Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 7
tomasa spune:
Prisi, eu azi am fost la medic si am stabilit sa ne mai vedem fix de doua ori intr-o luna jumate cat mai am. O data pt. recoltare secretii si inca o data ca sa nastem. Asta daca nu intervine ceva, Doamne fereste.
Luy, cu analizele astea e uneori un mare paradox. Inainte de nastere de ex ti se recolteaza secretie si ti se face si o analiza HIV, al carei rezultat il ai fireste, dupa nastere ca nu mai e timp inainte. Asa ca nu te fereste asta de a naste exact dupa una cu probleme...Banuiesc ca le fac doara asa, ca sa aiba o evidenta a celor bolnave. Alt sens n-ar avea. In fine, nu e cazul la analizele tale de acum, pe astea normal ca trebuie sa le arati medicului fiindca sunt importante.
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria
Roxana_G spune:
Pai ce e asta mai fetelor? Inteleg ca poze nu, dar macar o povestire acolo. E secret?
Prisi, nici eu nu am mers la inlocuitoare, adica nu am mai mers la dr de pe 12 iulie si nu mai ajung pana pe 17 august. Dar am facut eco si dc era totul ok nu vad de ce m-as duce.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Fetelor, va pupic si va doresc o seara minunata si un weekend la fel. Ma duc sa fac clatite pentru pitica mea si porumb fiert pentru mine. Nu stiu cand mai intru, mi-am promis ca seara asta e dedicata Alexandrei si poate mai trec doar pe fuga. Sa fiti bine!
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
tomasa spune:
Danielaradu, sa ai mare grija de tine, sa stai neaparat in pat .
Rox, pofta buna! Eu toata ziua spal la vase. Nu stiu sincer dupa ce, ca de gatit mai putin, chiar nu am idee cum de se strag mereu atatea. Offfff!
32+ Maria
tomasa spune:
Sim, nu ne spui si cine a fost prezent la "intalneala"?
32+ Maria
Flavia_Hurducas spune:
Tomasa si eu am avut in perioada de lauzie stari de genul pe care le am acum si pe care le-ai descris si tu. Dar nu in timpul sarcinii. Nopatea, desi am dormitoarele la mansarda, unde este foarte cad, ba transpir, ba imi trebuie plapuma. Poate din cauza asta nici nu dorm bine.
In ceea ce priveste controalele saptamanale, eu nu am beneficiat de asa ceva nici la prima sarcina, nici acum. Am fost la 26 sapt, ma duc luni la 31, dupa aceea la 35 si la 38 la nastere. Poate din cauza ca este cezariana.Iar control pe masa nu mi-a facut decat la prima si a doua vizita. Dar nu "sufar" pentru asta.
Mi-ati facut pofta de clatite! Cred ca imi fac si eu.
Flavia 31 cu si Stefan
AMR 7 SAPT.
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
sim_stoian spune:
Hai sa va fac un rezumat asa cum trebuie. Am fost: moi, Teodora, Bee, Luy si Andreea. Andreea si Luy au declarat de la inceput ca vor si mancare, asa ca s-au dus sa isi ia. Eu cu Teodora ne-am dus spre inghetata, dar ne-a iesit in cale McDonald's-ul, asa ca pana la urma am papat toate (mai putin Bee) niste junk food, si apoi ne-am bagat la inghetata. Si nu de aia mica, ci de aia la 5 cupe (mai putin Luy, care s-a delectat cu un shake). Relaxant si fain.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
sim_stoian spune:
Cred ca ma bag in pat putin. Nu vreau sa dorm, dar ma doare iar burta. Ufff, sper sa stea cuminte acolo pana luni macar.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by tomasa
Danielaradu, sa ai mare grija de tine, sa stai neaparat in pat .
Rox, pofta buna! Eu toata ziua spal la vase. Nu stiu sincer dupa ce, ca de gatit mai putin, chiar nu am idee cum de se strag mereu atatea. Offfff!
32+ Maria
Ia-ti o masina de spalat vase. E super. Eu, recunosc, am fost cea mai fericita femeie de pe pamant dupa ce mi-am luat minunatia asta de masina. Sfatuiesc pe oricune sa-si ia. E un ajutor de nadejde.
Emma
Yaia spune:
Fetelor, tocmai am venit de la cumparaturi si sunt multumita ca am luat carutul de bebe! Yuhuuuu! E facut in Suedia, firma se cheama Emmaljunga, are garantie 2 ani si e carut cu port-bebe de ala gen landou, are tot felul de huse de tantari, de ploaie, se poate spala usor, am luat si geanta cu chestie de aia speciala pentru schimbat bebe cand esti in vizita...ce mai, sunt super multumita.
Tomasa, de acord cu Emma! Unul dintre motivele pentru care noi ne-am mutat anul trecut a fost masina de spalat vase. Acum e mult mai usor cu ea, economiseste o gramada de timp.
Fug si eu sa fac clatite, ca m-ati innebunit cu ele!
Irina 31+