Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

iuli, sa ai o zi placuta!!! Pofta mare!!!

e asa de bine sa stai acasa, sa nu trebuiasca sa mergi la job.....cred ca m-as putea obisnui...

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Iuliana, sunt si aici parca 3 firme care se ocupa cu asta, sunt insa si multe pareri negative (din partea medicilor renumiti si a ministerului sanatatii). Costa (un exemplu, nu stiu cum e cu toate firmele) vreo 1500-1600, inclusi fiind primii 5 ani, prelungirea costa 170/ 5 ani.

Pe mine personal nu ma intereseaza deloc, asa ca... mai multe amanunte nu am cum sa dau! :-))

BB, m-as bucura si de fata, si de baiat. Motivul din care as prefera un baietel, e prostesc... Ma gandesc ca asa ramane ea in continuare singura mea fetita, iar bb ar fi baietelul, si m-as simti mai putin vinovata iubindu-l si pe el la fel. Jasmina este fff legata de mine, chiar aproape fixata pe mine, as putea spune. Mereu spune ca eu sunt prietena ei, si cred ca ii va fi tare greu, insa daca va fi un baietel poate va suferi mai putin de concurenta.
Insa ea ar prefera sa aiba o surioara.
Ce-o fi, o fi! Dar ai dreptate, recunosc ca as prefera un baietel. Dar eu cred ca tot fetita iese...

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

adina, eu te-am intrebat pt ca de obicei cine are o fetita isi doreste si un baiat!!! lasa asta cu simtitu' ca si eu eram sigura ca e baietel si e fetita in toata regula.....

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gill spune:

Buna burtici!
Noi de maine plecam o saptamana in POIANA BRASOV......mai mult pt tati ca a intrat in concediu.....si simte si el nevoia uni respiro (piscina, masaj, sauna).....ca noi.....o sa ne mutam din patutzul de acasa...in alt patutz.......altfel ne bate nenea.......
.......din pacate.....din ce am vazut pe site nu cred ca hotelul are net........asa ca.......

GILL
26+..si "printzesa"mamei-"binecuvantarea lui Dumnezeu"SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..neatza fetelor...eu m-am speriat azi cand m-am trezit..burta mea este ingrozitor de mare....si se ridica ...ma apasa ceva in stanga sub coaste ce e acolo ca habar nu am...dar ma jeneaza rau...

ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Roxana, in stanga sub coasta e splina. Asa e de acuma, n-ai ce te speria, va mai creste inca mult burtica. Dar nu mai dureaza mult si poate ti se va cobora, incat vei respira si tu mai bine...

BB, la Jasmina intai mi-a zis un dr ca-i baietel, dar eu simteam ca-i fetita. Acuma nu-i asa, dar nu vreau sa ma axez pe nimic, sanatos sa fie bb! La prima sarcina ma enervasem rau. Eu la inceput tot un baietel poate as fi vrut, dar toti din neamul tatalui Jasminei imi ziceau cu o privire din aia atotstiutoare ca va fi fata. Ei, m-am enervat, ca ce, stiu ei ce-i mai bine in burtica mea? Si in ciuda le-am facut fata... ca spana la urma ei sa se bucure mai mult de fata, ca ei credeau c-o sa fie baiat ca la ei numai baieti se fac, si de ce-ar iesi acuma altceva...

Mergem si noi la shopping, Jasmina nu-i acasa si ne putem lasa timp.
Si dupa, voi incepe sa impachetez, ca miercurimergem in tara!

va rog mult, daca aflati ceva de drumuri Oradea-Suceava, sa-mi ziceti

Adina 20+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

gata am terminta papica!!! mai am de spalat pe jos si sunt gata pe ziua de azi!! yupiiiii
gill druum bun, concediu placut si sa aveti grija de voi!!!!
roxana, neata la ora 13???

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna, burticutzelor, am vrut sa intram mai devreme, dar am uitat sa platim netul si n-am avut acces..., asa ca ne-am dus sa platim si iata-ne...tocmai am mincat o portie de sarmale cu smintina si apoi ca desert un cremsnit delicios....mmmmmm

Pufu, cum te simti in vizita? Te distrezi? Si noua ne-a fost dor de tine.

Creem, imi pare rau c ai dat de belea. Din pacate eu nu stiuce sfat sa-ti dau in afara de cele spuse de fete...Eu inca n-am patit-o.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKUTA4 spune:

Salut toate mamicile si pup toti bebici din burticute ,ei si acum dupa salutul de rigoare sa va spun si eu despre bebelina mea,deci ieri am fost la tanti dr si am facut ecografia morfofetala,bebe meu a ramas tot fata si are 460 de grame si este lunga ca taica-su ceea ce al meu sot nu mai putea sa umflat tot in pene,in rest totul este bine in afara faptului ca ne-a dat tratament ptr contractii pina la sfirsitul sarcini si fier,Sara mea nu avea nici o treaba de plictiseala sau sa se distreze facea bolicine si se misca intr-o veselie,acum ca vam zis despre puiul meu va urez vacante placute si sa aveti grija de voi si de bebelusi si un sfirsit de saptamina cit mai relaxant va pe toate

Mirela 22+

SARA-MARIA

DARUL DE LA DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adina, si eu de-abia astept sa aflu ce o sa ai...nu stiu de ce si eu am impresia ca va fi fetita...ti-am mai spus asta o data. Dar tare mi-ar placea sa fie baietel, ca sa ai pereche.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Mergi la inceput