Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

alexi, multa bafta miine. Asteptam vesti de la tine.
paticut, ce mincare buna ai.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Luna, Lia, Gogoshel si Nusica, felicitari! Sa va traiasca fetitele, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre.

Alexi, bafta multa! Totul va fi bine, rapid si usor!

Fetelor, eu am intrat sa va zic bye-bye, plecam de maine pana vineri.
Va urez o duminica placuta si o sapt excelenta, cu nasteri usoare si piticuti cuminti si mancaciosi.

Pupaturi la gasca,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

lia bine ai revenit!sa va traiasca si felicitari!eu te declarasem nascuta.sa-ti traiasca!
nikole e superb si are ochii lui tati si buzele tale.sa va traiasca!acum sper sa nu te superi ca-ti dau un sfat,am vazut ca-l alaptezi cand sta perna,nu-i indicat pentru ca se incalzeste fff repede si in loc sa manance adoarme imediat.apoi se trezeste repede ca iar ii e foame ca nu s-a saturat.poti sa iesi cu el afara cand vrei.elisa mea prematura fiind,cu 2 kg si un pic am iesit afara cate o jumatate de ora imediat cand am ajuns acasa.apoi tot mai mult.acum stam cate 2 ore si dimineatza si seara
mada bine ai revenita acasa

alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

cami curaj ca trece repede si merita.tin pumnii sa fie ffff usor pt amandoua.
anto distractie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

paticut,alina.a,anto,ioana va multumesc f mult pt urari si incurajari si eu sper ca totul sa fie bine si sa imi revin cat mai reppede dar ce sa fac emotiile ma coplesesc.

am auzit ca anestezia aia nu doare dar ce sa-i fac frica e mare.

inceput saptamana 39giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

nikole, e frumusel foc kevin; sa va traiasca.mada, lia, bine ati revenit. Asteptam impresii.alexi22, bafta multa maine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

NIKOLE: am admirat inca o data pozele!!!Super!

PATICUT: inca sunt aici, sapt. viitoare cred ca imi vine si mie randul, cel putin sper, durerile ma dispera si cele de spate si cele de burta.... eu nu mai pot de sapt. lungi sa ma mai intorc cand pe o parte cand pe alta, si cand ma ridic am senzatia ca mi se blocheaza oasele mai ales mana dreapta in care ma sprijin.... uneori osul mi se dizloca si ma doare... Dar invitatia la masa e de nerefuzat!!!

ALEXI22: mai greu decat o nastere normala nu este, pentru ca am trecut o data prin asa ceva mi se pare mult mai simplu.... cum zicea cineva o taietura si apoi il ai pe bebe in brate... desigur ca mintea scotoceste tot felul de chestii, si teama face sa creasca adrenalina in corp, dar stai linistita ca e cea mai simpla metoda de a naste, cel putin din punctul meu de vedere... daca nu vroiam sa mai castig timp, aveam bebelina deja nascuta, dar acum ca nu mai suport durerile ajung si eu tot la cezariana, dar dupa tine... maine nu am voie sa nasc sub nici o forma, trebuie sa serbez ziua fiicei mele, implineste 5 ani!
Asa ca iti tin pumnii si iti doresc mult succes din toata inima!

37+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

samadhi la multi ani !pt fetita ta sa-ti traiasca.stiu cum e sa ai contractii dureroase sau nedureroase eu asa am dus sarcina de la 19 sapt si acum am dureri de imi vine sa ma urc pe pereti .cred ca deabia astepti sa nasti si tu oricum ai trecut de 37sapt si nu mai e nici o problema acum.
fetelor va multumesc de incurajari si ca sunteti alaturi de mine

inceput saptamana 39giulia rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

alexi 22 amandoua suntem in aceeasi oala.si mie mi-e frica de mor de injectie-anestezie in coloana.
si eu astept clipa sa merg odata la medic si sa-mi spuna maine vii.
dar sapt viitoare luni merg din nou si mi-a spus ca daca marti e acolo ma si interneaza.

fetele care au trecut prin cezariana spuneti-ne si noua daca e chiar asa super dureroasa injectia asta?

la ce sa ne asteptam???
sau nu e atat de negru.

asa sa spun si voua ieri am fost la medic si bebita e bine.la 36 de sapt si 4 zile avea 3450 grame.

mai punem ceva intr-o saptamana.
oricum la 38 de sapt clar facem cezariana.
nu stim ziua exact pt ca medicul ieri nu stia cand e de servici.

dar o sa va anuntam saptamana viitoare luni.

va pupam si nu uitati sa-mi raspundeti--sincer va rog --- la intrebare.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 8 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

stati linistite ca nu e asa groaznic.eu va inteleg ca de asta mi-a fost si mie frica.dar cand mi-a zis dr ca acum e fff important sa nu ma misc am intepenit acolo,desi eram cu contractii una dupa alta. ca trece. cand auziti primul planset ati uitat tot

Mergi la inceput