Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

pai da...nu prea e de stat acasa. multa bafta si astept mesaj.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

LuciaZ: tu scrii ca ai DPN pe 27 aug. si ca esti in sapt. 39+, pana atunci mai sunt 2 sapt., daca sunt eu in sapt. 38 si am DPN pe 28 aug, cum e la tine altfel??? Am calculat eu gresit???

38+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Felicitari noilor mamici gogoshel, Luna, Lia, before-after, alexi si i_ulia sa va bucurati de bebelusi si sa fiti mame intelepte!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Suntem trecute de jumatatea listei, din pacate vom pierde ceva useri care nu sunt activi si nu ne-au dat inca un semn de viata dar pana ne mutam la scutece mai este!

Cred ca Lucia a vrut sa zica ca e in saptamana 39 adica 38+!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

JADI : MERCI !
Ce mai fac Vlad si Tudor??? Sper sa va fie bine la toti!

38+0

Mergi la inceput

Dintr-o numaratoare simpla pe lista de nascute, avem 35 de mamici din 86 care au nascut la 40-42 de saptamani, nu mai numar cele sub 40 de saptamani care au facut o cezariana si nu putem calcula clar la cate saptamani ar fi nascut deci trendul e de depasire! Asa ca fetelor care va agitati ca nu mai nasteti sau ca ati depasit termenul, este normal ce vi se intampla, aveti sarcini monitorizate deci nu se va intampla sa ramaneti nenascute! Clar e greu cu bb in burta dar sa vedeti voi ce usor va fi cu el acasa .

Am admirat din 5 in 5 poze, Elisa in rochita si Adelise nou nascuta! Ma duc sa pescuiesc niste poze de latino frantzuzoaica de Emily .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Ma duc sa pescuiesc niste poze de latino frantzuzoaica de Emily .

Deni & Vlad & Tudor

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Gata si micuta Emily, frumusica foc dar si mama e pe masura! De tata ce sa mai zic .

Vlad e plecat "tutu cu patina la baila" adica in traducere libera a plecat cu masina la braila la una dintre bunici si eu am ramas singurica acasa cu Dodo! Dar surprize surprize, duminica a venit soacra la mine si sta pana sambata, asa ca am ajutor si saptamana viitoare cand musai trebuie sa ii cumpar un leagan (nu bouncer) tanarului Dodo ca sa ii gasesc o ocupatie de zi, are 1-2 momente de nesomn in care se plictiseste groaznic si toata distractia nu il multumeste asa ca trebuie sa suplimentez cu ceva. A crescut pana la 4.750 grame, doarme noaptea cu trezirile de rigoare dar nu ma tine treaza decat cu papa. Si de sambata a inceput sa imi refuze biberonul, il scuipa in schimb accepta tzatza pe post de suzi, asa sa molfaie un pic inainte de somn!

Nimic spectaculos din Tei! Iese cineva in parcul Circului cu copilul? Ca de saptamana viitoare ma incumet la drumuri sa mai pun sangele in miscare! Ne-au asfaltat strada, din martie pana in august, mult le-a mai trebuit!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Si ca sa nu uit, sambata am fost la botezul Arinei, la petrecere adicatelea, ca asta imi lipsea cei drept . Am vazut-o pe micuta Arina, promite ca surioara ei, o fatzuca frumoasa si inteligenta! Si mami a ei este slabutza, are niste silfide de tzatze cu care uite cat de mare a facut fetita! Asa o dau de exemplu pentru a intelege toata lumea ca marimea tzatzelor nu conteaza in alaptat (zau ca i-am vazut tzoancele Alinei, alapta fata . Am si dansat, Vlad a facut niste hore pe acolo, a alergat-o pe Anya, au impartit o sticla de apa si uite asa! Ne-am vazut si cu Ralucapio, care are o burta mareeeeeeeeeeee si care nu vrea sa nasca mai devreme de 27 august!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by jadi

Gata si micuta Emily, frumusica foc dar si mama e pe masura! De tata ce sa mai zic .

Deni & Vlad & Tudor

am vazut si eu pozele si subscriu.

Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!

Mergi la inceput