Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Off...eu observ ceva....sunt mult mai multe nume de ales pt fetitze decat de baietei nu-i asa??!!

Tot nu stiti ce supozitoare pot folosi pt....cred ca am inceput de hemoroizi , bata-l amaru sa il bata de Fe...el m-a constipat....

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

creem, nici eu nu am facut vaccinul anti-tetanos, exact la fel am patit ca si camelia, tot insista dr de familie sa mi-l fac, ginecologul a zis ca nu e musai, doar daca vreau eu sa il fac. chestia e ca inainte cu 6 ani ma muscase un caine si il facjusem atunci, deci ma aflam in cei 10 ani de protectie. oricum cred ca e destulde curat la spitalul unde nasti, nu? si parca tin minte ca am citit aici pe forum niste chestii urate despre cele care au facut in timpul sarcinii acest vaccin, poate mai sunt in arhiva subiectele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

Ramo, da din Cj, d e la Toria am luat-o.si eu sunt cam deodata cu tine,la sarcina...si burtica e micuta si a mea. imi place cum arat deocamdata.:):).
mai faci gimnastica aceea?
cu sexu si noi stam cam prost si din acelasi motiv, ca sotu nu vrea sa-l deranjeze pe bebe..ma mai intreaba cateodata dc doarme..:)
creem, mama pt constipatia data de fier..dimineata baga lapte cu miere+ pepene sa vezi ce iese...sau struguri...
Flory, La multi ani! si toata fericirea din lume.
v-am pupat!

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Victo, eu nu-s constipata..Dany e
Eu eram aia cu vaccinul...mie mi-a zis dr. de familie ca il protejeaza si pe BB, si nu poti sa stii, chiar daca e curat, manevrarea aiurea a unor instrumente te pot imbolnavi. Daca pot sa previn ceva, eu cred ca o sa o fac. Nici nu stiam ca nu e obligatoriu...oricum o sa mai caut pe net informatii despre asta.
Voi de ce nu-l faceti?
Dany, nu stiu ce supozitoare sau unguente avem voie in sarcina, eu inainte de sarcina foloseam unguent hermozom si imi trecea repede, dar a r fi bine sa citesti macar prospectul sa vezi daca e sau nu voie. Incearca spalaturi locale cu ceai de galbenele si pelin si eventual unguent de galbenele.

Pupici
26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Pufu , la multi ani, sarcina usoara, nastere la fel si mai ales bebelus sanatos !

Creem si Dany26 , pentru constipatie poti folosi supozitoare cu glicerina .

Mi-e somn de nu mai pot, sunt la birou si mai am de stat pana pe la 6 ca am interviuri de angajare.

A, si mi-am trecut numele si numarul de mobil in carticia cu adrese a mailului comun.

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geany_bc spune:

quote:
Originally posted by dany26

Tot nu stiti ce supozitoare pot folosi pt....cred ca am inceput de hemoroizi , bata-l amaru sa il bata de Fe...el m-a constipat....

25+ ANDREI

Bea un suc natural de mere 100%. Si in cateva ore nu mai ai nicio problema.

Geany 25+ Miruna Elena si
Alexandru Cristian 13.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by dana vio

quote:
Originally posted by pussi

Dana daca se si intareste locul si si doare.. se contracta uterul!
anacami, da! s-a dat drumul la nasteri.. peste 2 luni incepem si noi...cine e prima??

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile

Da asa este, se intareste si simt ca o umflatura intr-o parte sau alta si doare usor, cateva secunde. Masez si-mi schimb pozitia si trece.
Darleena pozitia asta "altfel" poate fi si din cauza uterului retrovers? La un eco trecut medicul s-a chiar chinuit sa "vada" BB ptr ca zicea el placenta este in fata si BB era prea jos.
Nu mai stiu, ieri am fost foarte morcovita.
Dar daca continua ma duc la medic.
Multumesc ptr raspunsuri.

dana vio 20+ adriana/alexia aurelia

[b]Dana, in mod normal uterul retrovers se "indreapta" pe timpul sarcinii. Contrar unor pareri invehite, nu are nici o influenta asupra sacinii sau nasterii. (am si eu si m-am documentat; si nu influenteaza nici cat de usor ramai sau nu insarcinata)
Am avut si eu saptamana trecuta cateva zile niste dureri cunte, care erau continue. Am fost si la dr., o mica infectie urinara (a trecut cu ceaiuri), ins amotivul este probabil suprasolicitarea. Am facut prea mult efort (mers pe jos 6-7 ore fara pauza, carat lucruri greeeeele), deci vezi, poate e si la tine la fel. Insa cel mai bine intrebi un doctor.

Adina 21+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Creem, tu trebuie sa iei hotararea, eu am ales sa nu il fac. Unii spun ca ar fi indicat, mai ales pt. cezariene (atunci de ce nu se face pt. orice interventie chirurgicala, ca nu am auzit sa se faca la orice...).

Uite cateva subiecte mai vechi, fiecare decide dupa cum crede:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16649&SearchTerms=vaccin,antitetanos

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=47859&SearchTerms=vaccin,antitetanos

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=29941&SearchTerms=vaccin,antitetanos

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=20040&SearchTerms=vaccin,antitetanos

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=6543&SearchTerms=vaccin,antitetanos

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=32089&SearchTerms=vaccin,antitetanos

Sunt subiecte mai vechi, uita-te la data lor

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

dany26, supozitoarele cu glicerina sunt bune si se pot folosi in sarcina. Doar sa le suporti. O sa-ti spuna si de la farmacie. Si mi se pare ca pt hemoroizi se poate folosi ceai de galbenele.

Poti sa il intrebi si pe dr tau, stiu ca e o problema frecventa la gravide, asa ca au raspunsuri pentru orice problema.

Ce fier folosesti? Eu iau maltofer si nu am niciun fel de problema. Intreaba si asta.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Bna fetelor,

am fost azi la morfofetala, bb este foarte bine, perfect, mi-au zis.
Si este 100% baietel!

Ramo, dar de ce sa fie interzis sexul din luna a 7-a? Eu la prima sarcina am practicat pana dupa termen (s-a nascut cuvreo 10 zile mai tarziu). Ca ma gandeam mereu ca dupa aia si asa nu ai voie, si nici chef prea mare. Si daca nu ai probleme cu sarcina este permis, de ce nu?

La noi acum e din pacate cam rarut, daca ar fi dupa mine, cred ca in fiecare zi, dar asta e... Ba e na, ba e alta, trebie sa-l motivez sa fie mai des :-)

Adina 21+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput