Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 9
luy spune:
Urmy, din umilele mele cunostinte ( nu prea am inclinatii spre anatomie, biologie, etc ) colul se masoara echografic. Si da, e ca un canal. La controlul "pe masa" poate sa-si dea seama daca e rigid sau s-a inmuiat. De masurat... nu vad cum, doar nu poate sa-ti zica "ochimetric": "sunteti fericita posesoare a unui col de 3.7 cm " )
Acu' sa vedem daca ma contrazic fetele, hihihi
Luy 36+ cu
luy spune:
Fetelor, cine stie sa inchida capitolul precedent, ca vad ca mai sunt fete care nimeresc sa scrie pe acolo...
Luy 36+ cu
carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
Fetelor, cine stie sa inchida capitolul precedent, ca vad ca mai sunt fete care nimeresc sa scrie pe acolo...
Luy 36+ cu
Doar unul dintre administratori o poate face..
31+ cu Ioana
alinus_25 spune:
Urmy, maaama ce harnicuta ai fost. Si eu sunt tot asa cu indicatiile...fa aia, ridica aia, adu-mi aia. Din gura....ce m-am mai harnicit si eu, doar ca acum parca sunt mai convingatoare, de cand am tras-o prin spital.
Zicea bine Annisia la un moment dat, referitor la curatenie, ca ea nu poate, sa sa vina soacra sa faca. Bravos ei ca s-a menajat!!!
Vorbeam pe mess azi cu o prietena, si ma plangeam si eu ca nu as fi vazut spitalul daca ma ajuta al meu mai mult. Si-mi zice...."aaaa, pai eu ma comport ca o gravida de cand ne-am casatorit."
Al ei sot face de toate, inclusiv papica, mai rarutz, dar face.
De pe la 4-5 luni cand au inceput problemele si am stat acasa, ii spuneam mereu sotului ca mi-e dator cu 1 leu pt fiecare aplecat dupa vreun lucru aruncat/lasat aiurea.
Mamaaa, ce de bani aveam acum la saltea. Realizez insa ca am fost o fraiera, si efectiv am fost menajera in casa, ca el nu mai facea nimic altceva inafara de cumparaturi, si calcat haine.
Acum comand din pat, si daca se executa 50-70% e bine. Oricum barbatul n-o sa faca niciodata lucrurile ca femeia....
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
alinus_25 spune:
Mesajul asta l-am postat la capitolul trecut acum vreo jumatate de ora....nu stiu cum am reusit performanta.... Ce-i drept am deschis DC de 2 ori, si mai citesc din urma.
Afibebe, Annisia, eu ce sa mai zic de controlul pe masa....la fiecare consult m-a zgancilit si apasat dr pe acolo. Si desteapta asta de dr din Barlad, a umplut paharul aseara cand am vazut sange in vaginul meu. Insa Bee stie ce spune despre palparea colului, se inmoaie in ultima luna si dr trebuie sa stie cat de grabit/lenes e cavalerul/domnisoara.
Bee,te aprob cu dopul ala. Eu dupa spaima trasa, am inghitit cheia de la portita. E ferecata bre, ce mai.
Acum hai gata, lauda-te, ai fugit la aer de tzara.
Secretoaselor! ati papat inghetata si nu ati facut macara o poza-doua acolo, macar cu un telefon..... Si nu vreau poze cu inghetata, vreau cu burticile voastre!
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
alinus_25 spune:
Mai sunt 2 zapacite ca si mine.
quote:
Originally posted by adimercedesquote:
Originally posted by sim_stoian
Adimercedes, in spital se fac injectii cu calciu ca sa induca/accelereze travaliul.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Hmm, s-or face, dar inca nu stiu clar daca acel Ca declanseaza travaliul sau pur si simplu se da pt a evita o cadere de Ca care ar induce grave probleme mamei. Si eu am luat Ca intravenos la operatie de apendicita, deci nu aveau ce sa imi declanseze ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by youngrita200
Va rugam sa ne scuzati pentru lunga perioada de absenta. Nimic grav. Doar niste nervi, agitatie si astazi o diaree de toata frumusetea. Bem la apa cu gramada; am papat doar paine prajita, banane, bake-rolls si o mica sperietura... Ma simt destul de slabita, dar nu ma las! Trece si asta! In rest, suntem bine! Marti avem programare la nenea doctorul.
Adimercedes, Sim, sincer eu nu am auzit sa se faca injectii cu Ca pentru accelerarea sau inducerea travaliului. Se fac pentru sustinerea mamei in efortul contractiilor. Pe de alta parte, Ca confera si o usoara relaxare musculara (poate nesemnificativa) atat pe musculatura neteda, cat si cea striata.
rita [34]
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
urmychance spune:
am revenit...iubi si-a crestat un pic din deget, e cam naspa, cica a facut balti de sange.
mi-a facut vinete, acum ma pun sa pap sa nu dezamagim baiatul .
eu nu am mai avut dureri ca la ciclu, doar burta mi-a crescut foarte mult.
O seara linistita va doresc.
Pup, urmy.
urmychance34baietelul nostru
Gabriela77 spune:
Eu ma bag la somn! Azi am exagerat cu plimbatul pe afara, ma dor picioarele de mor! Dar una peste alta e cam gata trusoul Sarei si bagajul lui mami! Vai ca ma topesc cand ma uit la hainutele ei!
Vad ca si voi harnice azi! A fost buna ingheatata?
Mi-a revenit si mie pofta de mancare! Stai sa vezi ce se aduna iar si kg! Nicicum nu e bine!
Va pup, noapte buna fara dureri, contractii sau alte nazbatii!
Gabriela 34+ Sara
Annisia spune:
Mai fetelor, eu am o grija pe suflet... Ce o fi cu Myral? Ea mereu ne scria, cand o chemam la apel... Chiar nu avem cum sa dam de ea? Nu mai e nimeni din Constanta, sa dea o fuga sa vada ce se intampla?
Myral, olariuhuuuuuuu!!!!!!!!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare