Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Hei, sa nu va ingrijorati. Eu voi pleca la curte niscaiva zile. Asta ca sa nu va dau emotii si sa bateti drumul pana la CFR2, sa ma cautati prin saloane.... Nu de alta, dar mi-am propus sa nu-mi fortez norocul si sa il las pe Yannis sa-si urmeze destinul... Daca tot m-a avertizat Rox ca orice ar fi, mi se face galeata... Macar bubu sa fie complet dezvoltat si fara probleme!
Pupici si sa fiti cumintele. Daca va vine a naste sau aveti nevoie de ceva, dati un tipat mai vioi, sa se auda pana la mine...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Hop si eu de la Bucuresti. Am ajuns pe la 11 (23.00) acasa dupa o groaza de vizite si cumparaturi. alinus, multumesc de grija, m-a sunat sim si am ajuns si eu la intalnire. Mancarea de la Mc' a fost delicioasa (la ce foame imi era) iar inghetata pe masura. N-am putut sa stau pana la sfarsit cu fetele pt ca m-am intalnit cu betty78 ca aveam program de cumparaturi. Am luat cantar de bb, lenjerie si salteluta pt infasat de la BabyDesign, hainute multe si frumoase din Cora, mici accesorii de la BabyComfort, am vizitat Lori's Baby Land, pampers, betisoare de urechi, detergent pt bb, aaa...nu mai stiu. Maine le despachetez si va mai spun.
tomasa, respectul tau se datoreaza mormanului de farfurii de la Trattoria?

Merg la somn ca mi se inchid ochii pe tastatura. Maine schimb si eu prefixul...ma fac de 37+

Pupici pe burtici.

Andreea 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Annisia, sa-ti priasca maica la curte!
Andreea, uaau, faci 37 si te tzii de drumuri! Cred ca ti-ai depasit kilometrajul astazi prin magazine.

Somn dulce la burtici si bebei!

Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Opaaa, ia uite ce dau de voi la ora asta. Eu stau si joc triburile.

Odihna placuta in weekend si distractie placuta celor care pleaca (Annisia, lasa mamico, galeata se strange si se coase la loc)!

Eu sunt intepenita de spate. Am fiert porumb, sigur usor afumat ca l-am uitat pe foc, am facut clatite si dovlecei. Cred ca de acolo durerea. E in partea de sus si abia ma misc. Somn imi e si nu prea, dar am niste treburi la jocul meu.

Pupici si somnic usor daca nu mai sunteti la taclale.

Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

quote:
Originally posted by devylla

Luy asteptam poze neaparat!!
Bai vin si yo la Mall...pai doar voi ingetata.Ma teleghidez pan' acolo...destepti japonezii astia...da' uite ca nu ii duce capu' sa faca o teleportare ceva...offf
Ma uitasi pe lista cu zilele de nastere si realizez ca sunt mezina pe aiciMajoritatea de la 25 in sus...

Gata munca,pana joi am avcanta.Yuhuuu!!!In seara asta mergem sa mancam cu firma in oras.Maine al meu pleca in alt oras cu munca,eu sper sa ajung la mare putin cu sor'mea.
Luni e un spectacol superb de artificii in alt oras,la distanta de cateva ore.Daca merg cu trenul rapid,in maxim o ora sunt acolo...toata lumea e sceptica si-mi spune sa ma mai gandesc cu mersul pan' acolo.Insa eu nu consider ca ar fi asa mari probleme,voi ce credeti?Ar trebui sa stau in banca mea?
Gata am fugit!

Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator

Din cate am vazut eu,cred ca Danielle e mezina, caci e nascuta in '86.Am mai zis eu:copii cu copii...

Dana +31s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Fetelor azi am fost la TUTU. Bebe Luca e bine, are 2543g la 34 de sapt. A zis ca e dezvoltat ca pentru 35 si 5 zile. Colul e lung 4 cm si lichid avem destul. Problema e ca TUTU e plecat intre 4-10 sept si sper sa nu nasc tocmai atunci.El a zis ca bebe mai sta ca probabil va veni intre 13 si 20 septembrie. Mi-e cam teama mai ales ca eu vin din Constanta pentru a naste cu el si el mi-a urmarit toata sarcina.
M-a chemat peste 2 saptamani sa mai vedem. Sper ca o voi gasi pe Ramona sa-mi fac programare.
In rest am facut ultimele cumparaturi pentru bebe din Bucuresti, am fost in Cismigiu si la Mall la film.Cam obositor sa stau 3 ore pe scaun, Dar m-am obosit suficient de tare poate dorm si eu la noapte.
Noapte buna si mai vorbim
Va pup
+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HaveF8 spune:

Salut fetele,

Mai dau si eu un semn de viata. In ultimul timp m-am limitat numai la a citi ce scrieti si mai bag si eu la cap din sfaturile voastre.
Azi am terminat saptamana 37 si deja nu mai am rabdare. Ma intrebam care dintre mamicile de 1,2, 3 Septembrie ar dori sa nasca mai devreme astfel incat sa le iasa copiii in zodia Leului. Adica preferati Leu sau Fecioara si de ce? Eu cred ca Leu...am o amica in zodia Leului si e o tipa f bataioasa, luptatoare, puternica, etc etc. Eu nu prea ma dau in vant dupa zodiac dar sunt curioasa sa vad ce credeti?
Am o alta prietena care avea DPN dupa mine pe 4 Sept si a nascut alaltaieri pe 9 Aug. Asa ca cine stie cand ne poate apuca...asa din senin.
Citeam ca unele dintre voi ati cumparat cantar special ptr bebe? O varianta simpla sa-ti cantaresti copilul ar fi daca ai un cantar (ptr adulti) digital, te cantaresti tu mai intai, pe urma tu cu bebe in brate si apoi faci scaderea.
As mai avea o intrebare la voi. Ce e cu masajul asta al abdomenului dupa ce nasti? De ce trebuie facut? ce efect are?

Pup

HaveF8 37 fix Ana Martina

http://good-times.webshots.com/album/559956305GXxydo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Neata iubitelor,

Ce bine e in week-end...yuhuuuu.Ma simt asa bine,ma pregatesc sa ies in oras.Cred ca marea o las pe alta zi,e destul de cald afara si nu pot sta prea mult in caldura.
Nana si eu tot sper sa nasc prin saptamana 38...dar nu cred ca avem sanse,la iulie-august am vazut ca majoritatea au nascut prin 39-40-41...asa ca...cred ca mai avem de asteptat.CAre naste prima oare???Ca avem aceeasi saptamana.
Dana nah ca m-am linistit...sunt cea mai mica...da' oricum tot copil cu copil o sa fiu
HaveF8 yo as prefera sa se nasca fecioara,mi-am dorit sa fie bebelina in aceeasi zodie cu mine,pe motiv ca o voi intelege mai bine.Pentru ca...mie familia imi spune ca sunt o fire dificila...si cica ar fi caracteristica zodiei.Eu am o carte despre zodiac si are si despre copilul fecioara...cine e interesat,poate imi fac timp si scriu.

Sabina Y. 34+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

HaveF8, am auzit si eu aici pe forum de masajul burtii, dar la clasele de prenatale sau in cartile pe care le-am citit nu am auzit, nu am dat de asa ceva...

Oricum, aici in spital, imediat dupe expulzie moasele iti fac o injectie cu syntocin, ca sa ajute uterul sa se contracte si mai mult pt ca placenta sa iasa intrega, sa nu sangereze uterul si ca apoi sa isi revina la forma lui initiala mult mai usor. Poate de asta nu am auzit aici deloc de masaj al burtii, burtiere etc.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Fetelor, eu lucrez la magazin, pana in ultima clipa . La agentia de imobiliare voi merge pana la sf lui august, daca nu ma calca sefa prea tare pe nervi, ca daca ma streseaza voi fi brusc "nedisponibila" .

In rest, nu am mai cumparat nimic pt bebelusa. Dar va veni ea si vremea aia. Cred ca weekendul viitor...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput