* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Nemary, stai linistita, eu am inceput sa il simt mai tare pe bebe abia la 18 saptamani. La prima sarcina se simte mai greu. In plus nu stiu constitutia ta care este, pentru ca depinde si de asta.

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Nemary....putin??? 8 saptamani inseamna putin? Sunt 2 luni.... Esti tare dragutza dar putin la mine e 1 saptamana hai 2...asa sunt eu mai nerabdatoare...dar lasa...o sa treaca repede si o sa ma vad in trimestrul 3 cand chiar va trece timpul f. greu

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by simonette

Nemary....putin??? 8 saptamani inseamna putin? Sunt 2 luni.... Esti tare dragutza dar putin la mine e 1 saptamana hai 2...asa sunt eu mai nerabdatoare...dar lasa...o sa treaca repede si o sa ma vad in trimestrul 3 cand chiar va trece timpul f. greu

Simonette12+

PozeLuca

BB2

am spus putin pentru ca eu cred ca de-acum a cam trecut greul si in plus mie mi se pare ca trece timpul ff repede.

Mari 15+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am vazut ca aveti o solutie pt aflarea sexului bebelusului.Imi puteti da si mie un verdict?Eu il simt de cateva ori pe zi pe bebe miscand dar mai mult pe partea stanga sau in partea de jos.Fiind la al doilea copil l-am simtit miscand f repede pe la 12 sapt.La 2 ecografii mi s-a spus ca s-ar putea sa fie baietel dar din cauza ca avea cordonul intre picioare medicul nu poate fi sigur asa ca mai astept pana in septembrie.M-am saturat sa merg prin magazinele pt bebe si sa nu cumpar nimic.Va pup.

danonique 19+

Mergi la inceput

Danonique In luna in care ai ramas, ce ovar si-a facut datoria? Statistica spune (e doar o statistica, nu cumpara hainutze dupa ea), ca pe stanga se fac baietei si pe dreapta se prind fetitele! Dupa cum bine stie toata lumea, barbatul da sexul...acum stau si ma gandesc...ovulul eliberat de ovarul drept lasa sa intre numai spermatozoizi care dau sex feminin si invers???
Desigur exista si exceptii cand pe partea dreapta s-a prins baietel! Ideea este unde s-a prins sarcina nu unde simti ca misca...ca el poate sta pe stanga si da din piciorushe pe dreapta ca acolo ajunge el cu piciorushele Crek sunt total aiurea presupunerile facute de memeaca mea Am luat-o razna!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Nemary...esti norocoasa daca simti ca trece timpul rpd! Ce as vrea si eu sa treaca mai rpd timpul...doar cand privesc in urma si vad ca au trecut deja 12 sapt. imi dau seama ca trece totusi rpd dar cand ma gandesc la cate saptamani mai ammmm!!!!!

Simonette12+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Danonique, nu-ti fa griji dak nu mananci carne...proteine iei destule din nuci, migdale, mazare... Dak poti, mananca fructe dimineata, pe la 11 amesteca 4-5 nuci cu 4-5 migdale, cateva seminte de dovleac (poti adauga si 1/2lgt de miere)...la pranz salata cu nuci taiate (poti manca si ardei umpluti de post cu ciuperci si nuci), fasole facaluita (fasolea fiarta si la sfarsit cand o freci pui o lg de ulei de masline si deasupra rosii date prin masina sau pe razatoare cu usturoi pisat)-dak iti prieste, pe la 17 urda cu stafide sau urda cu ceapa, iar seara pana in 21 fructe. Nu vei avea de furca deloc cu anemia, vei avea o superdigestie, ten de bebe...
Eu am venit ieri noapte de la mare...asa cum am mai zis a fost superfain. Sper sa mai ajung 7 zile la mare in perioada 1 sept-15 sept, dar de data asta la Ef. Nord.
M-am suit pe cantar si am vazut ca am recuperat 1kg din cele 4 pierdute si...m-am imbracat cu rochia de nasha pe care am luat-o acum 2 sapt si am constatat ca mi-a crescut binishor burtik. Inca imi vine si sper sa-mi vina si sambata viitoare.

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor, voi mai luati vitamine?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare burtici.
Va tot citesc si imi dau seama ca eu sunt cam in pom.Eu nu simt deloc pe bebe, nici macar pe ce parte e stg/drpt.Adevarul e ca am si vreo 2-3 straturi de burtica(din pacate grasime).
Incerc din rasputeri sa nu ma panichez, sa fiu cuminte si sa astept ziua de 22 august,cand mergem la Spital.
In afara incomoditatilor specifice sarcinii, eu chiar nu ma simt graviduta.

Uffff.... uite-asa va stric eu ziua ,cu temerile si nebunia mea.
Mi-e sa nu dau in vreo depresie ceva.

Anyway.. va pupic si va doresc o Duminica placuta.

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Honey,e mult prea devreme sa il simti pe bebe, stai linistita...elmisca acoloin burtica dar inca nu are atata putere ca sa il simti si afara

Grati.ela eu stau bine cu analizele,insa iau zilnic calciu,magneziu si zinc capsule si capsule de fier. Si mai iau si vitamina C. Oricum eu mananc foarte sanatos si sper safie suficient.

Nemary simie mi se pare ca trece timpul extraordinar de repede.

pe 21 august am programare la eco 4D, morfologia de trimestrul II sa dea Dumnezeu safie totulbine si sa ma vedeti ATUNCI ce ma pun pe cumparat!!!!!

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput