Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by paticut

Mada bine ati revenit pe forum si bine ai venit acsa in formula completa.!! sa fiti fericiti si sanatosi...

Lia bine ai revenit.. ne-ai facut zile fripte aici fara nici un semn. sa-ti traiasca Mirunica sa fie sanatoasa si norocoasa "fata lui tatii" dar si a lui mami . ne bucuram ca ai reintrat.. asteptam povestea nasterii mai ales ca a fost natural si fara epi..si

nu uitati fetelor.. mada si lia si laura si luna.... pozeee

paticut 40 fix cu Rares

Paticut, sper sa ma revansez cu un roman frumos scris despre cum am nascut, ca sunt destule chestii acolo care nu trebuie uitate. Cert e ca mai vreau un copilutz, pe care tot natural am de gand sa-l nasc. (Sper sa nu ma laud acuma prea devreme, dar n-a fost nici pe departe asa de greu cum ma temeam.)

Mami Lia si domnita Miruna Demetra (8 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lia, felicitari pentru Minune! Eram precisaaaaa ca ai nascut. Ma bucur ca e cumintica, sa fie la fel si de acum incolo.

Plecam in oras sa luam masa, dar o sa incerc sa trezesc copilul inainte sa-i dau sa haleasca, sa incercam macar o zi fara alaptat in public.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

nikole sa-ti traiasca, tare-i dragalas!!!!

Si tie nu ti-e rusine sa arati asa fresh la 2 ore dupa nastere????

Simo de Matei Hisham

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Felicitari noilor mamici,sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei.

David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/album/560004564mbqgJVpoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mada, bine ati venit acsasa.
Nikole, v-am admirat in poze!
Sorina, ceaiul anti-colici il bea mama si efectul se transfera la bebe prin lapte.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor,

Tot aici suntem inca nu avem semnale de nastere.
Paticut- dupa ecografia de 23 saptamani imi spusesera ca se va naste exact de Sf. Maria, 15 august iar moasa a zis o zi inainte.
Sanatoasa sa fie. Cred ca bebelusilor nostri le place prea mult hotelul gratis all included fara efort.
Pupici pt toate mamaicile, bebelusii si burticile

stefania sapt.40& Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

Lia - multumesc mult - asa o incurajare mai zic si eu.. cred ca e cea mai frumoasa incurajare pe care o pot primi zilele aceste cele ce se pregatesc sa nasca in special pentru prima data.... sa dea Dumnezeu sa-ti implinesti visul si ii multumesc si eu lui DD ca te-a ajutat a nasti asa usor... sa-ti traiasca minunea!!

Stefania - la mine azi era DPN dar...

samadhi? unde esti? in patut sau te-ai gandit sa dai o fuga sa-ti cunosi si tu puiutul?

eu va invit la o tocanita de ciuperci si salata de ardei capia si snitel de piept de curcan.. si ca desert o prajiturica cu piersici coapte coapte...

dupa cum vedeti .. m-a apucat gatutul.. asta pe post de sarmale...

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Paticut multumesc tare mult pt incurajare!
Lia, felicitari!!!!!!!!!!! Abia astept povestea nasterii!
Mult succes fetelor care urmeaza sa nasca!!!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

LIA SI LUNA felicitari sa va traiasca minunile si sa va bucurati de ele.

fetelor la mine maine e ziua cea mare sunt programata la cezariana sincera sa fiu mor de frica,ma terorizez singura cu anestezia aia in coloana dar in acelasi timp de abia astept sa imi strang printesa in brate.nu credeam ca ajung la 39 de saptamani,nici un dr nu imi dadea nici o sansa sa nasc la termen,dar cu voia lui DD am ajuns aici.

inceput saptamana 39giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

alexi 22 - Doamne Ajuta .. o cezariana fara probleme.. cu o anestezie ca o intepatura de tantar si dupa 15 minutele.. bebeloi in brate...gata am zis!!! si asa o sa fie o sa vezi.... promit.

hai alexi22

Violetan

paticut 40 fix cu Rares

Mergi la inceput