Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 19
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Anya20
intru repede sa-i spun lunitei ca povestea nasterii adelisei este frumoasa si foarte originala. sa nasti in rochita de strada...numai pe tine mi te puteam inchipui asa . felicitari pentru curaj si pentru micuta minune.
felicitari si celorlalte mamici care au nascut zilele astea!
Alina, mamica fericita a 2 "pete" - Arina Ilinca (20 iun 2007) si Anya Ioana (19 oct 2005)
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
Luna mamica de Adelise Cezara si Cosmin
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia trebuie sa traiasca!
samadhi spune:
Am trimis deja poze pe Email-ul comun, putin cu intarziere pentru ca aveam niste contractii, si m-am asezat in pat, apoi adormisem....
LUNA: povestea ta unica! Intr-adevar ai avut curaj, si cred ca si experienta, ca altfel venea copilul pe loc fara moase, fara doctori... doar cu voi doi in camera. Si te-ai pus pe picioare imediat, woowww RESPECT ! Mi te inchipui ca noua, din cate scrii... Va doresc toata fericirea din lume!
37+6
galuscuta spune:
A nascut azi ALEXI22 prin cezariana, O FRUMUSETE DE FETITA SANATOASA DE 3,700 KG SI 51 CM
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
X-ray spune:
felicitari cami si bifor-after!sa va traiasca comorile!
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
samadhi spune:
FELICITARI Alexi si befor-after, sa aveti multa fericire si sanatate cu bebelasii vostri !!!
37+6zile
X-ray spune:
samadhi maxima e superba.cu asa fete frumoase cred ca al tau sot ar trebui sa se apuce de tir.si arati tare bine in formula 2 in 1.
olgutza cea mica e tare tare dragalasha si fotogenica.
alina si bulina Elisa (20 iunie 2007)
brazuca25 spune:
Alexi si before-after felicitari!!!
Sa fie sanatoase si frumoase! Si voua refacere usoara!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
samadhi spune:
ALINA: merci de complimente! Eu totusi cred ca m-am cam umflat mai ales la fatza, poate doar cu make-up nu se vede insa asa, fara se vede...
Astazi nu am dat de dr. meu dar maine sper sa reusesc sa facem o programare pentru cezariana ca durerile nu ma mai lasa si simt in plus cum bebelina apasa in jos si poate ca nu are cum sa iese din moment ce colul e inchis.
M-am umflat de prajitura si de inghetata, incat simt ca plesnesc...
merg sa ma asez pe sofa... poate mai revin.
Va pup si va doresc la toate sarcini si nasteri usoare, la fel si bebelasi linistiti si mancaciosi, fara colici.
37+6zile
Simo78 spune:
Luna felicitari pentru asa copii reusiti!
Mi se par de vis imaginile cu fratiori
Felicitari si noilor mamici
Simo de Matei Hisham
Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei
Ioana75 spune:
Alexi, before-after, felicitari, sa va traiasca bebelusii!
samadhi, la multi ani Maximei!
Luna, am admirat printesa.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei