Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 27
loredana_76 spune:
Cred ca am reusit.
David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100.poze
Anya20 spune:
lunito, ce frumos le mai zici tu...asa deci, cosmin este fericit cu surioara. pai nu am decat sa va invidiez, mai ales cand mi-ai zis ca sta cu ea in brate si o pupa. ce frumos...
eu trebuie sa o pazesc pe anya sa nu sara pe ea . e disperata sa i-o dau pe arina sa o pupe, sa se urce daca se poate la ea in patut (evident nu se poate! ), sa o mangaie pe cap sau sa o traga de manute si picioruse. ma intreaba:"mami, de ce pange bebelusul?". e asa de dulceeee. cand o aude scancind, se duce repede langa ea si ii spune exact ca mine:"te iau, te iau, nu pange".
din motive obiective, pentru ca stau frecvent cu amandoua si altfel nu as putea sa merg nici pana la baie, am suspendat-o pe arina intr-un "dispozitiv" sus pe un corp de biblioteca. in timpul zilei o tin numai acolo, ca daca o pun in patut...e jale. e foarte ciudat sa stau pe canapea si deodata sa vad cu coada ochiului niste manute si picioruse fluturand pe biblioteca
loredana, nu se vad pozele voastre. sa te asiguri ca sunt publice.
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna1 spune:
Mamica petelor cred ca e asa dulce Anya de iti vine s-o mananci. E normal ca Anya sa o mai bruscheze ca e mititica si nu stie, eu m-am felicitat de diferenta de varsta desi stiu ca nu prea vor mai interactiona mai tarziu, insa nu cred ca as fi avut nervii tai, ai lui Valen, Ile, Ioana cu bebei asa apropiati de varsta. Adica cu Cosmin ma inteleg omeneste sa o lase in pace cand e cazul. Se supara el dar se executa. Pupici "petelor" din partea mea.
Pozici noi gasiti incepand de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3459" target="_blank">aici
Inclusiv cu rochia verde in care am nascut, am purtat-o special sa o pozez sa o vedeti.
Va pup
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
jeni71 spune:
Neata lumeeeeeeeeeeeeeee !
Am venit cu cafeaua !
In sfarsit sunt si eu prima sa fac o cafea aici !
paticut spune:
Buna Dimineta si de la noi!!
Excelenta cafeaua Jeni - pe cuvant mi-a mers la casa sufletli. Multumesc de incurajari si promitem ca foarte curand te vizitam. iubesc Tg. Muresul.. am avut acolo cateva lurari si ca si la Dr. Tr. Severin am cunoscut numai oameni dint-o bucata chiar daca IGHEN ala nu-l pronunt eu prea bine.. se pare ca intre ce se aude si ce este adevarat intre noi si HUngurasi e fals. (scuze de offtopic)
asa ca promit sa ne cunoastem mediat ce se va putea dupa venira minunii mele.
plec spre Bucuresti si sper sa va dau vesti bune dupa ora pranzului dupa eco.
pana atunci Jeni si tuturor fetelor si fiti
paticut 40+ cu Rares
groxy spune:
Buna dimineataIn primul rand va multumesc pentru urarile de bine pe care le-am primit de la voi cu toate ca eu nu am fost prea activa pe forum,insa v-am citit f mult.Am si eu o problema cu bebelusa mea de numai 2 saptamani-IRIS ANAMARIA,NASCUTA PE 2 AUGUST-cred ca are mucisori ,insa eu nu ii va,doar aud ca sunt undeva in partea de sus a nasucului,pentru ca este fornaita.I-am pus ser fiziologic dar nicio schimbare.Nu stiu ce pompita sa ii iau,daca este eficienta acum la varsta asta sau poate imi dati voi alte solutii,va rog.Este si agitata putin cred din cauza asta.Multumesc multA,si inca ceva -pot sa beau o cafea dimineata sau afecteaza starea copilului?
o alaptez}
paticut spune:
Luna inainte sa plec trebuia sa scriu asta ca nu m-am putut abtine.. mai poza ai cu baiatul tau pe canapea si cu privirea aceea languroasa pentu surioara lui .. e minunata.. pupa-i tu gropitele scumpe din partea mea si sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa te bucuri de universul minunat pe care il aveti.
paticut 40+ cu Rares
samadhi spune:
BUNA DIMINEATA!!!
LOREDANA: am vazut pozele, ai reusit sa le pui! Bebelasul tau e o scumpete, iar tu ai cu ce sa te mandresti pentru un asa baiat reusit! Va doresc multa fericire alaturi de el!
LUNA: ti se citeste fericirea in ochi, pozele m-au dat gata, si m-am indragostit de copii tai! Am vazut si rochia sper sa-mi aduca si mie putin noroc... sa ma molipsesc de la tine cu o nastere usoara si rapida.... Cosmin e adorabil, cum sa nu aibe el grija de surioara lui??? E normal sa fie gelos pe alte persoane care vin de la exterior... mai ales ca i-a luat "comoara"pentru cateva momente... Si eu ma bucur ca copii nostri sunt mai mari si te mai poti intelege cu ei, cu siguranta ne vor ajuta cu cel de-al doilea bebelas.
FARA SA TE FLATEZ CUMVA a mica e o dulceata, pe bune e un copil reusit.Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti mereu, iar tu pastreaza armonia sentimentelor ce le simti in tine si in 5, 10, 20, 30 si mai departe.... lasa-te iubita de tot ce te inconjoara ca meriti din plin.
GROXY: eu nu cred ca ar avea prea mult efect cafeaua asupra alaptarii, si mai ales daca o combini cu lapte... dar asta e parerea mea! Alcoolul nu e indicat din cate stiu, desi aici noiile mamici imediat dupa nastere, la o zi doua, sarbatoresc cu sampanie, se spune ca stimuleaza lactatia....!? Consider ca fiecare decide dupa cum simte.
38+1
danis spune:
buna dimineata, multumim de cafea!
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR, MARINILOR, MARIANE, MARIANI, MARA SI ALTE "VARIATIUNI"
Sa fiti sanatosi si sa petreceti frumos aceasta sarbatoare!
povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532
samadhi spune:
Chiar vroiam sa spun si eu, cand mi-ai luat-o DANIS inainte...
LA MULTI ANI! pentru toate cele care azi sarbatoresc aceasta zi sfanta, si tin pumnii pentru cele care se intalnesc cu bb-ii lor azi!
Multa fericire pentru toate!
38+1