Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 15
Jasmin012 spune:
Celor care ies la plimbare le uram plimbare placuta, celor care pleaca in concediu le uram distractie placuta si sa stie ca le asteptam cu drag.
Mirela, felicitari pt micuta Sara...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
irina_stef spune:
buna fetelor,hai ca am mai scris un mesaj lung fara sa fiu logatace faceti sper ca bine!eu sunt terminata,sunt suspecta de diabet gestational,am facut analizele de trimestrul 3 printre care si testul o´´sullivan la care mi-a iesit zaharul mare,nu stiu cat ca rezultatele sunt la dr care ma sunat si ma chemat luni sa repet analizele,nu mai stiu ce sa fac,nici somn nu mai am,dupa ce ca toata lumea imi zice sarcina gemelara inseamna ca e cu risc,acum alta belea pe capul meu.tot incerc sa ma consolez si zic poate am mancat zilele alea inainte de analize prea mult dulce,dar daca nu e asa si iese iar nivelel crescut ce ma fac?
28+ cu si
-IRINA-
Jasmin012 spune:
Irina, , linisteste-te, poate ca e o greseala si de aia te cheama, ca poate nu sunt nici ei siguri...Si chiar daca se dovedeste ca e asa, ia lucrurile cu calm si cu rabdare, nu poti sda clachezi acum cind esti atit de aproape de a avea puiutii cu tine...Gindeste-te ca pt orice exista o solutie, si ca nu e dracu atit de negru, esti doar speriata. Poate ca va fi suficient sa elimini zaharurile din dieta...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
irina_stef spune:
asa ar fi cel mai bine sa fie doar o greseala,si macar sa iasa acum nivelul mai scazut.si poate reusesc cu o dieta fara zahar.oricum de cand ma sunat dr nu am mai mancat dulce deloc poate cine stie ies mai bune analizele.treaba nasoala e ca o mamica mi-a zis ca a facut si ea pe perioada sarcinii si a trecut apoi,dar pana sa treaca a trebuit sa isi faca insulina,doamne asta ma speriat asa de rau.
28+ cu si
-IRINA-
irina_stef spune:
ma duc sa pregatesc si eu papica ca azi am fost cam puturoasa si nu am facut nimic,nici chef nu am,dar vad eu ce fac asa repede la foc automat.
28+ cu si
-IRINA-
pussi spune:
Mikuta felicitari pt. bubulina grasa
...inseamna ca si ale mele au tot cam asa... Deci am cam 1 kg. de bebici in burtica
jasmina asa e cu netul ... si eu am patit-o in ianuarie.. cu tot cu cablul TV
Irina eu zic sa stai calma, nu te ajuta cu nimic agitatia... si daca ies si acum analizele proaste sa-i ceri doctorului regim( stiu ca este unul clasic pe baza de orez, legume si carne alba). Si mie imi canta toti ca-i cu risc... si ce daca, eu o duc nu ei! Ti-a zis ceva de stat in pat si de rapaus?? Te astept cu vesti bune luni!
adina sanatos sa fie BB si voi, asta e important! Spor la cumparaturi!
gill concediu placut si mult oxigen!
bb ce harnicuta esti!
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
pussi spune:
am uitat, maine mergem si noi la eco sa cantarim fetele
PUSSI 22+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Titutile
irina_stef spune:
pusiipup mamica si fetitele si sa fie cat mai dolofanele.sa stii ca spre deosebire de ce mi s-a zis in tara,ca trebuie cat mai mult repaus,stat la pat,doctorii de aici mi-au zis altceva,sa merg pe jos cat mai mult,cel putin jumatate de ora asta daca nu ma doare burta,sa-mi fac treburile normal,ca nu sunt bolnava mi-au zis,si ceva ce nu stiam,mi-au zis ca in caz de contractii,sa fac un dus caldut si atunci sa ma bag in pat pe partea stanga si sa beau multe lichide ca cica asa trece si contractia.
28+ cu si
-IRINA-
bb_yasmi spune:
la noi a inceput ploaia, vijelia......ufff e asa de intuneric afara....bine ca a venit sotzu' aks....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
adalia spune:
quote:
Originally posted by adinag
Roxana, in stanga sub coasta e splina. Asa e de acuma, n-ai ce te speria, va mai creste inca mult burtica. Dar nu mai dureaza mult si poate ti se va cobora, incat vei respira si tu mai bine...
BB, la Jasmina intai mi-a zis un dr ca-i baietel, dar eu simteam ca-i fetita. Acuma nu-i asa, dar nu vreau sa ma axez pe nimic, sanatos sa fie bb! La prima sarcina ma enervasem rau. Eu la inceput tot un baietel poate as fi vrut, dar toti din neamul tatalui Jasminei imi ziceau cu o privire din aia atotstiutoare ca va fi fata. Ei, m-am enervat, ca ce, stiu ei ce-i mai bine in burtica mea? Si in ciuda le-am facut fata... ca spana la urma ei sa se bucure mai mult de fata, ca ei credeau c-o sa fie baiat ca la ei numai baieti se fac, si de ce-ar iesi acuma altceva...
Mergem si noi la shopping, Jasmina nu-i acasa si ne putem lasa timp.
Si dupa, voi incepe sa impachetez, ca miercurimergem in tara!
va rog mult, daca aflati ceva de drumuri Oradea-Suceava, sa-mi ziceti
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adina,, ultima data cand am fost catre suceava am folosit ruta asta: Oradea, Cluj, tg mures, reghin, toplita, poiana largului, falticeni (sper sa nu fi incurcat ordinea) drumul pe bistrita si vatra dornei este in lucru si e destul de greu practicabil.
adalia 26+ Carisa
a happy mom-to-be