* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 5
dana vio spune:
Buna dimineata zuzici!
Ne-am trezit si noi (ca ne era foame) si bantuim pe forum. Acum merg sa-mi fac o cafeluta. La noi e racoare si innorat, dar mie imi place asa! Cu exceptia faptului ca toate hainele de graviduta sunt de vara , azi merg la ziua de nastere a finei mele de cununie si sa vad cu ce ma imbrac!
Sa aveti o duminica placuta!
Azi facem 20sapt! Am ajuns la jumatate!
dana vio 20+ adriana aurelia
Anca.Diana spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce zi frumoasa este azi! Sau sunt eu foarte bine dispusa din motive hormonale?:))
Shose am vazut poza cu bebe, tare scump! Ce ma emotionez cand vad pozele cu bebeii chiar si echo :)
Simonette vacanta placuta la mama:) Si eu am fost ieri la mama si am stat toata ziua si am vorbit, ne-am uitat la tv. Am innebunit-o cu zeci de mii de intrebari. Mi-a facut cadou lengerie sexy, alba transaprenta cu broderie finuta crem. Mare mi-a fost uimirea cand mi-a zis ca de fapt si le cumparase ei:))) A innebunit mama! La 56 de ani ii arde de lenjerie transparenta. S-a gandit ea mai bine si si-a dat seama ca m-ar prinde mai bine pe mine decat pe ea :))))
AgeliquedeS, super dragute lucrusoarele! Cred ca abia astepti sa le vezi pe bebe :)
Galuscuta, si eu mai am dureri din astea din cand in cand. M-a durut mai tare intr-o zi in care am umblat mult, am stat mult in picioare. Am luat no-spa si m-am intins si mi-a trecut. Junghiuri mici am aproape zilnic. Cred ca se intind ligamentele. Am un junghi si apoi se opreste. Nu e ceva constant.
Simonette, Dana Vio va doresc sarcina frumoasa in continuarea pana la cele 40 de saptamani :)
Refuz sa citesc mesajele voastre despre preparate culinare! :))) Si din razbunare, sa va zic ce am gatit eu ieri! Musaca. Si nu de oricare. Pentru ca nu ma hotaram daca sa fie de cartofi sau vinete, am pus de amandoua :))
Fetelor, eu cum imi dau seama pe ce parte e sarcina? Doar asa din curiozitate sa vedem daca statistica se adevereste si la mine!
Va
Anca D.
15+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
galuscuta spune:
'Neata la toate! Noi ne-am trezit azi bine ,fara dureri , sper sa ma lase ca tare rau m-am speriat...la cate sacrificii am facut mi-e frica pentru copilasii mei ,orice durere, cat de mica ma alarmeaza.Va multumesc ca m-ati linistit ,vazand ca si alte fete au avut aceleasi dureri fara consecinte.
Azi vom iesi putin la o plimbarica ca e timp frumos , nu e chiar asa innabusitor ca saptamana trecuta.
V-am pupacit
17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png
simonette spune:
Anca Diana Misto faza cu lenjeria! Bravo mamei tale...vesnic tanara si sexi! Imi place de ea!
La ecografia de 12 saptamani pe fisa aia in care dr ecografist a trecut rezultatele, nu a scris starea ovarelor? Unul din ovare prezinta corp galben de sarcina si celalalt are aspect normal! Cel cu corpul galbel este responsabilul cu sarcina...
Tu la cate saptamani ai aflat sexul? la 14? Sau mai devreme? desi sunt sigura ca te-am felicitat am uitat la cate saptamani ai anuntat vestea cea mare
Daca nu ai date despre ovare atunci incearca sa observi pe ce parte te jeneaza mai mult! Pe mine ma jeneaza mai tare pe partea dreapta unde am sarcina...simt asaaaa o presiune!
Simonette12+
PozeLuca
BB2
remiclea spune:
buna dimineata feteloram intrat sa va salut si sa anunt cu bucurie ca l-am simtit pe bebe. si l-a simtit si tati care e foarte mandru ca a simtit bebele si povesteste la toata lumea cu care se intalneste.va doresc o duminica superba desi afara e cam innorat
17+
poze
simonette spune:
Remiclea felicitari pt miscarile lui bb! Doamne ce minunata trebuie sa fie senzatia si mai ales sentimentul....... Esti la prima sarcina sau la a doua?
Simonette12+
PozeLuca
BB2
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, si eu sunt pe aici!!!
Nu mai stiu care dintre fete era cu statistica dar eu il simt pe bebe pe stanga mai mult si am baietzel. oricummie tot imi e teama de la o eco la alta sa nu se transforme in fetitza!!! Si acum imi e si mai teama de asta pt ca m-am intalnit cu o cunostinta care are bebe de cateva luni si care mi-a spus ca la toate eco pana in luna a noua i-a spus baietzel si de iesit a iesit fetitza!!!
Anca.Diana sa stii ca abia astept sa vad lucrusoarele pe bebe, abia astept sa iau carucior si patut... Si sa mai stii ca te invidiez din tot sufletul pentru mama ta si pentru relatia pe care o ai cu ea. Si ar fi ideal ca toate la varsta ei sa fim la fel de tinere in gandire. Eu una asta imi doresc cel mai mult. Am o colega care are 54 de ani si nu as da-o pe una de 35 nici moarta. or pe colega mea sunt ferm convinsa ca ar veni super o lenjerie ca cea pe care ai descris-o tu... Asa ca de ce nu si pe mama ta? Sau pe noi la varsta ei?
Remiclea felicitari pt miscarile lui bebe, e minunat! Eu nu ma mai satur sa il simt!
Simonette,mie la 14 saptamani mi-a spus sexul. Nu cumva tu erai cu statistica?
Dana Vio distractie placuta la aniversarea de astazi! Lasa ca gasesti tu cu ce sa te imbraci si sa fii frumoasa!
Galuscuta, bine ca te-au mai lasat durerile, te inteleg perfect ce spui. Eu am fost terifiata mai ales ca durerea a fost lamine ingrozitoare, deja ma gandeam la tot soiul de chestii, nici sa stii preamulte nu e bine Plimbarica placuta.
Neda, tinem pumnii pt eco!!
Pup toate fetele!
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
simonette spune:
Angelique...m-ai prins...eu eram cu statistica si stai linistita ca dacae pe stanga, e baiat
Simonette12+
PozeLuca
BB2
nemary spune:
Simonette felicitari, mai ai putin si ajungi si tu la jumatatea sarcinii.
Dana Vio, felicitari si tie.
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by remiclea
buna dimineata feteloram intrat sa va salut si sa anunt cu bucurie ca l-am simtit pe bebe. si l-a simtit si tati care e foarte mandru ca a simtit bebele si povesteste la toata lumea cu care se intalneste.va doresc o duminica superba desi afara e cam innorat
17+
poze
ce bucurie cred ca sunteti foarte fericiti.
eu sunt putin tristuta din aceasta cauza, pt.ca am o amica cu UM pe 27.04.07(la 3 zile dupa mine) si care mi-a spus ca deja il simte pe bb si il simte destul de des. oare bb meu e somnoros tot timpul?
Mari 15+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.