Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

'Neata, fetele!
Eu m-am trezit devreme azi, am facut putina ordine prin bucatarie su sufragerie, am mancat, v-am citit si acum o sa ma pregatesc sa plec la biserica, ca azi e slujba in limba romana si vine bietul preot de 6 ori pe an de la 200 km. Macar atat sa facem si noi, sa sacrificam o dimineata de weekend si sa mergem acolo. Plus ca dupa slujba stam toti la o 'cafea si prajitura', dar de fapt e timp de barfa, de aflat ce au mai facut unii, altii. Ce mai, e un adevarat lipici social, ca ne tine uniti pe cei de aici. Asa ca va las acum.
Piciulika, bestial clipuletul, o sa-l arat si lui tati cand se trezeste.
Restul fetelor, ma bucur ca nu sunt contractii mari sau alte probleme grave. Sper sa o tinem tot asa.

Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neata, burtici !

Noi ne-am trezit de la ora 8, cu ganduri mari de spalat hainutze si facut curatenie. Dar nu curge apa !
Si uite asa lenevim noi in fata calculatorului
adimercedes, sper ca ai lamurit-o si pe sefa ta ca asta e ultima luna cand te mai vede Oricum, avand in vedere ca muncesti pana in ultima zi la magazin, e deja un efort destul de mare si nu are sens sa supralicitezi cu agentia. Daca te mai stresseaza sefa cu ceva sau pur si simplu te simti obosita, spune-i "stop"
devylla, daca e prea cald, stai linistita, ca mai ai timp de mare. Parca ai zis ca weekend-ul acesta e prelungit pentru tine... Odihneste-te...
HaveF8, bine ai revenit ! Ne bucuram ca esti bine, hai ca mai ai foarte putin si o vei tine in brate pe mica ta printzesa
Mada28, felicitari pentru vestile bune. Spune-i lui bebe Luca sa nu se grabeasca, nu are de ce, e mai racoare dupa 10 septembrie
Roxana, vad ca am avut dreptate si nu te-a lasat inima sa nu mai intri pe aici azi-noapte Si nu te mai gandi ca s-a afumat un pic porumbul, oricum ai fost foarte harnica, auzi la ea, si clatite, si dovlecei... Bravo !
Andreea, sa-ti fie de bine sesiunea de shopping ! Acu' odihneste-te, ca ieri ai cam exagerat, chiar daca tu esti super-vioaie din cand in cand trebuie sa mai reduci turatia, sa te mai odihnesti. Oricum, ai toata admiratia mea !
Gabriela, va sa zica si tu ai cam terminat pregatirile... Hmmm, oare eu de ce am ramas asa in urma ? ( de lenesa, de-aia ! )
urmy, sper ca ti-ai consolat sotul pentru taietura si ai apreciat preparatele lui cul(m)inare . Si al meu in seara trecuta a venit cu chef de gatit si a facut ciuperci la cuptor ( miam, miam ) si dovlecei pane ( de-aia a mancat numai el, ca eu nu-s amatoare ).
Myral, mai da-ne un semn !

Sa aveti o zi buna !

Edit: Teodora, ce face bebe Mihnea ? E grasunel ?

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna dimineata,

tocmai am venit de la medic.
suntem bine si luni 20 august ne mai vedem odata si atunci ne va spune daca ramanem sau ne interneaza marti.

bebe e bine mi-a spus ca are funduletul tuguiat.
e mare are 3450 de grame.
un grasun nevoie mare.

in rest la mine tot e bine.
abia astept sa treaca sapt asta.

va pupam.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 9 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

'neatza fetele, ce faceti? Cumintele sau prin plimbari?
Am uitat sa va spun ca ieri, dupa toate drumurile prin magazine mi-am vizitat si o buna prietena de la mamici de noiembrie decembrie Sheritra. Am dezbatut listute, idei...a fost o seara pe cinste.
Roxana, de la tine venea mirosul de porumb "copt"? Stateam la prietena mea pe terasa si am simtit asa...un iz.
HaveF8, ce m-ai ghicit. Eu as fi vrut ca bebelusul meu sa se nasca zodia Leu, imi place zodia si ar fi intre a mea si a sotului meu - eu rac si el fecioara. Acu' parca n-as mai vrea pentru ca urmatoarea vizita la doctor o am pe 21 august si, sa nasc pana atunci, ma simt cam nepregatita.
Citeai de cantar...eu am cumparat unul digital si pentru bb. Sigur, e o idee buna ce spui tu dar mie mi se pare mult mai fiabila ideea ca bb sa aiba cantarul lui.
Chiar asa, Teodora, ce-a zis aseara Tutu? Te-a "pozat" la echo lui Iosup? Ce face Mihnea?
luy, mai ai o portioara de ciupercutze? Zi-mi repede ca sunt cu un picior in masina.
afibebe, nu stiu de ce dar presimt eu ca tu o sa spargi gasca... Sa-ti traiasca (bine) grasunelul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el.

Pupici pe burtici.

Andreea 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Moldoveanca, nu stiu nimic de Luna inca. Sper din inima sa fie bine si sa fi nascut deja. Nici nu stiu ce sa mai zic, numai la ea m-am gandit. Mercic ptr inform cu cosul.
Piciulika, Luy si voua ptr informatii. Ce am vazut la mothercare este pte a agata cosul pe post de leagan. LA Babyconfort arata chiar bine cosurile. Cred ca de acolo o sa luam. Sarumana mult, Luy! O sa avem cu noi cosul de masina, ca in asta o sa il caram pe bub, insa el o sa aiba in dec 3 luni si ma gandesc ca o sa-i fie mai incomod sa doarma toata noaptea in el.

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Luy, lasa vrednicia ca e sarbatoare azi, e cruce rosie!

Ne-am trezit si noi, ca tati a plecat pana la birou, ca are ceva treaba. Aseara am stat si am dezghetat frigiderul, si asa m-am obosit, ca am cazut lata la somn. Mai bausem si o cana cu lapte caldut. Am adormit instantaneu.
In rest suntem bine si sper sa avem un weekend linistit, ca de luni intram in "vacanta", asa numesc eu cele 4 ore cat ma voi duce la birou.
Pupici si weekend placut, burtici!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Azi revin si eu la raport, de m-am sculat edvreme dar am incercat sa recuperez macar printre randuri. Ce viteza aveti!!!!!
Ieri am fost si eu la faimoasele analize de sange...inainte de nastere...cele de col urmeaza sa la fac pe 17 aug, daca o sa mai apuc. Apoi m-am dus sa zicem la munca, adica cu ceva drumuri,iar in cele din urma m-am intalnit cu aniast si am batut cam tot orasul dupa cumparaturi. Printre altele am gasit niste super hainutze de toamna in Cora pentru bebe, iar seara am montat cu al meu sot comoda de infasat cu cadita http://www.brevi.eu/template/fotogallery_popup.jsp?foto=idea-bianca-012.jpg&testo=colore bianco 012&nome=Idea&chiudi=chiudi
Oricum aseara am dormit neintoarsa...asa ca de dimineata m-am apucat din nou de treaba...am pus niste rufe la spalat si m-am apucat de gatit...imi era asza de pofta de mancare de mazare . Cred ca am exagerat putin pentru ca de mai bine de o ora zac in canapea cu o criza puternica de tahicardie si cu un puls de 130 - 135. Sper sa imi treaca..ca acum imi este si frica sa imi mai i-au tensiunea si pulsul.
Uff, de abia imi astept sotul la sectiunea de calcat..eu sunt cu spalatul la masina si el este cu calcatul. Il asteapta tot dulapul lui bebe.

Carpatina multumesc mult, ma simt bine daca nu o sa mai exagerez. Dazr nu prea am ce face..asa sunt eu foarte activa....
Aniast ma intreb pe la ce ora ai ajuns acasa????
Afibebe se pare ca noi o sa fim premiante

betty78 36+ cu
AMR 19 zile

pozici august 2006
bulinutza noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

'neatza pe la pranz!
Ce faceti, mamici?
Eu am fost harnicutza,m-am trezit pe la 8/30,am dereticat ceva prin casa,as fi vrut sa fac o supitza de rosii,dar ma mai gandesc,mi-e cam lene...
Ca tot m-au intrebat fetele nerabdatoare:Mihnutzul e f bine,nu e asa barosan cum imi imaginam eu,la 30 sapt.are 1.6 kile,e mai mare cu vreo 4 zile decit varsta mea gestationala!
A dormit ca un purcel si din cind in cind dadea cite-un piciorus si sonda lui nea'Tutu!Ne-a distrat putin.Am fost in gasca mare:eu,sor'mea si sotul!
Ce s-a bucurat dr. cind i s-a golit sala de asteptare,ca toti eram pt.aceeasi cauza!
Aaaa,chiar cind am ajuns la cabinet,era cineva inauntru,a iesit dr.si eu bucuroasa:ura,intram,insa el ne-a anuntat sec:,,plec sa nasc''!Si-a stat vreo ora.Dupa ce m-a consulat pe mine ,a plecat la alta nastere:s-a deschis rau sezonul!
Mada28 are dreptate:pleaca intre 4-10sept si 15-19 oct!
La inghetata a fost super,intr-adevar n-am mai starnit aceeasi rumoare ca la Trattoria,dar ceva zambete in coltul gurii tot au fost!
Contractiile mi-au mai scurtat colul cu 0.5 cm,acum il am de 3.2,perfect inchis!
Mi-a zis daca mai am contractii sa iau Gynipral in continuare,ceea ce si faceam de altfel!
Da,da Tomasa,Andreea are dreptate:admiratia ni se trage de la mormanul de farfurii?Eu n-am obs.atunci,dar mi-a povestit Andreea ca erau unii langa noi care se uitau siderati la tonele de mancare pe care le imparteam noi doua!Sa le fie de bine si noua la fel!
Cit despre Levisi mei 29,crezi ca ma las pina n-oi incapea iarasi in ei?Sunt tare ambitioasa ,draga mea!Si-o sa reusesc,poate nu in prima luna,dar pina face Mihnea 1 an....
Pupilici tuturor mamicilor,taticilor si bubicilor!

Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Luy, lasa vrednicia ca e sarbatoare azi, e cruce rosie!

Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Nana,nu e cu rosu!

Teodora 30 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Afibebe, felicitari pt vestile bune, chiar e grasunel puiutul tau!
Vai, tu chiar putin mai ai!

HaveF8, eu chiar nu ma gandesc la zodii, ci sa stea bebe atat cat trebuei in burtica ca sa vina sanatos pe lume!

Nana, ce sarbatoare e azi? Maine stiu ca e! M-am uitat in calendar si azi nu e !

Teodora, felicitari si tie pentru vestile bune!

Annisia, relaxare placuta la curte! Vezi sa nu nasti pe acolo!

Roxana, te-au epuizat triburile? Dormi? A trebuit sa fac si eu clatite ca mi=ai fact pofta!

Luylasa draguta, ca vine ea si apa si recuperezi! Mai avem noi pana nastem!

Gabriela 34+ Sara

Mergi la inceput