Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 6
Annisia spune:
Sim, am gasit pe net...
Gravida nu poate dona sange, intrucat organismul sau trebuie sa acopere si nevoile viitorului copil, iar interdictia se prelungeste 18 luni dupa nastere pentru ca organismul mamei sa-si refaca pierderile...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Uite aici conditiile pentru a putea fi donator
http://www.sangepentruviata.ro/donatori.html
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
sim_stoian spune:
Multumesc, Annisia. Imi pare rau ca nu pot sa donez, o sa trimit mai departe mailul respectiv, poate se va oferi cineva.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Flavia_Hurducas spune:
Afibebe si eu transpir, dar ma mai iau si frigurile. Eu de cateva zile cred ca sunt ca alea care asteapta menopauza.
Am dormit 2 ore neintoarsa! Dar si vremea a tinur cu mine. A plouat mereu.
Daca nu ati terminat inghetata ca doresc "Pofta buna!"
Flavia 31 cu si Stefan
AMR 7 SAPT.
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
prisi spune:
buna si de la noi,
eu am facut analizele azi , pe marti sunt gata , sper sa nu se grabeasca bebelina pana atunci
am fost si pe la serviciu in vizita si am realizat ca nu-mi lipseste asa tare, poate si din cauza ca a trecut doar o saptamana si asta a fost incarcata
in legatura cu calciul , mie mi-a dat cate 1 calciu efervescent la 2-3 zile pentru carcei + Fe si Mg zilnic, da mi-a specificat sa nu fie mai des
fetelor asteptam poze cu inghetatele
Roxana ce e cu graba asta, lasa-l pe bebe acolo sa vina dr. eu vorbesc zilnic cu bebelina si o rog sa stea pana pe 23 sa vina dr.
vad ca voi o sa mergeti saptamanal la dr , mie nu-mi vine sa merg la tanti dr inlocuitoare, asa ca o sa merg numai in caz de forta majora
poze
36+ Miruna
sim_stoian spune:
Mai fetelor, nu am facut poze. Am fost extrem de ocupate cu inghetata .
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
luy spune:
N-avem poze cu inghetatele, ca ne-am gandit ca facem pofta pe aici
prisi, nici pe noi nu ne-a chemat doctorul saptamanal la control. Eu am fost miercuri sa-mi faca vestitele culturi de col si mi-a zis ca ne vedem pe 27-28 la spital, la nastere . Da' eu i-am zis ca-l mai "vizitez" o data pe 21, asa cum stabilisem initial la sfarsitul lunii iulie. Oricum vreau sa-i duc sa vada si rezultatele la analize pe 21 ( adica ar fi si culmea, ma pune sa fac analize si pe urma eu sa i le duc abia in ziua nasterii ??? )
Asa ca treaba cu vizita saptamanala la doctor in ultima luna... cred ca e numai teorie... Asa scrie peste tot ca ar trebui sa fie, dar de fapt doctorii cheama la 3 saptamani... hmmmm
Luy 36+ cu
sim_stoian spune:
Pe mine m-a chemat la 2 saptamani. Si mi-a zis data trecuta ca la urmatorul control o sa ma 'bucur' de control pe masa.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
prisi spune:
eu am beneficiat de fiecare data de control pe masa , da probabil ca am avut probleme cu colul la inceput si de aia
poze
36+ Miruna
tomasa spune:
Slippers, sa stii ca o sa vin, multumesc frumos de invitatie. Daca ai fata acasa vin cu Tudor, daca nu gasesc eu o solutie si-l pasez chiar si in timpul zilei ca sa stam un pic de vorba linistite "ca fetele". Iar inghetata nici sa nu te gandesti, o cumpar eu.
Carpatina,
Alinush, am fin baiat. Si mai am unul, tot baiat, botezat tot gravida, doar ca in feb. la inceputul sarcinii. Pana acum am avut parte numai de baietei in viata mea, am trei, unul biologic si doi spirituali. Iti dai seama cat de asteptata e Maria in contextul asta... Sa ne traiasca finii si sa dea Domnul sa aibe noroc indiferent de culorile purtate de noi, nasele lor.
Iar cu bb chiar cred ca ai dreptate, asa mi-o imaginez si eu, lunga si slabuta ca tati. La fel e si Tudor. Singura diferenta e ca pe ea, nu stiu de ce, o vad brunetica. Poate pt. ca Maria e nume de bruneta.
Luy, nu te jena . Chiar aseara m-am uitat si eu un pic la ei si chiar m-au distrat.
Andries, bine ca ai revenit si ca sunteti tot 2 in 1. Chiar eram ingrijorata pt. tine ca stiu ca avusesesi contractii rele.
Myral, esti bine? Maruntzika? Hai fetelor, dati si voi macar un semn...
Afibebe, eu stiu ca in ultima luna tocmai se face control pe masa, dar nu cred ca ai de ce te teme, mai ales ca dr. e un finutz. Asa ceva nu declanseaza travaliul. Oricum doar asa se aproximeaza corect situatia de la fata locului si e imp. pt. nastere.
Flavia, eu am transpirat ingrozitor in perioada de lauzie. Desi era ianuarie ma trezeam uda mereu si schimbam tricouri cu maneca scurta in fiecare noapte. Asta e si acum unul din cosmarurile mele. Iar frison am avut si din asta, imediat dupa nastere. Era o caldura de mureai la terapie intensiva si mie imi clantaneau dintii in gura . Neplacute amintiri.
Cum a fost inghetata? Dar ia spuneti, la o mancare mai serioasa intr-o seara pe racoare nu se baga nimeni? Ca eu as fi amatoare. Si as mai vrea sa stau langa Andreea si Teodora , pt. care am tot respectul, nu spun de ce .
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
32+ Maria