Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (57)
Raspunsuri - Pagina 17
bb_yasmi spune:
pussi multumesc de informatii.
astept poze cu bubulinele !!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
irina_stef spune:
bauuu!ce fac gagicile?noi stam sa pocnim,am mancat zacusca pana nu am mai pututsi acum abia mai respiram,lacomi nu gluma.eu simt jos jos niste batai ritmice timp de cateva secunde,aproape un minut,si cica se zice ca ar sughita copii,oare e adevarat?
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
irinuca, ce sa facem?? crestem..... si acuma ca ai zis de zacusa vreau SI zacusca!! parca nu as fi bagat destul azi in mine....
bb_yasmi spune:
irina, nu v-ati hotarat la nume pt bebelini????
irina_stef spune:
yasmi cred ca RAUL SI ROBERTO dar inca nu e nimic sigur,deocamdata astea sunt cele care ne plac cel mai mult!lasa-ma cu mancatul ca de vreo 2 zile parca-s sac fara fund,as manca non-stop.
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
aaa irina doar de 2 zile?? eu de mai bine de o luna!!!
frumoase nume!! imi plac!! asta e partea care imi place la gemeni ca ai de ales ami multe nume....
Vasari spune:
Irina, nu "se zice", chiar asa este. Sunt articole medicale in care scrie ca daca inghit prea mult lichid amniotic incep sa sughita.
RGE, eu zic sa vorbesti cu doctorul. In toate cartile despre sarcina scrie ca daca nu reusesti sa rezolvi problema e bine sa vorbesti cu dr ginecolog care iti poate prescrie un laxativ natural si usor.
O sa pun si eu pe mail cateva poze din saptamana 29, mie mi se pare ca mi s-a dublat burtica in ultimele doua saptamani!
28+
irina_stef spune:
da poti sa alegi,numai ca eu pana acum ma gandeam numai la nume de fetite,caci speram si eu la una mititica si creata si cu ochii verzi pe care sa o cheme SELENA:)),dar de...acum sunt fericita cu puticile mele de baieteii lu mama
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
eu va pup, ies un pic la plimbarica!!!
cine n-are somn va astept diseara !~!!! eu sigur voi fi...