANI, PUFULET!

Va pup pe toate, noi trecem la treaba.

Ellis25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

eee, FELICITARI ADINA! Sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii alaturi de surioara lui!!! eu cred ca o sa fie frumos sa experimentam postura de mamici si de fetita si de baietel...V-ati gandit la un nume?

Am cunoscut insa si o mamica f. suparata ca al doilea copil era fetita, si-ar fi dorit tot baietel

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Adina, felicitari pentru baietel!!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Adina, cred ca este vorba de faptul ca sexul (cel putin cel "incununat cu orgasm ) poate produce contractii . In apropierea termenului este chiar o metoda de grabire a nasterii-dupa cate am inteles...In plus, este posibil sa apara si nice stie ce infectii (evident, daca nu se pastreaza o igiena acum si mai drastica..) pe care sa nu mai ai timp sa le tratezi...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Adina felicitari pt Baietel!!!!!!!!!!!!

Fetelor va multumesc mult pentru sfaturi. Cate un pupic pt fiecare:

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Felicitari Adina , de cand tot astepti sa afli ce este !!!

Eu una am uitat sa intreb de vaccin, daca imi recomanda sa il fac, il fac, daca nu, nu.

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor mai trebuie sa sun pt confirmarea programarii la Iosup? Sau ma prezint maine cu o jum de ora mai devreme la cabinet?

19+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Anacami..multumesc pentru link/uri. Am cautat si eu dar nu gasisem asa multe ... Oricum e bine sa ne documentam inainte de a face ceva in sarcina, asa cum am facut si pana acum cu toate testele, echografiile si alte probleme care au aparut!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Multumesc mult, fetelor dragi! Da, ma bucur si sunt chiar curioasa cum e sa fii mamica de baietel. Inca nu avem nume, saracul! Ah, ne-a aratat si limba, smecherasul!

Asta cu sexul si ca grabeste nasterea, cica tot nu-i adevarat. Adica, daca esti gata de nastere, care oricum s-ar declansa in urmatoarele x ore, atunci da, se poate, sau daca ai probleme, iminenta de avort etc. Daca nu, nu face nimic... La prima sarcina, era vara 2003 si era o caldura... de nu mai stiam nimic! Iar cu vreo 10 zile inainte de termen, eu vroiam sa se nasca, pentru ca nu mai sufeream caldura cu burtoiul dupa mine. Asa ca am inceput cu mersul pe jos si urcatul scarilor zilnic, plus in fiecare zi macar o data sex. Dupa cum v-am zis, am nascut cu vreo 10 zile peste termen. Iar asta cu infectiile... daca nu-i deschis colul, nu prea are ce sa se intample. Eu data trecuta am mers si la inot pana la sfarsit, adic apana cam cu o spatamana inainte de termen. Deci eu nu-mi fac probleme cu sexul, ca cica daca prima data ai trecut peste termen, atunci nici la a doua sarcina nu vei naste prea devreme, ba chiar probabilitatea este mare sa nasti tot peste termen.

Cami, dar am o intrebare: la mine acum, la a doua sarcina, uterul este deja muuult mai sus decat la Jasmina. Prin saptamana asta la fata era inca sub buric (putin), acum este cumult peste... La tine observi o diferenta?

Adina 21+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Salutare,burtici frumoase!
Pufule,la multi ani,sa fii sanatoasa,iubita si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
Adinaq,felicitari pt minunea de baietel!
Dany,stiu ca pt hemoroizi este f bun unguentul e galbenele.Atentie,unguent si nu crema.Se gaseste la Plafar sau in magazinele naturiste.
Fetelor,dupa ce ca ma doare un pic burtica,s-a gasit si un junghi sa ma necajeasca la mijloc,in stanga...Ideea e ca ma tem sa nu fi stat in curent sau sa nu fie rinichiulStiti cumva ce crema analgezica as putea folosi?Ma doare sufletul de durere,nu pot sta in nicio pozitie pt prea mult timp si ma misc de parca as fi mamaie de 90 de ani...

Mergi la inceput