Infertilitatea - de ce nu ne intelege nimeni?
Raspunsuri - Pagina 7
dora78 spune:
Dragelor, va doresc din tot sufletul sa vina repede bebei la toate! Am citit tot ce ati scris, imi pare rau ca ati trait asa niste sentimente groaznice, va cred si ma rog sa deveniti toate mamici! De ce zic ca va cred? O prietena de-a mea foarte buna s-a chinuit vreo 7 ani de zile sa devina mama, suferinta pe capul ei... enorma, aceeasi ca la voi, bani cu nemiluita spanzurati la medici... In fine, in martie a fost la un dr. la Tg. Mures, a operat trompele... apoi prin vara o saptamana la Sovata si zilele trecute a aflat ca e insarcinata! Exista minuni, sa nu va pierdeti speranta!!! Va pup si ma rog pentru voi!
Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
I'm the best, so "beep" the rest!
Amelia mea
andriushca spune:
multumim, dora, pentru vorbele frumosae si pentru ca ne intelegi. ma bucur pentru prietena ta. sa aiba sarcina usoara si totul sa fie in regula. te pupam!
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
cristiama spune:
Fetelor,
Las ca trecem noi si de asta! Noi n-am povestit soacrei prin ce trecem, eu nu simt nevoia sa-i spun nimic, si sotul nu stiu de ce.
Asa ca uite au trecut deja cativa ani de incercari, analize, tratamente, sarcini oprite din evolutie, chiuretaje, etc.
Si ieri la masa povesteam de nasa care e insarcianta in 8 luni.
Si soacra, ca n-o rabda inima sa nu ma atinga cu cate ceva:
-Las ca de la voi nu mai vad eu nepot (nu stiu de unde altundeva vede, ca nu-l are decat pe sot!) si asta e singura si cea mai mare realizare in viata, bla-bla-bla.
si sotul
- Mama, am fost la Carefou si ieseau unii cu copii in carucior da pana sa ajungem noi se vandusera toti!
andriushca spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Fetelor,
........si sotul
- Mama, am fost la Carefou si ieseau unii cu copii in carucior da pana sa ajungem noi se vandusera toti!
cristiama
cristiama, super tare, sotul tau!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
fetelor, sa-i tinem pumnii ioanei, azi e in drum spre Ungaria si spre realizarea visului ei!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
andriushca spune:
fetelor, se pare ca ioana e pe cale sa-si implineasca visul! sa-i tinem pumnii in continuare!
ZOZOLINA
andreea
COUNTING THE DAYS
ada29 spune:
Ioana suntem alaturi de tine in continuare.
Tinem pumnii si ne rugam sa ai un rezultat bun.Doamne-ajuta!
ada
ioana_p76 spune:
Fetelor, va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine si mi-ati tinut pumnii sa vin cu rezultatul mult asteptat! dar..n-a fost sa fie nici acum...va dati seama ca sunt cu moralul la pamant si incet-incet incerc sa ma ridic si sa-mi adun puterile sa merg mai departe.
Intre timp, a nascut cumnata mea, pe 20 sept, cand noi eram plecati. Cand am venit acasa, cateva zile doar sotul meu s-a dus sa il vada pe bebelus, ca de eu stateam mai mult in pat si nu faceam nici un efort..
in timpul asta am vazut poze cu el, l-a filmat si recunosc ca in sinea mea eram geloasa, mai ales cand il vedeam pe sotul meu cu bebelusul in brate, mi se parea ca si cand el uita de noi si se multumeste cu nepotelul.
Dar apoi am fost si eu si l-am vazut si chiar asa e , cu greu te poti dezlipi de el, cred ca asa e cu orice bebelus. ASta se intampla in ziua cand am facut testul.
Acum noi inca nu le-am zis ca iar am facut un fiv degeaba.. si eu ma simt asa de rau ca nu vreau sa vad pe nimeni, dar totusi cred ca pe bebelus as vrea sa-l vad...desi poate eu nu voi avea niciodata un copil al meu...poate voi fi doar matusica cea de treaba care ii va face tpoate poftele nepotului...chiar as fi crezut ca daca nici acum nu ne reuseste fiv-ul ca n-o sa vreau sa-l vad nici pe nepotel, dar el mi-e drag, mititelul, parca l-as lua cu mine sa am si eu grija de el.
Vazand cat imi e de drag acest copilas m-am gandit ca la fel imi va fi drag orice bebelus, deci as putea sa si adopt. Mai demult mi-era frica de faptul ca nu stiam daca as putea sa iubesc asa mult un copil care nu ar fi al meu, dar cred ca as putea, am atata dragoste de daruit, sigur ca as putea iubi orice sufletel mic.
Ma simt ceva mai bine stiind ca totusi, daca nu vom reusi sa facem noi un copil, vom cauta sa adoptam unul. Insa asta nu intr-un viitor apropiat, pentru ca sotul meu nu vrea deocamdata, el zice sa mai incercam, ca mai avem sanse.
Si eu vreau sa mai incercam, desi am obosit psihic de atata incercat, sunt cu moralul la pamant.
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
ada29 spune:
Ioana suntem alaturi de tine..
Esti un om bun,asta se simte,dupa cum spuneai ai atata dragoste de oferit,cu siguranta intr-o zi o sa fii Mamica.
Sa-ti traiasca nepotelul,stiam ca o sa-l iubesti.
Multa sanatate iti doresc si multa liniste sufleteasca!
ada