Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Ne-am intors.
IULI, am mai fost la Ghighiu de mai multe ori si sunt convinsa ca de acolo vine minunea mea din burtica! Nu am cuvinte sa spun cum ma simt acolo.

PUSSI, eu iau magne b6 4/zi de muuuuuuuuuuuult, dinainte de sarcina, iar azi am avut 2 carcei, mai iau si elevit si tot aia e.

SI ACUM DIN CICLUL NEBUNIA UNEI GRAVIDE : EU AM OBSESIA, MAI NOU, A COLULUI DESCHIS SI A PIERDERII DE LICHID - SUNT LUCRURI PE CARE NU PREA LE CUNOSC/ PRICEP SI CRED CA DIN CAUZA ASTA; AZI CAND NE-AM INTORS DIN ORAS MI-AM GASIT BIKINII DESTUL DE UZI CAT SA MA SPERII, E DREPT CA ERAM TOATA TRANSPIRATA SI SOTUL M-A LINISTIT IN SENSUL ASTA; VOUA VI SE INTAMPLA? ESTE CINE CARE STIE SA-SI VERIFICE COLUL(CU DEGETUL CAND NE SPALAM)? EU AM MAI AJUNS O DATA LA DR TOT DIN CAUZA OBSESIEI MELE, CAND IMI PUNEAM UTROGESTAN NORMAL CA IMI ATINGEAM COLUL SI MI S-A PARUT MIE CA E MOALE SI UN PIC DESCHIS SI FUGA LA DR...IAR COLUL MEU ERA INCHIS SI LUNG; ACUM AM REPETAT PROCEDURA SI LA FEL MI SE PARE CA E CAM DESCHIS...DAR MI-E SI RUSINE SA-L MAI SUN PE DR ; EU NU AM AVUT NICIODATA CONTRACTII SI MA GANDEAM CA NU SE DESCHIDE COLUL ALTFEL, SAU CA AR TRB SA MA DOARA CEVA, SA SIMT, NU?!
CA SA INCHEI TOT TESTUL PE ZIUA DE AZI, CITESEM PE ALT FORUM CA PUTEM VEDEA DC PIERDEM LICHID STAND 1/2 H IN PAT CU PICIOARELE MAI SUS SI APOI MERGAND PUTIN PRIN CASA - SI DC E TAMPONELUL UD E PROBLEMA; AM FACUT-O SI PE ASTA SI NIMIC, NU S-A UDAT DELOC.

CREDETI CA AM LUAT-O PE ARATURA?!

Ellis24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

irina sa sti ca si cu mine dr. de aici se poarta ca si cu un bibelou! Plimabari pot sa fac, dar nu sport! Sa nu ridic mai mult de 2-3 kg... si daca pot sa stau la pat 18 ore/zi... am stat pana la 10 sapt! De faza cu dusul nu stiam!
ellis am citit zilele astea ca lichidul amniotic la 22 de sapt. de sarcina are ca volum 500 cm cubi! Ar trebui sa curga tot in caz de rupere a membranelor, mai putin la placenta previa! Asa ca stai linistita, ca e 1/2 litri de lichid cel putin si curge nu se joaca.... Si cica e sticlos nu-i chiar apa chioara, aproape sidefiu! Si eu transpir.. am si secretia alba .. dar e normal! Cu colul : se scurteaza doar la contractii sau in cazul in care simti presiune ... asa singur nu se scurteaza! Si cu tuseul vagina propiu las-o mai moale ca nu-i indicat in sarcina!

PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Titutile

Mergi la inceput

Mie imi spusese medicul ca poate curge si putin lichid amniotic, nu neaparat tot si de aia ma gandeam...cred ca ma gandesc cam departe.

Ellis24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by irina_stef

ma duc sa pregatesc si eu papica ca azi am fost cam puturoasa si nu am facut nimic,nici chef nu am,dar vad eu ce fac asa repede la foc automat.

28+ cu si

-IRINA-

Irina, nu te speria, daca trebuie sa-l repeti probabil era trecut de limita, dar nu chiar asa mare. Si atunci probabil ca vei trebui sa tai dulciurile si sa reduci grasimile, si probabil si carbohidrantii rapizi (fainoase albe, etc.). Iti tin pumnii sa fie bine!

Jasmin, si eu sper cumva, dar nu-s fixata pe baiat.

Pussi, asa e, sanatos sa fie bb...

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Acum am revenit si noi din oras. Am mai facut ceva cumparaturi pentru ca maine avem musafiri. Am sarbatorit si weekend-ul trecut ziua sotului meu si o vom sarbatori si maine.
Irina, stai linistita. S-ar putea sa fii iesit o valoare mai mare pentru ca ai mancat multe dulciuri. Eu zic sa reduci fainoasele si tot ce contine zahar si o sa vezi ca va fi totul ok.
Adina, si eu sunt curioasa ce va fi bebele tau. Oricum, important e sa fie sanatos, ca orice ar fi il/o vei iubi ca pe ochii din cap.
Ellis, eu de multe ori ajung acasa cu chiloteii uzi. Nu mi se intampla niciodata inainte sa raman insarcinata. Acum avem si mai multe kg si transpiram mai repede. Nu-ti mai face atatea griji. Daca ti s-ar deschide colul, sunt convinsa ca ti-ai da seama imediat, cred ca ar fi niste senzatii pe care nu le-ai mai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Salutam burticile dragi :)
Nu v-am mai scris de vreo doua zile, am ajuns cu bine in NL, a fost obositor drumul de la Viena in Olanda dar ne-am descurcat pina la urma, imi simteam burtica tensionata dar si-a revenit repede.
Nu stiu cum e acum in Ro dar aici abia azi a fost mai frumos, soare si o temperatura mai buna, pina acum au fost ub 20 de grade.
Altfel sunt bine, socrii ma rasfata si ne-au dus pina acum in doua orase sa vizitam ca stiu ca imi place tare mult sa vad tot felul de locuri.
Suntem fericiti ca am primit de la sora sotului meu, care are un baietel de aproape 2 ani acum, o multime de hainutze, f frumoase si unele dintre ele chiar noi ca nu apucase sa le poarte.
Si tot de la ei am primit carucior cu landou si caruciorul propriu zis, Quinny Speedy, mai trebuie sa cumparam doar scoica.
Am mai cumparat si noi hainutze, ca nu ne-am putut abtine cind le vedeam asa ca acum avem un geamantan plin cu tot felul, bune pina pe la 6 luni.
Am mai vazut o multime de lucrusoare pentru pat, cu sau fara cauciuc, insa cum unele nu stiu la ce sunt bune, asta e ...
Cu mincarea mi-e mai greu, ca mi-e un dor cumplit de rosii, legumele si fructele de acasa si de mincarea pe care o gatim noi.
Aici am senzatia ca totul e artificial in materie de mincare, cu f putine supe si legume si fructe, sau nu atitea cite folosesc eu la mincare.
Asa ca acum visez de zor la o supa de legume cu tot ce vrei in ea .... :)

------------------------
Flory 26+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

neata.Mikuta4tie acolo ce ti-a dat pentru contractii?

g24hit 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Buna dimineata,burtici frumoase!
BB,cum mai e pe la voi?
Aici a plouat toata noaptea,a tunat&fulgerat...Brrr!
Adinaq,multam de informatii!
Ellis,stiu cum te simti acolo...Da' nu pricep altceva...Daca tu esti convinsa ca minunea din burtica se datoreaza drumurilor la Ghighiu,eu cred ca ar trebui sa fii mult mai optimista si sa nu te panichezi... este un dar de la Dumnezeu,bucura-te de toata aceasta perioada si nu te mai impacienta pt orice,Cel de Sus ne pazeste cel mai bine de toate necazurile!
Ca daca nu te vad mai plina de optimism,vin cu la tine!!!
Si eu am aceeasi problema cu chiloteii,dar inca nu m-am gandit la col deschis,lichid amniotic si alte ghidusii de-astea!
Ca sa-ti faci o parere mai concludenta,du-te pe site-ul lui Tutunaru, .si vei regasi f multe "semne" ale sarcinii.Si ca sa nu te superi pe mine ca-ti fac capul mare,uite inca un si o !
Jasmin,ce-ai facut ieri?Sper ca nu ai stat in casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata,ce fac fetelele?!
g24hit cum te mai simti,nu prea intri des pe forum si chiar daca nu te cunosc ,imi faceam un pic de griji,ce ti-a spus dct. mai egzact,trebuie sa stai la pat?! Ai vazut ce vreme urata a fost aseara,brrrrrr!! pe undeva ma bucur ca nu mai este canicula aia inferna si mai putem respira si noi,dar cand ma gandesc cate inundatii sunt,saracii oameni!!

26+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif

Mergi la inceput

Roxxy, Iuli-Ana m-ati linistit ca am aflat ca mai transpira si altcineva, nu doar eu...

Iuli, asa e, ar trebui sa fiu mai optimista, mai ales acum ca mi-e frica de ...o mai am promisa si de la sot.

Ellis25+

Mergi la inceput