Mamici de iulie-august 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am invatat sa folosesc pompa!!!!!!!!3 saptamani am stat si m-am uitat la ea ca nu stiam sa o folosesc! Mi-am facut iar curaj azi sa o incerc si...MINUNE!! De la 8 pana acum am strans aproape 60 ml. Nu stiu daca e mult sau nu, dar oricum bebe papase deja deci nu erau chiar pline tzitzi.

Acum pot sa ma mai deplasez si eu fara frica alaptarii in public. Recunosc ca nu am trecut inca peste ideea asta preconceputa, desi...am fost cu fiica-mea in Cora si cand a inceput sa urle de foame, am scos pana la urma tzitzi si i-am dat. Si pot sa zic ca am vazut doar zambete de la mamici care isi aminteau probabil cum e perioada asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Alexi, before-after, sa va traiasca bebelusii, sa fie sanatosi, macaciosi si necolicosi, iar voua refacere rapida !
samadhi, LA MULTI ANI Maximei!
Luna, ce printesa mumoasa ai, sa-ti traiasca sa fie sanatoasa, norocoasa si fii mandra de ea !
La noi a fost preotul sa ne citeasca molifta si de la ora 19 dormim dusi. Azi am iesit putin afara pe terasa casei pentru a doua oara, si de maine mergem in oras la plimbare. Uai ca mult am asteptat clipa asta sa ies si eu cu bebe la plimbare. Prea cu jind ma uitam la mimici cu bebei in carucior sau cu ei in cosulet la cumparaturi. Mult am lacrimat vazand mamici fericite. Mereu multumesc lui Dumnezeu ca mi-a daruit o minune de copil.
O noapte usoara la toate burticile, mamicile si bebelusii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

alexi, before-after , luna sa va traiasca bebeii! Luna frumoasa povestea nasterii si cu umor...dar ce era in sufletelul tau!!!
Samadhi patutul nu mai e langa televizor l-am pus in coltul opus din a doua noapte de cand am venit de la spital...Nu de alta dar nu-l vedeam pe bebe prin plasa patutului bca era prea departe de patul meu. Oricum multumesc pentru sfat...abia cand mi-ai spus mi-am dat seama si eu ca nu era bine plasat acolo!!
Ioana 75 eu lui mihnea ii dai lapte praf Nan 1 , deci nu am cum sa beau eu si sa-l transmit prin lapte bebeului!

poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
coltul lui bebe;
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Feteleeeee, e cineva pe receptie?
Va spun pe scurt si astept, poate ma ajuta careva dintre voi cu un raspuns: sunt in 40 de sapt + 5 zile. Ieri am fost la control, iar dr a zis ca daca nu nasc pana azi, miercuri imi face cezariana...
Asa xa am hotarat sa "ajut" putin natura si am sarit pe sotul meu azi dimineata
Am facut dus dupa, m-am bagat in pat si la cateva minute am simtit ca pierd lichid. Aveam intr-adevar o pate maricica de lichid. Ma duc, ma spal din nou, ma schimb si ma bag din nou in pat. Iar simt o pata de lichid. De data asta era mai mica, dar era. Si am observat si pete rozalii...dar nu dop si nu apa ca la ruperea membranelor...ce sa fac? Burta ma doare rar, iar dr mea a fost de garda toata noaptea. Nu stiu ce sa zic...e prea devreme sa ma agit si s-o sun pe ea?? Ce ziceti? Sigur ca am s-o sun pana la urma, dar din ce povesteati voi se pare ca ar fi inca devreme. Astept sugestii si reclamatzii
Si inca ceva: oare am gresit ca m-a apucat sexul in toiul noptii / diminetii?
Va pup pe toate, nastere usoara fetelor care au ramas si felicitari celor care au nascut intre timp! Pupici

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

daca lichidul cu pricina nu era de la "domnul", atunci se poate ca ai eliminat dopul sau ti s-au fisurat membranele... depinde cum te simti si in continuare, poate vor incepe ceva contractii, dar eu zic sa suni si medicul

povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=104532

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR !!!!

Va ofer o desi eu sunt la cereale cu lapte si repede sa plec la dr. Am dormit doar 2 ore azi noapte, am crezut ca capiez... sunt acum franta de oboseala parca m-a scos cineva din masina de spalat, desi vezi spune ca la exterior nu se vede....

Multumesc tuturor pentru felicitarile aduse Maximei !

VIOLETAN: dute suna dr. !!!!!!! Egal ce e el trebuie intai instiintat, si nu iti mai fa atatea mustrari de constiinta despre ceea ce ai facut, e doar normal.Daca ai putut bravo tie!!!

Am plecat la medic, sa vedem ce va fi....
Va pup si o zi buna in continuare...

38+0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

Sorina, am inteles, nu stiam ca bb maninca Nan. Cred ca daca as fi in locul tau as incerca sa-i dau ceai o data, sa vad daca intr-adevar are efect.
Violeta, fugi la dr la un control! Tinem pumnii.
samadhi, bafta la dr!

Nu am cintarit inca copilul, sa vad cit ia pe saptamina; sper sa nu am surprize saptamina viitoare la controlul de 1 luna. Miinile i s-au albit clar, dar fatza si mai ales ochii sint in continuare galbeni. Lavinia, hai zi cum merge albirea Lorinei. Te amenint cu un telefon.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Buna dimineata!

Prezenti la raport tot in formula de balsam+sampon, nu vrea asta micu' sa iasa sa ne cunoasca inca! Macar au mai scazut un pic in intensitate durerile si acum sunt chiar la limita suportabilitatii, ca nu mai puteam zilele trecute, imi venea sa ma operez singura de dureri.

Ma scuzati ca sunt zevzeaca si nu retin, dar as vrea sa stiu cine a nascut sau urmeaza sa nasca la Medlife. Am o prietena care doreste sa nasca acolo si ar vrea sa afle pareri si preturi.

Pup bebelusii toti, sunt draguti si imi fac asa o pofta sa il tin si eu in brate pe brotacelul mic, de numa'!

Iar pentru grupul de sambata, ce sa spun!? Sper sa nu ne apuce sambata urmatoare.

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Revin ca sa mentionez ca stiu de Andutzy, am citi si povestea, am vazut si pozele.... si mai stiu ca urmeaza Paticut sa nasca acolo. Dar altcineva a mai nascut acolo?

sapt. 38 cu maricel in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Am reusit s eu sa citesc printre picaturi! Multi pupici si felicitari noilor mamici! Sa aiba parte de bebei frumosi sanatosi si mancaciosi!
Violeta am citit mesajul tau si exact asa eram si eu saptamana trecuta pe vremea asta...adica mi se fisurasera membranele, iti curge lichid dar nu exagerat, de fapt eu nu imi dadeam seama daca e o pierdere de urina, sau una alta sau lichid amniotic! Trebuie sa te duci repede la doctor! Iti tin pumnii!!
Eu zilele trecute eram la bordul depresiei din cauza alaptatului..nu prea imi iese, ma deprima, uff si eram asa de buna la teoria alaptatului ma rog sper sa se rezolve !
Incerc sa pun niste poze si eu cu printesa mea!
Luna e minunata rasturnica ta!

MADA 36+, cu Emily

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1

Mergi la inceput