Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Paticut, cum sa spui asa ceva? Pai in primul rand ar trebui sa fii tare fericita ca ai ajuns la 40 +, apoi gandeste-te ca nu mai pupi tu prea curand zile d-astea de boiereala in care poti face ce vrei, cand vrei, cu cine vrei (asta e o treaba discutabila defapt) si de nascut cu siguranta vei naste, cat de curand. Haide, fruntea sus si bucura-te de ultimele zile graviduta, ce Dumnezeu, tu ca noi poti oricand, dar noi ca tine...mai greu. Vezi? Toate avantajele sunt de partea ta.Luna, felicitari pt. rasturnica. Este frumoasa foc iar fratele ei se vede c-o iubeste mult. Ce sa-ti mai doresti in viata, in afara de sanatate?mada, v-am admirat si pe voi. O minune de fetita, o familie frumoasa si fericita.otim, ashera, stati linistite ca nu s-a nascut invatat.Multa bafta!!Noi azi mergem la vaccin si am niste emotii de nu va spun. Ines vad ca doarme din ce in ce mai mult noaptea, s-a intors singura pe burtica, mananca san si vad ca nu mai ia asa mult in greutate, dar e bine ca ia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Buna ziua si de la mine. Si noi tot 2 in 1 suntem, iar azi am implinit 39 sapt. Bebe nu da nici un semn ca vrea afara desi tata-sau il roaga in fiecare seara sa iasa mai repede.
I-am propus niste ca sa-l ajutam sa iasa , dar nici nu vrea sa auda. Spune ca se intimideaza cu spectatori de fata nu vrea si pace. De fapt ii este frica sa nu-mi provoace ceva mai mult decat o nastere.
Asta e! Asteptam sa se hotarasca kinderul singur.

39+Cristian
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Olgutza merci de invitatie. banuiesc ca pana acum ai avut timp sa ochesti toate locurile de plimbat bebeii de la noi din cartier(nu ca ar fi foarte multe). sa stii ca o sa iesim. deocamdata noi inka n-am iesit din casa ....... nu m-am simtit prea bine dupa nastere, deh, copil mare , cusatura mare...ma cam doare.abia abia stau pe scaun si asta cu perna sub fund. norok ca pt alaptat am un colac de baie si asa reusesc sa stau in fund.

am si eu o intrebare la mamicile mai experimentate: bebe are pe sub barbita si prin cutele de la cot neste cosuletze mici cu varf alb. nu-l dor, nu-l mananca. eu ma gandesc ca sunt acolo ca e pielea mai sensibila si transpira mai tare. si sub barbitza curge laptic si poate de asta .....inainte sa sun pediatrul am zis sa va intreb pe voi. pupici......
Paticut nu te mai stresa inutil. o sa fie bine. oricum pana nasti iti dau un sfat: DORMI MUUUUUUULT! si nu mai plange ca-i face rau lu bebe. de ce te stresezi? te temi ca n=o sa nasti? lasa copilu sa stea acolo linistit fara colici, bubitze, parinti neindemanatici care nu stiu cum sa=l manevreze...
ai grija de tine si nu te stresa ca greul abia dupa de nasti vine si trebuie sa fii fortzoasa.
voinea potoleste-te cu uleiul de ricin. cat timp am stat la maternitate era o tipa careia i se daduse ulei de ricin pt declansarea nasterii si saraca isi daduse complet stomacul peste cap in sensul ca nici nu mai putea sa tina treaba mare si mancarea iesea asa cum o inghitzea. era ca o mumie.nici copilul nu avea putere sa se duca sa-l vada. isi distrusese toata flora intestinala. asa ca TE ROG renunta la ideea cu uleiul si lasa natura sa-si faca treaba.sanatate multa!

mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

quote:
Originally posted by paticut

Buna ziua fetelor....

Raport: 2 in 1...col inchis, nicio contractie, inca stam.
maine la 1 ma duc la o noua eco sa vedem cum stam cu lichidu' si cu toate celelalte.

alt raport maine. Deocamdata plina de nervi si stressata pana la maxim.
Alina.. zi si mie o vorba buna ca nu mai stiu de mine.. bocesc ca o proasta..

multumesc.

paticut 40+ cu Rares

Paticut capul sus, nu mai plange ca il stresezi pe bebe. Stiu ca ultimele zile sunt cele mai grele dar mai e putin. Uite aici miliaone de si pe fiecare petala cate un sa-ti descreteasca fruntea si sa usuce lacrimutele. TE stiu curajoasa si plina de vointa, nu renunta acum sa te lasi prada lacrimilor.
Noua aseara a fost preotul sa ne citeasca molifta si azi am fost cea mai mandra mamica, am fost cu bebe afara si la shopping. Bineinteles cand am intrat in magazin l-a apucat foamea, i-am dat laptic ca-l aveam pregatit si tare mandra am fost cand se uita lumea la noi. Apoi in magazin mai toata lumea intorcea capul dupa noi. Mi-era inima cat tot universul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Hallo Fetelor !!!

FELICITARI CELOR CARE AU NASCUT!!!

Am incercat sa dorm la amiaza dar nu pot... desi sunt franta dupa doar 2 ore de somn de azi-noapte...
PATICUT: si eu tot 2 in 1, si la medic m-am enervat si mai mult, cica termin planificat de cezariana deabia pe miercuria viitoare adica 22 Aug. ca pana atunci nu poate sa isi inchida cabinetul! Am crezut ca explodez! Eu am dureri de 2 sapt. si contractii si sa mai astept inca o sapt.!? Acum ma rog cumva sa se duca apa... AVETI IDEII??? Cum sa fac???
Colul e inchis desigur dar daca se duce apa macar am o cezariana de urgenta si nu una programata de medic....
Ma gandeam ca daca LUNA a nascut asa de usor si rapid sa ne faca o poza cu rochia ei miraculoasa si sa o puna sa o vedem poate ca asa nastem si noi mai repede si tot asa usor ca si ea... Voi ce ziceti???
LUNA: al meu a zis ca "ROCHIA" in care ai nascut-o pe a mica trebuie neaparat pastrata si sa i-o dai ei, ca zestre, mostenire... eu cred ca i-ar aduce cu siguranta noroc!
Deci te rugam din tot sufletul arata-ne si noua rochia poate ne molipsim de o nastere usoara si rapida... ca uite intram in panica ca nu mai nastem, si eu si Paticut... si celelalte.... PLEASE!!!

38+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Deci te rugam din tot sufletul arata-ne si noua rochia poate ne molipsim de o nastere usoara si rapida... ca uite intram in panica ca nu mai nastem, si eu si Paticut... si celelalte.... PLEASE!!!

Si eu, si eu!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 40+

Mergi la inceput

LUNA : HELP !!!!!!!

Ma trec contractiile si nu mai pot, iar ochii imi sunt cat cepele !

38+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

SAMADHI-tinem pumnii ,fugutza la spital.
Nu-s contractiile alea bune de nastere/

Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 23.12.2002

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

BB KEITA 29.07.2007

Mergi la inceput

SAMURAI_LADY: nu sunt contractiile de nastere cred ca am devenit imuna la ele, ca altfel as fi nascut de 10 ori pana acum.... spune-mi cum sa mi sa duca apa daca vrei sa plec la spital.... si am sa-ti multumesc de mii de ori!

38+0

Mergi la inceput

Sa fac abdomene sau sa stau in cap ??? Ce sa fac?.....Chair nu exista nici o metoda???

38+0

Mergi la inceput