Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Hi,hi,hi,Ellis,asa si trebuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Neatza tuturor!

quote:
Originally posted by adinag

Iuliana, sunt si aici parca 3 firme care se ocupa cu asta, sunt insa si multe pareri negative (din partea medicilor renumiti si a ministerului sanatatii). Costa (un exemplu, nu stiu cum e cu toate firmele) vreo 1500-1600, inclusi fiind primii 5 ani, prelungirea costa 170/ 5 ani.

Pe mine personal nu ma intereseaza deloc, asa ca... mai multe amanunte nu am cum sa dau! :-))

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Adina, poti sa-mi spui si mie ce pareri negative sunt? Deocamdata nu am auzit, dar ma intereseaza. Si pro si contra! Bine, pe-alea pro le stiu, dar din pacate e un subiect nou si nu am avut ocazia sa ascult alte opinii.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

buna dimineata
am sosit si noi de pe alte meleaguri..cu ploaia in urma noastra bineinteles.
cum e duminica devreme..banuiesc ca va fi liniste azi pe acilea, dar nu-i nimic...am timp sa citesc din urma si numa 4 capitole..:):).
drumul la intoarcere a fost greu..s-a lasat cu ..ca de..asa-i la noi.
alte noutati...am ajuns la + 5 kg...deja sotul ma alinta ursulet..:):)

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

victo cand spui +5kg inseamna ca te-ai ingrasat doar 5kg de la inceputul sarcinii pana acum?!!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

ce bine de voi ca puteti dormi. eu m-am trezit la ora 6 .nu stiu ce se intampla ca de vreo 3 nopti nu reusesc sa prea dorm. bebeluta mea pana acum nu misca noaptea dar de cand cu somnul asta al meu se misca si cate o ora. voi cum mai dormiti?

g24hit 24+

Mergi la inceput

g24hit sa sti ca nici eu noaptea nu prea dorm,ne-ntoarsa,ca merg la baie c-am des,dar la pranz,mmmmmm dorm asa bine ptr 2 ore..!!

26+ Angelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

erika intru in fiecare zi si va citesc dar de multe ori sunt indispusa.... burticuta asta tare....dr mi-a spus ca mai pot face cate o plimbare daca ma simt in stare, doar ca locuiesc la et 4 si sincer mi-e cam frica sa tot urc si sa cobor atatea scari. saptamana viitoare am un ex la sibiu si mai vreau sa-mi fac si niste analize asa ca o sa ies mai des.

g24hit 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

da erika. doar ca eu abia de acum o luna am luat in greutate si acum totul e cu viteza...spre ex, ultimele 2 kg le-am pus in 10 zile.

26+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

g24hit ai dreptate,mai bine sa ai grija de tine,ca recuperezi tu dupa,sa sti ca si eu mai am burta tare,mai ales seara,chiar aseara aveam impresia ca imi explodeaza burta,imi venea greu sa si respir,daca ai m-ai vedea ce poziti iau cateodata doar ca sa ma simt eu confortabil te-ar apuca rasul.!! Succes la examen si analize,eu la Sibiu merg pe 12 Sept cand voi avea 31 de sapt ca sa imi fac ecografia mult asteptata,imi e dor de micuta!!!

26+ Angelina

Mergi la inceput

victotu esti un caz de admirat..,adica esti in termenii normali,ideali...,bravo,dar ce tine de mine...,eu in primele 3 luni am slabit 2,3 gk ,ca imi era foarte rau,dar dupa...,am inceput sa pun serios,am ajuns la 14+ deja deci iti dai seama,aveam 70 si am ajuns la 84kg,bine ca sunt inalta si nu se vad toate kg.,lumea zice ca doar la burta si la fat se vede dar in rest sunt la fel,ha,ha,ha,dar eu ma stiu cel mai bine,oricum sincer nu imi fac griji,ptr ca si sora si mama au pus in jur de 20 asa ca intr-o sapt intru in trim. 3 mai am timp sa le ajung din urma!!!!

26+ Angelina

Mergi la inceput