Mamici de iulie-august 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 21
aylin_tarcan spune:
ma prezint si eu la raport, ca si witchy_witch, tot in formula sampon+balsam. mai asteptam cateva zile si daca nimic, luam masuri drastice.
pup fetele
Aylin, sapt 40
atat de mari suntem
violetan spune:
Fetitzeleeee va pup mult si va multumesc pt raspunsuri si incurajari! Am si fost deja la dr sa ma vada, dar mi-a zis ca tot inchis e colul si ca simte membranele, deci ori nu era lichid, ori nu stiu...oricum sigur nu era pipi, ca as fi stiut!!! Ideea de baza e ca daca nu se intampla nimic in seara asta, maine dimineata merg la euroclinic sa fac cezariana:(
Si contractii vad ca am, doar ca sunt destul de aiurea, cand dureroase, cand nedureroase, si nici nu le pot cronometra...
Mi-am dorit tare mult sa nasc natural; dar daca imi tineti voi pumnii poate reusesc pana la urma...
Va tin la curent si va pup inca o data pe toate!!
http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png
violeta, 40+
olguttza spune:
neatza!
io vin doar ca sa ma laud ca fii'mea a luat 600 gr. in 11 zile!
felicitari fetelor care au nascut!
violetan, eu am patit exact la fel cam cu 6 zile inainte sa nasc: mi se rupsesera membranele.
Tizo, pup Smaranditza ca sa se albeasca!
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
Samurai-lady spune:
BUna dimi,bebei si mamikutze,
Noi suntem mai cu cearcane la oki,mergem pe 7 carari.
Domnul KEITA crede ca ziua e noapte si noaptea e zi.
Degeaba ii explik io ca nimik.
Norok ca e tati japonika in concediu o saptamana si mai il ia pe bb in brate seara.
Noi papam numa tzatzika si nu stiu cat papa si nici cat a luat.
Pe vineri tre sa ne vina cantarul de bebei,ca il inchiriem.
Asa cu cantarul de adulti vad ca a luat pana aku 500-600 gr,in cam 14 zile.
Mult laptik si bebei fara dureri de burtika.
Samurai-lady Keita 29.07.2007 si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
BB KEITA 29.07.2007
brazuca25 spune:
Neatza! Si eu rupta de somn ca si la mine gogoshik a confundat ziua cu noaptea azi noapte...si m=a supt de m-a terminat. Acum iar avem colici!
Intrebare pt cine se pricepe la pompat: pot sa pompez acum o cantitate si peste 2 ore sa pompez peste acelasi lapte?
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
poze cu gogoshik noastra
pepi spune:
brazuca,daca vrei sa il dai sa-l manance ,nu te sfatuiesc.Trebuie alt recipient pentru fiecare muls.
pepi +Adina Nicoleta(18.07.2007)
POZE
witchy_witch spune:
O intrebare urgenta pentru cine e prezent acuma pe forum: CAT lichid trebuie sa fie ca sa suspectez ca mi s-au fisurat membranele? Am incepand de dimineata pete mari pe chilot, cam de 2-3 cm in diametru, si le observ intruna... Chilotul este umed complet, dar nu ud si altceva (de ex. daca stau pe scaun, nu patrunde prin chilot pe scaun). La culoare nu pare a fi roz, ci transparent mai degraba (o f f pala tenta galbuie, dar in niciun caz roz). Nu mi-a cazut dop si nu am contractii.
Ma scuzati va rog pentru detalii, dar am vrut sa fiu cat mai explicita. Eu nu am avut secretii toata sarcina, deci nu stiu cum sunt secretiile "normale" pentru ca la mine normalul a fost perfect uscat.
Eu, de dimineata pana acuma cred ca am "eliminat" in total cam 1 lingurita maxim de lichid. Cele care ati avut membranele fisurate imi puteti spune cam cat lichid se elimina la fisurare? Sa imi fac griji chiar daca e o cantitate asa de mica?
sapt. 38 cu maricel in burtica
olguttza spune:
nici la mine n-a fost cantitate foarte mare, da a fost cat sa se flescaie un tampon zilnic; si era rozalie....
mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana
5.07.07
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
madabout2003 spune:
Witchy eu am eliminat cam 3-4 lingururi de lichid in ziua respectiva, iar spre seara ceva mai mult! Eu va sfatuiesc pe toate care suspectati o fisurare a membranelor sa va duceti la medic..in 2 secunde isi da seama daca e lichid amniotic sau altceva si asa sunteti linistite, eu cand m_am dus la medic puteam sa jur ca nu e lichid amniotic, dar asta era.. E important sa va duceti la medic pentru ca daca membranele sunt fisurate exista riscul unei infectii!
MADA 36+, cu Emily
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Noi doi+1
madabout2003 spune:
Mi_am schimbat semnatura si am pus ceva poze cu pisicuta mea!
MADA mamica de Emily 07/08/07
www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea