Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 8
Happiness_4_us spune:
Ma intereseaza si pe mine daca acasa in Ro se gaseste de cumparat, cos din ala din nuieluse in care sa poata fi pus bub la somnic? Din ala de care a cumparat Danielle.
A vazut cineva pe undeva?
Ne gandim sa cumparam unul in iarna cand venim acasa, ca sa avem in ce il culca pe bub, ca o sa fim ca tziganii cu cortul, cand la ai mei cand la socri.
Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
moldoveanca spune:
Nana,stiu sigur ca aveau la Mothercare in Bucuresti,nu stiu ce pret ,cum te mai simti,ai aflat ceva de Luna,sunt curioasa si am si emotii ca stiu cat sunt de tampitzi pe la spitale in Londra
teo
prisi spune:
am papat si noi sa nu slabim cumva, iar de vase a facut misto tati, ce baiat harnik , cam rar drept dar bine si asa
poze
36+ Miruna
Piciulika spune:
Fetelor cu somnul nostru agitat... sunteti sigure ca e graviditatea, sau poate incearca sa ne rapeasca vreun extraterestru nepriceput?!?
http://www.trilulilu.ro/Buddha/87c2f35865e340
Piciulika 32+ Michael
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums
Piciulika spune:
Nana, ca idee in caz de 'lipsa de cos de nuiele': la o cresa aici am vazut si bebei pusi intr-o vanitza cu asternuturi in ea...! Improvizat, dar dormeau fara treaba! Sau landoul de la carutz?
Piciulika
cecilia L spune:
Ce pacat ca nu ati facut poze, reactia celor din jur a mai fost aceeasi de data trecuta?
Eu am fost la o mica plimbare prin parc, nu ma potolesc nu? Voiam si eu afara m-am saturat de stat in casa. Adevarul este ca imediat ce ma asez pe scaun (max 15 min) ma apuca aceea durere, chiar daca la eco mi-a zis ca e ok, eu tot nu risc, asa ca prefer sa stau cat mai mult la orizontala.
Asa ca merg sa-mi reiau pozitia, ca nu prea am stat cuminte azi, am calcat toate lucrusoarele lui bebe si le-am asezat la locusorul lor in comoda.
O seara placuta, somn usor.... si un sfarsit de sapt cat mai linistit, sa nu faceti prostii, deci fara dureri si contractii.
cecilia,36+Cristian
afibebe spune:
va spunem si noi NOAPTE BUNA si vise placute.
AFIBEBE36+Cristian Nicolae
AMR 10 ZILE
SI VINE ...
luy spune:
Nana, gasesti cos pentru bebe la babycomfort, uite iti pun link ( sper sa mearga, sa nu-l considere astia reclama ):
http://www.babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10001
Acolo am vazut si noi, cand am fost si am luat patutul, erau tare dragute. Dar am considerat ca noi nu vom fi prea plimbareti si nu vom avea nevoie.
Cecilia, nu a mai fost aceeasi reactie pt ca era aglomerat sus la sectorul de papa, abia am gasit masa, chiar ne intrebam, oamenii astia nu au si ei treaba, servici, ce cauta in cursul saptamanii la Mall ? Si in general am umblat in grupuri de cate 2 burticoase, de fiecare data cand am fost sa luam ceva.
Oricum, a fost frumos... Tare bine mi-a facut intalnirea cu fetele
Luy 36+ cu
urmychance spune:
quote:
Originally posted by Bee
Alinush, tu nici nu te gandi la dopuri si la cum arata! Mai bine stai cumintica la orizontala.
Afibebe, in principiu orice bebe stie mai bine decat doctorul sau decat mama cand e bine sa iasa. Si cam orice doctor bun, asteapta momentul respectiv (in care bebe da semne ca vrea sa iasa), chiar si in cazul cezarienei.
Fetele, eu zic de controlul pe masa, ca e foarte util mai ales in ultima parte a sarcinii. La eco, pot sa vada colul, cat de lung e, dac orificiul e inchis sau deschis, dar nu se poate aprecia cat de aproape esti de "moment". LA palpare doctorul simte daca s-a inmuiat colul, sau alte modificari care nu se vad ecografic. Asa ca stati linistite. E o procedura normala.
si un weekend minunat (eu am plecat la tzara).
Bee 30+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
nu prea inteleg eu cum e cu colul asta...cum vede cat e de lung? colul asta e ca un canal? si cat isi afunda dr. mana in dansa ta? sper sa nu starnesc hohote de ras.
Bee stiam ca apar contractii de la Ca. Eu luasem 3 zile calciu + magneziu caci aveam ameteli. Dar nu am mai luat, nu am mai umblat nici desculta pe gresie (putea fi si o inflamatie a ovarelor ca eu sunt sensibila la asta) si nici in culu gol nu am mai stat prin casa.
In rest, raportam:
-transpiratii excesive...iubi s-a ingrozit.
- epilat, manechiiura, pedichiura. Fetele de la cabinetul de cosmetica au sarit toate cu gura pe mine sa ma aranjeze si la dansa, dar le-am explicat ca mi-e rusine, ca nu am facut niciodata asa ceva si ca nu e momentul sa incep acum. Stiti ce le am eu cu rusinea.
- am promis ca o sa stau cuminte, am stat de alaltaieri seara pana ieri la 10 dim. Apoi m-am dat jos din pat, m-am spalat, m-am pregatit pt epilat, am fost la cabinet, apoi la piata, apoi am calcat toate hainutele lui bb, apoi am gatit, am aranajt mancarea in farfurii pt toti de ai casei (care cum veneau), am facut compot, ceai, erau oale peste oale, am dus gunoiul, asta m-a cam linistit ca s-a lasat cu dureri de spate. In fine, m-am potolit pe la 12 noaptea.
Azi am facut putin curat, m-a ajutat si iubi, sub atenta supraveghere a gurii mele. L-am disperat: "aspira si aici, uite sub covor nu ai dat"....
maine nu o sa am timp ca imi vine verisoara din anglia, duminica f putin, duminica seara ma tirez spre galati, sper sa ma intorc tot doi in 1 pe miercuri cand imi vine mobila pt sufragerie, apoi joi si vineri merg cu iubila cumparaturi pt casa noua, sambata imi vine mesterul ...stiti unde l-am gasit? tocmai la Braila....hihihihi....
Poate ne mutam si noi macar cu 2 sapt inainte de a veni bb.
Am luat si cadita ..uff, fug acum, iubi cica si-a taiat un deget, sper sa se fi taiat la un deget...mai continui de la el (sta peste drum), fug sa vad care e situatia.
urmychance34baietelul nostru
luy spune:
Tomasa, mi-a placut tare mult afirmatia ta ca Maria e nume de bruneta . Deci nu i-am ales un nume nepotrivit bebelinei noastre, ca sigur va fi bruneta ( toti din familia mea si a sotului sunt bruneti )
Aaaa, sa nu uit: si eu gasesc tot timpul ceva vase de spalat
Roxana, bravo tie, mamico, stai cu Alex si dragaleste-o. Da' parca vad maine dimineata ca ai bantuit in cursul noptii pe DC...
Sim, te-au lasat durerile de burtica ? Sper ca da...
Cecilia, ai fost foarte harnicuta. Eu abia maine ma apuc sa spal lucrusoarele, acum am unde sa le pun . Tot maine vreau sa calc si lenjeria aia cu aparatori si baldachin ( pe aia am spalat-o deja si acum e uscata )
Piciulika, suuuuuper ! M-am distrat cu sotul meu ... Mda, e si asta o posibila explicatie pentru somnul agitat... hihihi
Yaia, bravo, felicitari pentru carut ! Nu ne indoim ca este foarte bun si frumos, din moment ce a trebuit sa satisfaca atat cerintele tale cat si pe ale sotului
Luy 36+ cu