* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 3

simonette spune:
Zuzici...pe unde sunteti? In sfarsit vad si pe aici o pauza.... Eu azi sunt harnicutza rau...m-am trezit cu chef de
si pe mine cand ma apuca scormonesc si prin cele mai ascunse colturi....
Monica, multumesc...abia astept sa-mi vad mama, aseara am intrebat-o pe ce parte a avut ea sarcinile si mi-a zis ca pe stanga l-a avut pe fratele meu iar pe mine si pe cele 2 surori pe dreapta! A zis: "fetele toate le-am avut pe dreapta si baiatul pe stanga". Cum o mai tine ea minte de 47 de ani nu pot sa-mi dau seama....
Ma duc inapoi la treaba!
Simonette11+
PozeLuca
BB2

docdecap spune:
fetelor, azi mi-a trasnit o alte idee de mancare, m-am facut si eu harnicutza...
salata de dovlecei dobrogeana, adica dovlecei felii prajiti si cu mujdei peste.. .
Bine ca familia vrea dovlecei pane, si aia cu mujdei ii raman toti mie Si cartofi prajiti, of course!
Simonette ,la mine intrebarile pentru mama si sora n-au avut nici o legatura cu sarcina mea, nici una n-a avut greturi, sor-mea s-a ingrasat la prima sarcina, mama a ramas ingusta in solduri pana in ziua de azi, iar cand era cu sor-mea toate semnele babesti ii spuneau ca o sa fie baiat... da' toate, cu sarea, cu verigheta, cu forma burtii etc.
hai va pup, trec pe treaba
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie

simonette spune:
quote:
Originally posted by docdecap
fetelor, azi mi-a trasnit o alte idee de mancare, m-am facut si eu harnicutza...
salata de dovlecei dobrogeana, adica dovlecei felii prajiti si cu mujdei peste...
Bine ca familia vrea dovlecei pane, si aia cu mujdei ii raman toti mieSi cartofi prajiti, of course!
Simonette ,la mine intrebarile pentru mama si sora n-au avut nici o legatura cu sarcina mea, nici una n-a avut greturi, sor-mea s-a ingrasat la prima sarcina, mama a ramas ingusta in solduri pana in ziua de azi, iar cand era cu sor-mea toate semnele babesti ii spuneau ca o sa fie baiat... da' toate, cu sarea, cu verigheta, cu forma burtii etc.
hai va pup, trec pe treaba
Monica 18+
Life's a beach
pisoi in lucru
Nu inteleg ce ai vrut sa spui!
Poate faptul ca nu seamana o sarcina cu alta chiar daca e vb de mama ta...aici ai dreptate! Dar eu ma refeream la statistica, care zice ca deobicei pe dreapta sunt fete. Ieri m-am mai intalnit cu niste mamici...chiar multe, intamplarea a facut sa merg la ziua unui copil! Si pe toate le-am intrebat! In afara de cele care nu mai tineau minte toate au dat raspunsul care intareste statistica, in afara de una! Pt mine e ca o joaca...

Simonette

PozeLuca
BB2

AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor!!!
Eu ca de obicei in week-end.... la cumparaturi... Si bineinteles ca am luat si pt bebe, de la Z, va pun poze aici,pur si simplu nu am rezistat: http://family.webshots.com/photo/2374056470065968642jMjbAx
Am intrat si intr-un alt magazin cu carucioare si patuturi si deja am ochit patut si carut,mi-a ramas sufletul la ele. Si aveau acolo silenjerie de pat pentru bebe, o minunatie si ceea ce e mai important pt mine, toate din materiale antialergice, eu sunt alergica la acarieni si ma chinuie tare boala asta de aceea imi e teama sa nu fie si bebe predispus la asta. magazinul aduce marfa din Italia- Feretti si mi-a ramas sufletelul la el.
Va pup dulce si merg ca mai am putin de citit din urma. Sa imi spuneti ce parere aveti despre lucrusoare!
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

docdecap spune:
simonette
ce vroiam sa spun e ca pe mine ma enerveaza ca la mine in familie nu s-a potrivit nimic din ce a fost la sor-mea sau la maica-mea . as fi vrut eu, ca mi se acrise de rau in primul trimestru...
eu am declarat deja, am baietel si e mai mult in stanga pana acum -adica cu picioarele ma loveste in dreapta, si dimineata e mai degraba umflata pe dreapta burtica. scuze,nu am vrut sa te supar in vreun fel. fetele
Monica 18+ (maine 19!!)
Life's a beach
pisoi in lucru

galuscuta spune:
Angeliquedes- sunt foarte dragutze lucrusoarele .Mi-a venit si mie chef de iesit la cumparaturi pentru bebei 17+
http://bd.lilypie.com/Xr8Mp2.png

honey79 spune:
Super lucrusoarele, Angelique.Iar tu esti o dulcica.
Eu am probleme cu gasitul hainutelor de graviduta. Nu-mi vine sa cred ca-n Romania se gasesc lucruri mai frumoase ca aici.
Am spalat si eu azi 2 masini de rufe si uscat..mai am de calcat... dar nu prea-mi mai arde azi.
Acum am bagat la cuptor o friptura de vita,cu cartofiori,morcovi,ceapa,ciupercute,diferite ierburi...si pasta de tomate.
Pe seara ,ne bagam la 1-2 filme,caci ne-am aprovizionat azi cu cateva.
O seara placuta va doresc,burtici-zuzici.
bebe de Honey 12+

simonette spune:
Monicutza si
fata ca nu m-ai suparat deloc! Dar am citit mesajul tau de 2 ori ca introducerea nu mi-a fost clara! Ete naaa....cum sa ma supar? Eu sunt cu obsesia mea in ce priveste statistica...cu fixul meu
, ca nu mai pot de nerabdare inca o luna sa vad...am sau n-am futitza in burtik???
Angelique f. frumoase lucrusoarele si tu esti atat de senina!!! Eu mai astept pana plec la cumparaturi, ca eu nu-s mare ca voi!!! A...pe ala cu "tata e cel mai puternic" l-am avut si eu la Luca, si inca vreo doua cu mesaje de-astea printre care unul cu:'VREAU O SORA"
Simonette11+
PozeLuca
BB2

simonette spune:
Honey...vrei sa ma omori cu friptura aia? Sa-mi dai reteta ca suna delicios...salivez..
Relaxare maxima diseara la filme!
Simonette11+
PozeLuca
BB2

AngeliquedeS spune:
Fetelor,
Simonette, apropo de body-ul cu "tata e cel mai puternic",mai avea unul pe care scria "eu si cu tati o iubim pe mami", pe ala l-am ichit eu dar pentru 12 luni,mi-au promis feteleca vor mai primi si pentru nou nascuti asa ca stau la cotitura si il astept.
Si eu am bagat la cuptor o tava cu peste din acela file, fara oase si cartofi, rosii, ceapa si legume mexicane, a iesit suuuuuuuuper.....
Pupici,
Angelique 20+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori