* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 21
zeririlouiza spune:
crissandrada, eu am facut eco pe 04/08/07 si recoltarea pe 07/08/07 dar vad ca la unele fete distanta e mai mare si fara probleme, asa ca mai bine vezi cu medicul, dar daca mai vrei o eco intreaba tot medicul.
Iar cu nasterea cred ca mai avem timp destul de dezbateri, dar eu tot de problemele la nasterea normala ma ingrozesc, am auzit de un caz acum ceva ani de o doamna saraca care zacea prin spitale pentruca la ea anusul cu vaginul ereau formau un intreg sa zic asa, iau gresit la nastere si cele doua orificii sau unit de la taietura, nu vreau sa sperii pe nimeni dar eu cand ma gandesc as fi si pentru cea naturala, dupa am spus mama a facut 4 copii natural, dar totusi am probleme cu ochii si in plus cred ca voi face o criza de panica si voi fugi de acolo ca un copil
Louiza 17s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
http://www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/
Carmilia spune:
Fetelor,nu vreti sa vorbim mai incolo despre nastere?!?Constat ca sunt "mamaliga" rau,nici nu pot sa citesc povestile voastre!Mai bine nu ne gandim inca la momentul ACELA,pe mine m-a luat deja frica!Natural sau nu,va fi greu cu siguranta!Mai bine povestiti de fluturasii din burtica,sa ne mai relaxam nitel!Va pup
Carmilia 18s1z
ginnette spune:
Am uitat sa ma "laud" : aseara am sintit-o pe bubulina
A fost fantastic! stateam pe spate, si citeam o revista , si de-o data, am simtit o zvacnitura, ca un balon care s-a spart (la intensitate mai mica) - senzatia a fost super !!
L-am chemat pe ta'su, dar bijuteria n-a mai catadicsit sa mai faca ceva!
Roxana 19+
http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png
docdecap spune:
Ginnette, felicitari pentru "balonas"!! nu-i asa ca e fain de tot prima data?
intr-adevar, s-a intrat la greu in nastere naturala/cezariana, ma gandesc ca pentru mine e mai bine sa rumeg din vreme argumentele, cand se va apropia momentul si daca va fi caz de cezariana macar nu o sa ma ia prin surprindere. Dar oricum, ma gandesc sa nu vina bezmeticu' mai devreme, ca de anul nou nu stiu daca-mi scot doctora din petrecere (trebuie sa o intreb de conced', ca e sezonul). Oricum, am o prietena care a nascut tot acolo si medicul ei era plecat la bucuresti, dar a fost foarte bine si asa.
eh, sa ne reintoarcem la patuturi si carucioare..
vorbeam cu fetele mele aseara si cand aia mica a auzit de 12 mil un carucior i-a picat fata (literalmente, a ramas cu gura cascata). Sa nu mai zic aia mare, care strange bani sa-si cumpere o bicicleta meseriasa de.. 4,5 mil! iar la patuturi cu scoruri echivalente... am zis ca la inceput luam unul pliabil si transportabil, ca sa nu ne apucam sa dam toti banii odata, daca putem face cu intreruperi. pana la 5-7 luni e suficient, si o sa ne mai revenim si noi financiar. Plus ca cel mobil va fi bun in continuare pentru parcarile pe care le va face juniorul la mama mea...sau in vacante etc.
Grati.ela multa sanatate pentru Ozi, sa se face bine repede!
Gugu, Raca ma bucur ca mai iesiti la interval, macar din cand in cand.
Anca.Diana am vazut pagina ta web... sunt poze cu tine? suuuper faine!!
alina023, nu te-am uitat, numai ca nu am avut timp we asta sa caut. ce am, am pe hartie si nu prea am format electronic. mai sapam, mai sapam
pupam burticile, a mea e din ce in ce mai zbenguicioasa, deja avem 4-5 reprize pe zi, bine ca nu am inceput si noaptea!!
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
danonique spune:
Eu cred ca decizia legata de modul de a naste trebuie lasata pe seama medicilor care vor asista la nastere.Ei stiu ce e cel mai bine pt mama si pt bebe.Stiu ca in Romania ai posibilitatea de a opta pt un anume fel de nastere dar cred ca cezariana ar trebui sa fie considerata ca o alternativa la nasterea normala numai in caz de probleme.In Franta poti alege doar daca vrei sa nasti cu sau fara anestezie.De restul se ocupa medicii.Eu am nascut natural cu anestezie si m-am refacut f repede.Oricum mai avem cateva luni bune pana la nastere asa ca e mai bine sa ne gandim la bebe.Durerea din momentul nasterii se sterge repede din memorie lasand loc bucuriei de a avea copilul in brate.
danonique 20+
dana vio spune:
quote:
Originally posted by nemary
Lala, spune-mi te rog cu cine ai nascut la Municipal?
Grati multa sanatate lui Ozi, sa se faca bine cat mai repede.
azi de dimineata aproape nu am mai putut merge, am avut o durere crunta pe partea dreapta, cam in zona apendicelui, care cobora spre anus si putin spre picior. nu am luat nimic si parca m-a mai lasat.
in schimb, de 6 zile nu imi mai trece raceala, am baut lamaie cu miere, am luat si un paracetamol si nimic. am inceput sa iau si vitamina C, cu toate ca doc a zis sa nu iau. ce sa mai iau, ca nu mai rezist, asa mucioasa?
Mari 16+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ia paracetamol simplu 1/zi seara 3zile la rand si o sa-ti treaca ce-l mai bine. Eu am luat paracetamol sinus, ca asta folosesc de obicei, si doctorul a spus ca foarte bine. Si eu am luat 4pastile/4zile.
dana vio 20+ adriana/alexia aurelia
kalosalina spune:
Buna zuzici!
Ce mult ati scris aseara!!!
Iulia felicitari pt fetitza. Sa fiti sanatoase amandoua!
Godzila, Carmilia felicitari pt baietzei! Sa fie sanatosi si frumosi!
Am vazut ca ati inceput sa vorbiti despre nasteri. Sincer eu am spus de la inceput ca voi naste cu cezariana, din cauza ca am dioptrii (nu mari -0.50)si am probleme cu coloana. Insa parca as opta si pt nastere naturala fara epidurala (mi se face parul steag cand aud de injectie in coloana si de riscul sa-ti scoata bebele cu forcepsul - in cazul in care nu mai simti contractiile). Mai avem timp de gandire...
Despre celulele stem chiar zilele trecute auzeam la tv ca recoltarea costa 1000 euro si pastrarea in banca costa 30 euro/an. Nu mi se pare exagerat ca pret, dar cu cate cheltuieli apar pt hainute, carucior, patut...nu stiu dc vom mai avea destule resurse financiare.
A venit Bebica!!!
16+
ginnette spune:
Monica,
A fost, cum zic americanii: "this must belike in heaven".
Mai ales, ca este prima sarcina.
Si eu zic ca o sa tot avem timp sa vorbim de nastere, in decembrie, in jurul bradului
Anca Diana,
Dr meu a spus ca decat sa bulversam prtrecerea doar pt unii (eu am DPN pe 6 ianuarie in ajun de Sf Ion) mai bine bulversam ptrecerea tuturor: adik sa nasc de Craciun
Pt cine mai este interesat de chestiunea "celule stem" un alt link: www.biogenis.ro
Roxana 19+
http://bd.lilypie.com/UDm4p3.png
nemary spune:
Dana_Vio o sa mai iau un paracetamol si sper sa treaca.
Burtici, vreau sa va spun ca azi, am simtit ceva cam in zona buricului. credeti ca e bb sau e cam sus?
Mari 16+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
Mai zuzici si la voi misca bebeii cu asa forta de pe acum? Bebeaca mea imi plimba burta in toate directiile, arata ca un un sac in care a bagat cineva o pisica care se agita. Mai nou ma face sa si rad pt ca ma gadila(eu sunt tare gadilicioasa). Ore daca asa e de pe acum mai incolo ce ma fac?
In ceea ce priveste carucioarele si hainutele eu inca nu imi bat capul cu ele.
iunie 2006
GUGU 20+ mami de Iris