Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 8
Simo78 spune:
Neata!
Paticut senx de cafea ...lasa ca vine el si randul tau...nu sta o vesnicie acolo
Mai zic odata ....Lia????
Simo de Matei Hisham
jeni71 spune:
Neata !
AndraZ foarte corect spus cu copii care se nasc la mare/munte.
Ghinetz, linistita poti merge la Durau cu bebe. Chiar o sa-i faca bine aerul curat de acolo, plimbarile lungi, o sa pape si-o sa doarma ca un ingeras. Eu in locul tau m-as duce fara discutie.
Fetelor e vreuna dintre voi care da ceai la copil ? (nu neaparat cel de colici, ci ceai obisnuit)
Paticut multumim de cafea ! Ce mai faci tu ?
violetan spune:
In primul rand felicitari noilor mamici!!!!!!!!!!
Nikole, nasoala poveste, esti super curajoasa! Tot respectul! Dar bravo tie si ma bucur ca e totul bine pana la urma. Sa-ti traiasca bb!!!
AndraZ, asa ramane atunci!
Si mai vroiam sa va rog ceva, fetelor. Imi tineti si mie pumnii sa nu nasc maine? Nu de alta, dar dr mea mi-a zis ca daca nasc maine, nasc la polizu, nu la euroclinic, pt ca e de garda la polizu si nu poate pleca!!
Sunt atat de ingrozita de perspectiva polizu, nu de alta (ca doar stiu ca multe nasc acolo si nu crapa, nu?:) ) dar mi-am facut atatea planuri ca merg la euroclinic si am dormit linistita atata timp incat acum simt ca intru in depresie...
In plus nici nu am bagaj de spital, logic, nu? Din moment ce la euroclinic imi asigura tot si pt mine si pt bb! Sa nu mai vorbim de bani care ar trebui scosi din banca si schimbati pt dat in dreapta si in stanga....
Pupici la toate fetele!!!!!!!!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+
nikole spune:
Felicitari LUNA,si bun venit pe lume printesei tale!!!
Multa sanatate si refacere rapida mamicii
Violeta...curajul iti vine pe moment, cand nu prea ai ce mai face, trebuie sa o scoti la capat,a intrat tre sa si iasa, si D-zeu iti da forta nebanuita, altfel probabil nu am mai face copilasi...ce sa mai zic, Slava Domnului ca a trecut cu bine...
fetelor in primele sapt. cam cate minute pe zi pot sa il tin pe bebe afara?cam 15 -30 minute???
nu as vrea nici sa fiu exagerat de grijulie, dar nici sa-i fac rau,un sfat de la mamicile pricepute de aici mi-ar prinde bine...
alina.a
41 bb Kevin Alexander
Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Laura, Luna felicitari pentru bebelusi!
nikole, bine ati venit acasa.
Andra, mersic de intrebare; copilul e tot galben, desi sotului i se pare ca se albeste.
Lavinia, hai te rog zi-mi cum merge tratamentul Lorinei, se vad rezultatele imediat? Ca noi facem 3 saptamini marti, si nu cred sa se albeasca copilul din proprie initiativa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
estecri spune:
buna,
nici una dintre voi nu da la bebe ceai de anason? Daca da, spuneti-mi si mie cum il faceti si ce cantitate dati pe zi!
Dana si mie mi se par multe odata. Eu le-am luat pe rand, adica: intai ceai babydrink, apoi debridat, apoi sabsimplex...si acum am ajuns la bonisan...si dupa cum vezi nici asta nu are efect si mai incerc si cu ceaiuri.Eu te sfatuiesc tot pe rand sa le iei pe fiecare ...parerea mea...nu dati cu rosii!!
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe
estecri spune:
Dana si mihnea al meu se trage de par. Culmea e ca de acolo iese cu tot cu fire de par in pumnisor...dar ce sa-i fac incerc cat pot sa-i desfac degetele...
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe
samadhi spune:
LUNA: FELICITARI !!! Sper ca ai avut o nastere usoara! Deabia asteptam sa-ti vedem printesa, numele e foarte frumos, bine ai ales. Te asteptam la odisee sa ne spui cum a fost... Multa fericire si sanatate pentru toata familia !
NIKOLE:
Tin pumnii la cele care vor naste azi !!!
37+5zile
Simo78 spune:
nikole eu prima data l-am scos 30 de minute si am fi stat mai mult dar ii era foame lui tati , acum iesim cate 2 ore...si ii placeeee!!!!
Eu ceai nu-i dau. Nu vad sensul sa curga la mine laptele pe tircouri si eu sa dau apa copilului. Beau eu ceaiuri multe de musetel cu tei cu putin zahar.
Al meu se trage de urechi, nu de par...consider ca e placerea lui personala si il las in pace...se descopera, deja se prinde de maini, ma trage pe mine de par si de fata...
Simo de Matei Hisham
samadhi spune:
ESTECRI- Frumoase poze, deabia acum le-am descoperit... Comoara ta e o scumpete! Sa-ti traiasca!
Vroiam sa-ti impartasesc parerea mea, tu faci ce doresti, si te rog nu te supara. Gasesc ca TVul sta foarte aproape de patutul bebelasului tau, ceea ce nu e prea indicat din cauza campului elektromagnetic care il produce TVul, practic se spune ca nici prizele nu sunt bune sa dormi cu ele la cap. Tu acum hotaresti cum vrei tu. Dar locul TVul-lui nu e potrivit unde e bebelasul. Este doar parerea mea, hotararea iti apartine.Tu decizi.
37+5zile