* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Ufff, fetelor....m-au apucat niste junghiuri in partea de jos la burtika,nu sunt lungi ci , asa, scurte de o secunda...oare sa fie de la dilatarea uterului ? Ma gandesc ca doi ocupa mai mult spatiu.Voi a-ti simtitceva asemanator?Ma sperie durerile asteaa, sa fiu sincera,pana acum n-am avut nimic.

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Galuscuta, am avut si eu dureri din-astea, injunghieri, m-au lasat dupa vreo saptamana, nu le-am mai avut. apareau mai ales dupa ce stateam mai mult pe scaun. o zi intreaga m-a durut in dreapta, pe la apendice pe acolo, ca incepusem sa-mi fac ganduri, nu mai puteam sa ma indrept de durere. dupa ce m-am reglat un pic si digestiv (eram f. balonata) m-au mai lasat si acum au disparut de tot.
Ma gandesc ca la tine, si cu doi bebei, se inting ligamentele mai abrupt un pic. Statul pe canapea si no-spa m-au ajutat, m-am bazat pe ele.

Monica 18+

Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Docdecap-cam pe acolo ma doare si pe mine.M-am mai linistit putin,multumesc

17+

http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Galuscuta, si eu am avut dureri cum le descrii tu si la aceeasi varsta a sarcinii ca a ta. M-am speriat dar am aplicat aceleasi remedii de care vorbea si Moni, repaos la pat si NO SPa. Si au trecut.

Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Nemary multumim!!! si iti trimitem un si o

Doc asa e, uite ca am pus si prima poza in album.
Cat despre dovlecei o sa avem in program maine NEAPARAT.

Angelique ce frumoase hainute ai cumparat! sa le poarte sanatos si jucaus.
Mi'ar placea sa ma apuc de cumparat dar nu stiu inca daca sa fie cu volane si floricele sau.... nu.

Fetelor am luat ieri o carte frumoasa pe care v'o recomand si voua. Io n'am mai lasat'o jos pana nu am terminat'o. Se numeste "Dincolo de bine, dincolo de rau, despre iubire" de Aurora Liiceanu si Alice Nastase. Io am comandat'o pe net la buybooks. Altfel nu am gasit'o aici la Craiova.
u all

http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Scuze daca am desteptat pofte nebune, Simonette .
Reteta e chiar simpla. Eu prima data cand am facut, am pus la intamplare, cam ce aveam prin frigider.

Intr-un vas de Yena, pun o lingura de ulei, toc 2-3cepe verzi,1-2 morcovi,,o conserva de ciupercute, cativa cartofi curatati,spalati si taiati in 4, daca ai ... ardei gras, si... carnita( merge si vita, dar si porc).Poti sa pui bucata mare (pulpa) sau, bucatele deja taiate: cotlete,etc.
Adaugi sare,piper,o foaie de dafin,daca iti place...usturoi, condimente(ce-ti place tie:oregano,busuioc,coriandru,rozmarin,amestec italian,etc.
Bagi la cuptor pt. 15-20 de minute, la foc potrivit.
Dupa cele 20 de minute, adaugi un suc de tomate, sau pasta de tomate indoita cu apa... si se baga inapoi in cuptor.
Eu a pus bucata mare de carne, intreaga si mi-a luat mai mult sa fie gatita.Recomand deci sa tai feliute de vreo 2 cm... se face mai repede.
Sper sa-ti placa. Mie una nu mi se pare nici greu de facut si...are si tot ce trebuie: carnita+ legume.

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Honey pofta mare!

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

fetelor eu va invidiez cind va aud povestind de mancaruri asa de apetisante.Eu nu am chef sa gatesc desi mi-e cam foame tot timpul.M-am facut asa lenesa plus ca cel mic ma solicita tare.Nu mi-e rau dar nu imi vine sa ating carne cruda si altele...
Imi faceti asa o pofta. Bine ca voi puteti gati.
Marti merg si eu la eco.De abia astept sa vad bb.Nu mi-am facut nici un test pina acum.Aici nu se fac numai in sapt 15-16 parca TT.Am facut o singura eco pina acum la 6 sapt.Sunt atit de nerabdatoare..

Neda 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

quote:
Originally posted by simonette

Honey pofta mare!

Simonette , mersi. Sper ca-ti va placea si tie.
Neda mancarica nu e complicata si nici greu de facut. Cu carnea sunt si eu cam certata, doar in weekend ce mai recuperez,caci sta sotul acasa si gatim impreuna.
Bafta la eco.

bebe de Honey 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna dimineatza!
Cred ca sunt singura care bazaie pe aici la ora asta duminica
Duminica placuta va doresc!
Astazi implinesc si eu 12 saptamani!!!

Simonette11+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput