Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (56)
Raspunsuri - Pagina 18
Jasmin012 spune:
Neata, burticutze dragi, iata-ne si pe noi, va citim in timp ce-l asteptam pe tati sa se trezeasca si sa se conecteze. Ne-am baut deja cafeaua, dar va invitam la un pahar de lapte...
Iuliana, nu am stat toata ziua in casa, am iesit la un moment dat sa platim netul si am incercat sa ajungem la un magazin, pe care nu l-am gasit, dar macar am profitat si am facut o plimbare. Am vrut sa facem si cumparaturi de la Plus, dar vazind cozile imense de la casa am pus marfa la loc si am iesit...erau cozile pina aproape de celalalt capat al magazinului....
Ellis, si eu transpir acum cum n-am transpirat in toata viata mea, chiar ma gindesc citeodata sa-mi cumpar pudra de talc si sa-mi dau intre picioare ca nu cumva sa ma oparesc... (bine, acum ca nu mai e asa cald nu se pune problema, dar pe caldurile alea...). Si asta cu transpiratia si umezitul chiloteilor de transpiratie e doar o mica parte...ca urmeaza a doua, si anume secretia albicioasa...asa cum ti-au spus si celelalte fete, nu esti tu singura...asa ca nu-ti mai face ginduri negre, ca te stresezi degeaba si nu faci bine lui bebe.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Victo, bine ai revenit! Aceeasi intrebare ca si Erika: ai pus 5 kg de la inceputul sarcinii? Pai e superbine, chiar ai pus foarte putin tinind cont ca tu esti si slabuta...poate se datoreaza faptului ca des...
G24hit, eu am citit undeva ca bebe se misca si mai tare cind mama se odihneste, de asta e ceva normal ca nu poti dormi. Mai sunt si alte fete in situatia asta. Eu inca dorm bine, nu am insomnii, dar nu e exclus sa inceapa si la mine intr-o zi. Poti sa ne spui cum te cheama, ca sa stim cum sa-ti spunem?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
RGE spune:
VICTO bine ai revenit...
..noi acum ne-am trezit..ma omoara arsurile, respir greu si ma inteapa plamanii....cred ca aseara am avut si eu o contractie falsa...eram in masina si la un moment dat cateva secunde burtica s-a mulat pe bebe....noaptea ma dor rau oasele ...off..e din ce in ce mai greu dar nu vreau sa ma las doborata....vergeturile au ajuns pe genunchi....de transpiratie si depozite de grasime nu mai zic...eu ma schimb de chilotei de cateva ori pe zi..nu mai zic de dusuri..plus ca am carne vie intre picioare zici ca sunt un purcel..am observat chiar si vergeturi langa "pasa"......si raportez 12 kg pana acum....va pup pe toate sa aveti o duminica placuta si racoroasa
ROXANA 29+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
Jasmin012 spune:
Victo, e normal daca stagnezi o vreme sa pui repede citeva kilograme in alta perioada. Si eu pina pe la 16 saptamini nu pusesem decit vreo 2,5-3 kg si deja in 2 saptamini am mai pus inca 2 kg, asa ca la 18 saptamini aveam 5 kg in plus, si asta fara sa maninc mai mult decit inainte. Acum iar am avut o perioada de relativa stagnare, ca am luat un kilogram intr-o luna jumate, dar de-acum incolo cine stie cum o mai fi? Poate ma trezesc cu vreo 2-3 kg intr-o luna! Ma astept la orice...Pe de alta parte as vrea sa pun in sarcina asta macar 12-13 kg, ca citisem in revista Mami din august ca bebelusii ale caror mamici se ingrasa cu aproximativ 15 kg sunt mai inteligenti decit cei ale caror mamici au pus considerabil mai mult sau mai putine kilograme in sarcina.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
Jasmin,ma faci sa rad...
Tu te gandesti la pudra,eu folosesc Dove pt anti-oparit...Si-l folosesc de prin luna a treia,sa stii ca da randament!E mai bun decat pudra,chiar nu transpiri si te simti proaspata!
RGE,ne pare rau ca nu te simti bine,poate daca mai stai pe aici iti mai ridicam moralul,cine stie...Uite un !
Jasmin012 spune:
Neata, Rox, depozitele de grasime e normal sa le ai, ele sunt necesare lui bebe, dar se dau jos...Cred ca dispar dupa nastere. Iar vergeturile...trimisesei la un moment dat niste poze cu vergeturi, dar eu n-am reusit sa vad niciuna din acele vergeturi. Aratai foarte bine.
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
Jasmin012 spune:
Iuliana, zi-mi si mie ce Dove e ala...ca sa stiu ce-mi cumpar...
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
iuli-ana spune:
Fetelor...intrebare incuietoare:eu am o senzatie de jena,pot spun ca intr-un fel ma doare osul pubian...Senzatie asemanatoare cu febra musculara.E de vreo 5 zile,se mai confrunta cineva cu asa ceva?E normal sau sunt eu anormala???
g24hit spune:
erika unde iti faci eco?
si eu merg dupa 20 aug ,cred, cand vine dr din concediu sa facem un 3 D
g24hit 24+