* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (21) *
Raspunsuri - Pagina 22
felicia20 spune:
dragele mele!
Nu am intrat de ceva vreme pe la voi si aflu atatea noutati!
Gugu, o sa ai fetita! Uau, ce frumos! Mamicile in general isi doresc fetite, asa ca banuiesc ca esti tare fericita!
Alina (kalosalina), cum ai reusit performanta ca la 15 sapt. sa stii sexul copilasului? E uimitor!
Felicia, 13+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
kalosalina spune:
Felicia . Am facut o eco 4D si a vrut si bebe sa ne arate ce este...acum sper sa nu se schimbe intre timp . Chiar aseara imi spune sotul ca dc a gresit cumva dr? Si l-am intrebat si eu ce ar face dc ar fi fetita? A zis ca sanatoasa sa fie, numai ca ar fii putin dezamagit dupa ce si-a facut atatea sperante...
A venit Bebica!!!
16+
iulia82 spune:
[quote]Originally posted by crissandrada
Mai fetelor am pus si eu o intrebare dar nimeni nu mi-a raspuns asa ca va mai intreb o data : ce distanta a fost la voi intre echo si recoltarea de sange pt TT? Eu am o echo de pe data de 3.08 si recoltarea o fac maine 15.08. Oare mai e buna echo? As mai face una aici in oras dar tot maine am programare la un dr. in iasi pt o echo si mi se par prea repede una dupa alta....
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!
criss,eu am facut recoltarea la 9 dim si echo in aceeasi zi la ora 17.asistentele de la clinica unde am fact tt-u au zis ca echo si recoltarea trebuie facute in aceeasi zi.dar sincer nu cred ca are importanta o zi-doua diferenta.mie medicul mi-a facut echo-morfologica,dar cand mi-au sosit rezultatele analizei de sange nu mi-a cerut fisa cu masuratorile ci doar buletinul de analize.eu cred ca morfologia se face sa vada daca bb creste cum trebuie,lucru care poate fi vazut si inainte sau dupa recoltarea de sange,neavand o legatura stransa cu analiza numai in cazul in care si ecografic se depisteaza vreo anomalie.
iulia
18+
kalosalina spune:
Crissandrada eu am avut un interval de 1 sapt. intre eco si TT si asist. mi-a spus ca este f bine. Se poate merge chiar pana la un interval de 2 sapt. Acum eu cred ca depinde si de cab unde faci analiza...
A venit Bebica!!!
16+
iulia82 spune:
fetelor am pierdut listuta aceea cu lucruri pt pitici si tare v-as ruga daca o mai aveti sa mi-o trimiteti si mie
docdecap spune:
Gugu, la fel face si pisoiu' meu, pana acum vreo 2 zile dadea doar in dreapta, acum il simt cum se invarte, ba pe stanga, ba pe dreapta, ba loveste direct in jos (cred ca de-acolo am dureri uneori pana jos in vagin)
nemary, ar trebui sa fie mai jos de buric, inca nu s-a urcat uterul pana acolo. mai nou pe acolo imi simt eu matele, ca mai jos e ocupat si nu se mai pot manifesta
Deja se vede burtica, sunt si un pic balonata azi, si cu mandrie m-am asezat in troleibuz pe locurile rezervate.. a, si ieri eram ingrijorata ca scadsea greutatea, azi in schimb e cu un kil in plus. Si uite asa am scapat si de obsesia asta, adica imi dau seama ca o sa creasca oricum, stiu ca probleme sunt daca iei f. mult foarte brusc (3 kg in cateva zile), e semn de o dereglare. In rest, burta inspre fata , sanii inspre jos , si greutatea in sus!!
Felicia, bine ai revenit! Vad ca ai renuntat la canapea
alea-alea,
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
felicia20 spune:
Ehehe, glumeato! Nu sunt o fire timida, dimpotriva, sunt chiar prea vorbareata, dar imi place sa vorbesc atunci cand am ce, in rest...mai bine stau dupa canapea decat sa vorbesc prostioare
Felicia, 13+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
honey79 spune:
Buna zuzici.
Am citit tot ce-ati scris pana acum si, m-a cam apucat groaza.Prefer sa ma comport ca un strut, si sa pretind ca nu stiu nimic.Eu am o frica acuta si nu suport durerea deloc. Chiar si la recoltatul sangelui, m-am rugat de asistente sa fie dragute, dupa care mi-am dat ochii peste cap, de-au trebuit saracele sa ma intinda pe pat.
In alta ordine de idei, ma confrunt cu o alta problema: sunt invadata de alunite!!!!!!!Da, da... alunite, peste tot..pe maini,pe burtica, pe fata, pe nas. E normal??? E periculos???
Va pupic si va doresc o zi frumoasa,relaxanta.
bebe de Honey 13
raca spune:
Felicia, eu am aflat sexul copilului la 12 saptamani...acuma sper sa nu se fi inselat doctorul ca deja m-am apucat de cumparta hainute...e . Cred ca depinde de cat de binevoitor e copilul si daca vrea sa arate, precum si de echograf si de priceperea (rabdarea) doctorului.
15+
docdecap spune:
quote:
Originally posted by iulia82
fetelor am pierdut listuta aceea cu lucruri pt pitici si tare v-as ruga daca o mai aveti sa mi-o trimiteti si mie
iulia, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105295&whichpage=13
Monica 19+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie