Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 13
iuli-ana spune:
BB...eu azi ma fac MUSAFIR!
Sper sa adun trupa si sa plecam la iarba verde,ca e racoare si placut aici...Dar inainte de asta ma duc la o matusa care s-a pensionat si face cinste!
Aveam de gand sa gatesc o musaca mai de vara,cu carne slaba,vinete si rosii(eu sunt moarta dupa vinete!) si muuuulta cascavea deasupra!!!Dar daca ies la iarba verde o sa am chef de o saramura de peste oceanic,ca la mine-n Dobrogea!
bb_yasmi spune:
citeam acuma pe net semnificatiile numelui ce l-am ales pt bebelina:
alyssa: are originea in grecia si `inseamna rational, logic.
Iasmina: de origine arabica: nume de floare, dar de la Dumnezeu.
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 27+ de bubulina Iasmina Alyssa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
iuli din ce ai scris mi-ai facut pofta doar de cascavalul ala ras deasupra....mi-l si imaginez asa cald aburind cum se intinde....., mie pesetele nu imi place iar dupa vinete nu ma omor. eu am gandeam sa fac piept de pui pane si cartofi natur cu unt, marar si cascaval (ca tot ai spus tu de cascavea.....). dar pt asta tre sa imi vina chefu' de gatit.... se pare ca vine foamea inainte....
poza eco bb si burtik
adinag spune:
Buna dimineata, vreu si eu o cana, BB!
Creeem, bea muuuulte lichide, du-te la farmacie si cumpara-ti ceai special pentru infectii urinare (cel putin la noi se gaseste). Cei 2l/zi ar trebi bauti in mod normal, cand ai infectie cel putin 4l, si mai mult daca se poate, asa se spala totul acolo si scoti bacteriile. Sunt si eu in aceeasi situatie cu tine.
Am fost ieri la un film, cred ca pentru prima oara de peste un an, dar eram asa de obosita, ca eram sa adorm acolo, cu toate ca mi-a placut filmul.
Abia astept sa se faca marti, sa mergem la morfofetala asta si sa aflam (sper) ce va fi bb.
Adina 20+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
iuli-ana spune:
Da,ai dreptate cu cascavalul...Mie imi place tare mult varianta asta de aici...Cascaveaua este cascavalul afumat,o bunatate plina de calorii,grasimi,dar ce mai conteaza???
Sa stiti ca baclavalele de ieri au fost un deliciu,dar ce ma mira cel mai mult este faptul ca pana sa raman nu ma omoram dupa dulce,sotzul meu era ahtiat.Acum...nu stiu daca or fi de vina poftele mele sau genele lu' ta-su,ca numai la dulce viseaza...
iuli-ana spune:
Adinaq,la voi cum e cu celulele stem?se recolteaza?Cat costa operatiunea asta,ai idee?
bb_yasmi spune:
adina, hai ca am mai facut o portie si pt tine!!!!
si eu de abia astept sa ne spui ce sex are bebe tau!! tu vrei baiat???
poza eco bb si burtik
Vasari spune:
Neatza, fetelor! Eu trebuie sa plec prin oras, dar am vazut ca vorbiti de celule stem. Eu o sa fac recoltare, am vorbit deja cu dr mea, luna asta inchei si contractul! Ea a mai facut 15 recoltari.
Pentru cine e interesata, in Ro sunt 2 firme. Va dau adresele...
Puneti voi www. in fata: biogenis.ro si cordbloodcenter.com. La ultima adresa alegeti din dr sus limba RO.
Eu personal aleg bloodcordcenter, mi se pare si securitatea mai mare si mult mai convenabil ca pret si conditii.
Ne auzim mai tarziu!
28+
iuli-ana spune:
Vasari,multumim mult!
Fetelor,va pup,plec la matusa...Vb mai tarziu sau maine dimineata!
O zi frumoasa si fara niciun fel de problema!
bb_yasmi spune:
am gasit un site cu semnificatia numelui (sunt aproape toate): http://123-baby-names.com/origin_meaning_Jasmine.html
poza eco bb si burtik