Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 24
LuciaZ spune:
Samadhi -
Curaj!
39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Anya20 spune:
paticutz, ia te rog frumos sa te bucuri de boieria ultimelor zile cu burtica. sunt lucruri muuult mai grave care ar putea sa-ti starneasca plansul. asa ca fruntea sus; gandeste-te ca bb stie el de ce sta acolo, ca daca i-ar fi rau, ar iesi mai repede.
multi si curaj
violeta, iti tin pumnii si ma gandesc la voi. o sa fie totul bine.
samadhi, cu riscul ca ma vei certa ca pe aylin (care zau ca n-a zis-o cu rautate)...nu inteleg de ce atata graba...tocmai pentru ca ai la activ o nastere prematura, ar trebui sa te bucuri ca de data asta bebelusa sta acolo cuminte pana la termen. e adevarat, cu sacrificii din partea ta, dar sa ne amintim de anto sau alina.a (si nu numai ele), care au stat numai in pat cateva luni si acum au uitat tot cand isi tin printesele in brate. cand era sa o pierd pe arina, as fi dat orice sa fi avut o sarcina grea si sa fi suferit eu in locul ei...dar nu e intotdeauna cum vrem noi. acum nimic nu mi se mai pare greu, cand stiu prin ce a trecut ea.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
violetan spune:
[quote]Originally posted by Anya20
Multumim mult. Dar sunt tare stresata. Am contractii cam la 7 minute si colul e tot inchis. De ce or fi ineficiente? Ca unele din ele chiar sunt relstiv puternice. Ce zici? Am sanse sa nasc natural in seara asta? Ghiceste-mi!!!!
In rest, multi multi
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by violetan
Multumim mult. Dar sunt tare stresata. Am contractii cam la 7 minute si colul e tot inchis. De ce or fi ineficiente? Ca unele din ele chiar sunt relstiv puternice. Ce zici? Am sanse sa nasc natural in seara asta? Ghiceste-mi!!!!
In rest, multi multi
violeta, 40+
eu stiu ce vrei tu...dar am un feeling pe dos. lasa, ca e bine si asa. hai, curaj, ca mai ai putin. oricum ar fi, numai sa iasa bb bine.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
samadhi spune:
ANYA: se pare ca nu ai citit din urma, care termin cand dr. vrea sa-mi faca cezariana sapt. viitoare si eu ar trebui sa nasc dupa termin in 2 sapt???? Deci a cui dorinta? Si daca tu ai stii ca ai naste intr-o zi care sa nu fie asa de buna pentru copilul tau ai mai naste sau nu? sau ai grabi lucrurile? Inteleg de o nastere prematura dar cand e totul okay ce mai conteaza o sapt. cand traiesti zilnic in contractii si dureri, cand ajungi ca un zombie, ca nu mai poti sa dormi??? Nu e chiar asa usor, si stiu ce inseamna sa stai la pat sapt. de zile la rand, ca doar ce am trait nu am uitat... era chiar prima nastere!
38+0
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by samadhi
ANYA: se pare ca nu ai citit din urma, care termin cand dr. vrea sa-mi faca cezariana sapt. viitoare si eu ar trebui sa nasc dupa termin in 2 sapt???? Deci a cui dorinta? Si daca tu ai stii ca ai naste intr-o zi care sa nu fie asa de buna pentru copilul tau ai mai naste sau nu? sau ai grabi lucrurile? Inteleg de o nastere prematura dar cand e totul okay ce mai conteaza o sapt. cand traiesti zilnic in contractii si dureri, cand ajungi ca un zombie, ca nu mai poti sa dormi??? Nu e chiar asa usor, si stiu ce inseamna sa stai la pat sapt. de zile la rand, ca doar ce am trait nu am uitat... era chiar prima nastere!
38+0
pai tocmai, ca stiu foarte bine cat de mult inseamna o saptamana in plus, si mai ales diferenta intre 38 si 39 de saptamani. si tocmai de aceea ti-am scris, pentru ca am citit din urma... dar fiecare face cum crede.
violetan spune:
eu stiu ce vrei tu...dar am un feeling pe dos. lasa, ca e bine si asa. hai, curaj, ca mai ai putin. oricum ar fi, numai sa iasa bb bine.
Te baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!
Lasa ca vezi tu cand ne vedem! Ca poate iesim si noi cu copilashii in vreun parc, ceva, nu?
Oricum, pana atunci:
Si acum serios: sunt total de acord cu tine: nu conteaza pana la urma; sa dea Dumnezeu sa fie bblika bine!!!
violeta, 40+
samadhi spune:
ANYA: fiecare are dreptul sa decida, de aceea exista LIBERUL ALBITRU !
Fiecare simte ce trebuie si ce nu sa faca... de aceea cea mai buna e vocea launtrica! Cu ea nu da-i gres niciodata! Asta o stiu din experienta!
38+0
Anya20 spune:
violeta, nu face eforturi sa ti se rupa membranele si sa nasti, mai ales daca vrei sa nasti natural. daca pierzi lichidul si colul este nedilatat si nepregatit, nasti mult mai greu, iar cu cat creste intervalul de timp in care stai cu membranele rupte si pana nasti, cu atat creste si riscul de infectie. asa ca lasa sexu si stai cumintica. iese bb oricum
violetan spune:
violeta, nu face eforturi sa ti se rupa membranele si sa nasti, mai ales daca vrei sa nasti natural. daca pierzi lichidul si colul este nedilatat si nepregatit, nasti mult mai greu, iar cu cat creste intervalul de timp in care stai cu membranele rupte si pana nasti, cu atat creste si riscul de infectie. asa ca lasa sexu si stai cumintica. iese bb oricum
Pai gata, am terminat cu sexu', nu de alta, dar, pe langa faptul ca nu as mai putea, cred ca ma duc sa ma internez din seara asta. Am contractii f dureroase si mi-e frica sa stau asa....sa astept. Macar acolo ma au sub observatie si daca pot naste natural, nasc, daca nu, maine dimineata cand vine dr mea facem cezariana. M-am gandit si eu ca poate am facut o greseala cu sexul azi dimineata. Noroc ca nu s-au rupt membranele...Dar sunt totusi in travaliu, nu? Din moment ce am contractii dureroase din timp in timp...ce zici?
violeta, 40+