Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by RGE

DANY si mie mi-e groaza de hemo"....ultima oara cand am facut niste "treburi" mi-am invinetit picioarele ca m-am strans de ele de durere..imi venea sa urlu..asta a fost acum multe zile ..atunci s-a intamplat ultima oara "minunea"...nu mai merge cu nimic la mine ..am incercat inclusiv pe stomacul gol lapte, apa, iaurt , prune, etc...toate la un loc in speranta ca se va intampla ceva ..astazi mi s-a spus sa incerc dimineata la micul dejun sa pap lapte cu miere si tarate dar nu cred ca o sa se intample ceva..oricum incerc...

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Offff....succes!!!

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Iuliana mersi de pont...stiu care e crema...o sa merg sa cumpar!

Dar oare ce este cu Jasmine012....ca nu a mai zis nimic de ceva timp....

25+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

adina, felicitari, ce frumos ca o sa ai si un baietel! si noi ne-am fi dorit, dar nu-i timpul pierdut!

roxana, ai incercat pt hemoroizi supozitoarele cu propolis de la plafar? mie mi-au prin sbine, plus o crema cu muguri de plop, tot de la plafar, pe care e bine sa o pui pe supozitor inainte de a-l introduce. am mai incercat si proctoglyvenol supozitoare, dupa ce am nascut am avut mici sangerari cand mergeam la buda si m-am speriat. eu cand sunt constipata beau o ceasca mica de cafea pe stomacul gol si imediat ma rezolva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

voua vi s-au umflat degetele?? eu de abia imi mai pot scoate verigheta ...care era mai larguta inainte.... si nici nu consum sare prea multa (aproape deloc). exista vreun remediu???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

RALUCIS multumesc..o sa incerc ..chiar o sa-mi iau si eu cafea sa beau o gurita dimineata sa vad daca am vreo reactie
BB SEXXY MAMMA ..stai linistita ca nu am curaj sa ma iau la intrecere cu tine si Iasmina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

BB SEXXY MAMMA ..stai linistita ca nu am curaj sa ma iau la intrecere cu tine si Iasmina

nu, nu, eu am dau la o parte....

oare masajul mainilor cu o crema hidratanta nu le "desumfla"??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB mersi.. maine seara sper sa pun pozici! am fost azi in mall( mi-au zis fetele de la servici ca sunt reduceri la haine de ). Sunt pantaloni la TERANOVA cu 59 Ron si tricouri la SPRIDER cu 20 Ron. Stiu ca sunt femei normale dar parca sunt speciale de . Cu degetele... tine mainile in sus( eu nu mai pot purta verigheta de vreo luna)

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

adina !!felicitari pt. putulica Sa-ti traiasca sanatos, destept si frumos!!

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

BB mersi.. maine seara sper sa pun pozici! am fost azi in mall( mi-au zis fetele de la servici ca sunt reduceri la haine de ). Sunt pantaloni la TERANOVA cu 59 Ron si tricouri la SPRIDER cu 20 Ron. Stiu ca sunt femei normale dar parca sunt speciale de . Cu degetele... tine mainile in sus( eu nu mai pot purta verigheta de vreo luna)

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

la ce etaje sunt magazinele astea???

Mergi la inceput

TERANOVA - la parter ( urci banda rulanta exterioara, intri in stanga..) si magazinul e in fata putin stanga... sunt pantaloni de in..mai grosuti: albi, roz, galbeni , bleo.. cu banda lata ca de

SPRIDER - penultimul etaj( cel de sub mancare) o iei in parte cu NiKe si SPORT ZONE... magazinul din capatul culoarului...sunt o gramada de chesti misto la preturi mici.

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput