Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danis spune:

luna si laura felicitari, sa va traiasca minunile!

nikole prima data cred ca tot o jumatate de ora, apoi chiar mai mult, o ora pana spre doua ore chiar... daca era iarna eram mai precauti - incepeam cu 10 minute cateva zile, apoi 20, apoi jumatate de ora si maream treptat, dar aproape nu e diferenta intre temperatura din casa si cea de afara, asa ca ne bucuram de plimbari cat mai lungi - la noi durata a fost limitata mai mult de cat timp aveam si cat de odihniti ne simtim eu si sotul

[AncaSiRoxana] si eu stau la Iancului, dar nu am prea multe idei de "evadare" cu carutul in zona... mie parcul national imi place pentru verdeata si pentru ca nu sunt caini, insa ca dotare lasa de suferit

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ieri ne-am intors si noi acasa!
Intru mai tarziu sa vad ce a-ti mai facut! Pup mamicile si burticile!

MADA 36+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna diminata!
De disparut n-am disparut nemotivat - ne-a cazut netul (iar!!!), dar am primit ceva mai pretios in schimb - pe Miruna Demetra, alias Fata tatii, din cap pana-n picioare. Pentru listutza, spunem asa:

Miruna/Minunea Demetra s-a nascut pe 8 august, natural, fara epidurala, la 10.05. A avut 3.300 la nastere, 50 de cm, Apgar 9 dar e o fata de nota 10, care plange numai de foame sau fiindca vrea schimbata. Sarcina a fost un pic depasita - 41 de saptamani, insa gaza mica e ok - si are si Rh pozitiv! Poate va amintiti stresul meu cu Rh-ul...

Deocamdata suntem bine, am trecut peste prima noapte singurei acasa si... asteptam sa vedem ce se mai intampla.

Inca n-am citit tot din urma, dar pup apasat mamicile si bebeii care s-au nascut de luni incoace - Timi07, thea_m, Mada, nicoleta79, Asehra, Nico, Luna, gogshel. Sa fim sanatoase, sa ne refacem repede si sa ne fie copilasii cuminti si sanatosi.

LIA si domnita Miruna Demetra
DPN: 31 iulie-6 august si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Jeni multumesc de intrebare... nu foarte grozav.. dar nu din cauza durerilor ci a faptului ca s-a marit enorm burta si nu o mai pot duce. eu sunt scunda si ma doare spatele rau daca stau prea mult in picioare, sa nu mai spun de faptul ca de-abia ma ridic din pat sau de pe scaun.. nu mai sunt in stare sa fac nimic nu maturat, nu nimic.. stau si toc pt o mancare pe scaun si ma enerveaza la culme.

astept si eu o contractie sau un semn ca vrea piticutul meu sa iasa la lumina.. dar nic!

asta e.. astept ziua lui sa se nasca atunci..

acu' noaptea e cel mai rau ca nu ma mai pot intoarce de pe-o parte pe alta din cauza durerii de burta...sa nu-ti mai spun ca imi vine sa omor pe oricine vad ca doarme pe burta..

Simo
Samadhi si o si eu subscriu la faza cu TV-ul...no ofence

Violetan - tinem pumnii stransi...Euroclinic sa fie...
Stefania - poate s-au hotarat puii nostrii pt o zi de sarbatoare...Sf. Maria...mai stii?

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lia

Sa-ti traiasca Minunea! Sa aiba o viata frumoasa. Daca nu te trece nimeni, te trec eu mai acusica pe listauta, acu is bizi cu omuletul

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Mada bine ati revenit pe forum si bine ai venit acsa in formula completa.!! sa fiti fericiti si sanatosi...

Lia bine ai revenit.. ne-ai facut zile fripte aici fara nici un semn. sa-ti traiasca Mirunica sa fie sanatoasa si norocoasa "fata lui tatii" dar si a lui mami . ne bucuram ca ai reintrat.. asteptam povestea nasterii mai ales ca a fost natural si fara epi..si

nu uitati fetelor.. mada si lia si laura si luna.... pozeee

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Simo, ! E timp si pentru listutza. Pana atunci, ce spuneti de semnatura mea noua? Cu povestea detaliata sper sa revin mai tarziu, sa se mai aseze un pic emotiile. Deocamdata nu prea stim ce-i cu noi. In sensul bun al termenului, evident.

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am tras si eu cu ochiul la voi, cred ca mai am putin si o sa imi vina si mie randul sa il tin pe BB in brate. Mi-au placut discutiile despre bebelusi, desi aveam impresia ca am uitat tot de data trecuta, sunt uimita cum imi revine memoria si chiar cu detalii.
Pupici, nastere usoara si BBi sanatosi celor care inca mai au putin timp pana isi vad BBii! Celorlalte, refacere rapida, si sa va traiasca puii, sa fie sanatosi si norocosi!

Gogosel, dupa tine am tot cautat pe forum, sa vad ce e cu tine. Vad ca ai nascut chiar ieri. Felicitari, sa va traiasca puiul!

Ancasiroxana, si de tine imi era dor, ti-am scris PM si mi-a picat conexiunea, si eu de lenesa ce sunt nu am mai scris. Dar te mai verific pe aici.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna ziua dragelor!
Imi pare tare rau ca absentez atat de mult in ultima vreme dar nu am timp deloc...deloc...deloc...Acum e mama cu cel mare afara si cum azi e urat si pe Horia nu-l pot scoate, am ramas eu cica sa fac ordine in casa....si eu ce fac? iata-ma!!!.
Felicitari, Luna si felicitari tutror mamicilor pe care nu am mai apucat sa le felicit de cand sunt cu criza asta de timp!
Multumesc fetelor care m-au ajutat cu raspunsuri, ori de cate ori am intrebat in viteza cate ceva!
Vreau sa ma apuc sa scriu povestea nasterii lui Horia, o sa pun un link aici cand va fi gata!
Noi intre timp am trecut la supliment de lapte praf dupa fiecare masa, bea cate 50-60ml de Topfer Lactana1. Intr-o saptamana in felul asta a luat 340g,incepem si noi sa ne revenim! Papa si tzitzi, dar pot sa-i dau eu oricat tzitzi, pana nu vede si suplimentul, nu tace si plange de foame. azi dimineata a supt de 2 ori dintr-un san si o data din celalalt si degeaba, a mai ras si 70ml de praf. Ieri l-a cazut pedi si a zis ca e ok. In felul asta DD clar a vrut sa-mi dea peste nas, prea am fost mereu radicala impotriva laptelui praf si am militat pentru lasat copilul numai cu san. Dar am trait si am vazut pe pielea noastra ce inseamna o saptamana de foame, cu plans de foame si fara sa ia in greutate decat 10g!
Dl Horia insa un mare rasfatat, ziua ar dormi numai in brate. sau daca nu ,tot culcusit pe o perna mare.Obicei deloc sanatos dar nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc, ca lui ii da un confort extraordinar acea perna la spate! Ii place sa fie leganat si cred ca ma voi orienta spre un leagan dar nu stiu de care. aveti voi vreo idee?
Mi-e dor de voi sa va citesc din ora in ora dar nici macar seara dupa ce adoarme toata casa nu mai sunt in stare de deschid DC-ul, sunt praf de oboseala!
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate!

Andra, mami de Horia Andrei siDragos Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Fetelor multumesc pentru sugestii, asteptam sa se racoreasca un pic afara si iesim si noi la plimbaree!

Am pus si cateva pozici cu Kevinutz!

poze Kevinutz

Mergi la inceput