Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 26
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by jadi
Si ca sa nu uit, sambata am fost la botezul Arinei, la petrecere adicatelea, ca asta imi lipsea cei drept . Am vazut-o pe micuta Arina, promite ca surioara ei, o fatzuca frumoasa si inteligenta! Si mami a ei este slabutza, are niste silfide de tzatze cu care uite cat de mare a facut fetita! Asa o dau de exemplu pentru a intelege toata lumea ca marimea tzatzelor nu conteaza in alaptat (zau ca i-am vazut tzoancele Alinei, alapta fata . Am si dansat, Vlad a facut niste hore pe acolo, a alergat-o pe Anya, au impartit o sticla de apa si uite asa! Ne-am vazut si cu Ralucapio, care are o burta mareeeeeeeeeeee si care nu vrea sa nasca mai devreme de 27 august!
Deni & Vlad & Tudor
anya il striga si acum pe "bladutz".o fi de la hora pe care au invartit-o impreuna?!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jadi spune:
Eu stiu? Sau de la apa care au impartit-o din bidonashul ala cu pai a lui Bladutz!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
Bai voi iar ma ofticati cu intalnirile voastre!!!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
jadi spune:
Daca te oftici rau, iti mai zic .
Eu pazesc copilul, nu a vrut sa doarma ziua si acum nu vrea sa se mai trezeasca si nici baie nu i-am facut! La 10 sunt peste el ca sa dormim si noi pe la 12!
Deni & Vlad & Tudor
Simo78 spune:
M-am uitat si eu la toate pozele de BBlusi...la asa mamici asa copii frumosi!
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
paticut spune:
Buna seara fetelor.. dupa bocetele de rigoare cu care ma laudam mai devreme pe forum, (taman ce mai incetai unul)!!!
multumesc din inima celor ce m-au incurajat aici - Jeni si promit sa intorc fiecare de pe fiecare petala, lui Valen..esti o dulce ca intotdeauna si cuvintele tale chiar au leac de suferinta sufleteasca si nu in ultimul rand Mychydutei....va multumesc mult fetelor.
Va anunt ca in seara asta am facut sarmale. gata!! mai mult o pietena cu mana ei dar mirosul l-am impartasit si eu si ingredientele au fost carate de mine.. se pune?
Multumesc si Alinei si lui Andutzy si Ralucaipio cu care am vorbit cu care am vorbit pe mess....
ne auzim maine cu vesti bune de la eco si poate cu un col putin mai deschis decat azi..atata timp cat bebe e bine.. promit sa nu ma mai plang deloc si sa-l tin si 10 luni daca mai e nevoie (asa ca AMR 3 saptamani)
va sarut si pe maine.
Tin pumnii celor ce poate au noroc si maine sau azi va veti tine bebelushii in brate..
paticut 40+ cu Rares
Luna1 spune:
Multumesc pt complimente fetelor.
Paticut fruntea sus iubita, menajeaza-ti nervii pt dupa nastere, nu mai suferi ca vine el bebeul si vezi ce bine iti va fii, n-are rost sa te consume.
Alexi si Iulia felicitari pt bebei, sa fie sanatosi si norocosi in viata.
Michy inca o data felicitari pt flacaul tau, l-ai facut gata de insuratoare. Referitor la asa-zisele cosulete asa are si minunea mea in jurul nasului, am inteles ca sunt de fapt cosulete care apar de la hormonii nostril, ei inca mai au o parte de la noi si de aceea fac cosuletele, nu trebuie umblat la ele. Doar ai grija sa fie curat acolo la pliuri ca transpire mult.
Vazut pozele cu Emily Mada eu zic ca seamana cu tine total, e superba, iar ochii sunt asa frumosi. Sa-ti traiasca frumoasa.
Valen azi contemplam viata mea, ma uitam ce copii perfecti am, cum am primit chiar tot ce mi-am dorit de la viata, mi se pare sincer ca traiesc un vis. Tot nu-mi vine sa cred ce am si am devenit leoaica doar in ideea ca mi-ar putea ataca cineva cuibul si universul.
Samadhi am sa caut o poza cu rochia doar sa v-o arat ca si amuzament, e o rochie din aia de plaja, cu elastic pe sani si creata ca doar asa mai ma puteam preumbla fiind foarte cald. Cand gasesc poza o arat. Iti dai seama ca i-o voi da ei cand va fi mare.
Si eu ca si Simo ma oftic cand se intalnesc fetele astea, imi vine sa iau primul avion.
Mai am inteles eu bines au voi il complimetati pe taticul lui Emily? Nu va e asa rusinica?
Asa...
Noi suntem bine, azi am fost la plimbare prin Mall, inca sunt uimita de cat de bun e Cosmin cu Adelise, practic acum vedem Harry Potter, Cosmin o tine in brate si mananca floricele si o mai pupa din cand in cand. Nu trebuie sa deschid gura ca imi trebuie ceva (un scutec, un body orice) ca fuge imediat sa-mi aduca. Daca plange e langa ea instant iar pana acum au venit cumnatul cu familia si o prietena sa o vada si Cosmin s-a suparat, n-a vorbit juma de ora pana cand am luat-o pe Adelise din bratele lor. Nu suporta sa o atinga altcineva cu exceptia noastra. E over protective. A poreclit-o deja Adelicious si stinking beauty.
Adelise e foarte bine, manaca bine, doarme, insa si ea confunda ziua cu noaptea si e mai alerta noaptea, vrea in brate non-stop, n-a dormit in patut deloc, insa eu nu cred in alintat la varsta asta asa ca ma bucur de fiecare moment si o tin in brate cat vrea ea. E asa usor la al doilea copil, ma bucur si de scancete, pe bune rad si ma amuz cand plange ca are o ura mareeeee. Sunt fascinata de ea.
Al meu sot e la fel de fascinat desi e cam stresat, adica azi la pranz am dormit toti trei (Cosmin se juca pe langa noi) si m-am trezit cu al meu rastindu-se la mine "Alina, repede nu respira!" si o misca repede. Bineneteles ca Adelise dormea lesinata cum numai ei pot dormi la varta asta. I-am explicat sa se calmeze dar e fata lu' tata, nu?
Cam atat, va las!
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Paticut, mama recunosc ca m-ai spart ce buna gospodina esti. Zilele trecute ai prestat o mancare de am salivat toata ziua, iar acuma sarmale. Recunosc ca mi-e ciuda ca nu suntem din acelasi oras, ca ma infiintam la tine sa mananc bunatati.
Bucura-te de zilele calme care le ai acuma, ca dupa ce apare bebitza n-o sa mai ai liniste, plus ca mai stii ce hoarde de tatari te navalesc sa viziteze bebeul. Si eu cand eram in spital, in a doua zi de perfuzii ma rugam de doctor sa-mi faca cezariana. Putea sa-mi faca si zvastica pe burta doar sa-l scoata pe bebe. Cred ca nu mai ai rabdare, dar gandeste-te ca el sta bine acolo la allinclusive, si stie el cand sa iasa. Lasa lucrurile sa decurga firesc. Multi .
Maine iar ma duc in oras, evident cu bebe ! Abea astept !
O noapte linistita fetelor !
loredana_76 spune:
Buna,in legatura cu bubitele are si bebelusul meu,a venit cu ele din spital si din pacate s-au extins si pe fatza si tot nu-i trec,asa ca am fost la pediatru si i-a dat un antibiotic.Mi-a zis ca este o infectie din spital,ma intreba daca era curat acolo.Eu am nascut si in plina canicula si cu toate ca am incercat tot ce se putea bubitele nu i-au trecut.Si acum o intrebare:noi mamicile avem voie sa facem masaj sau la cit timp de la nastere,si daca are vreo legatura cu alaptatul,adica poate sa dauneze?
Multumesc
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/album/560004564mbqgJVpoze
loredana_76 spune:
Cum pot sa pun si eu niste poze? ma ajutati si pe mine?
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100