Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Alinush, tu nici nu te gandi la dopuri si la cum arata! Mai bine stai cumintica la orizontala.
Afibebe, in principiu orice bebe stie mai bine decat doctorul sau decat mama cand e bine sa iasa. Si cam orice doctor bun, asteapta momentul respectiv (in care bebe da semne ca vrea sa iasa), chiar si in cazul cezarienei.
Fetele, eu zic de controlul pe masa, ca e foarte util mai ales in ultima parte a sarcinii. La eco, pot sa vada colul, cat de lung e, dac orificiul e inchis sau deschis, dar nu se poate aprecia cat de aproape esti de "moment". LA palpare doctorul simte daca s-a inmuiat colul, sau alte modificari care nu se vad ecografic. Asa ca stati linistite. E o procedura normala.
si un weekend minunat (eu am plecat la tzara).
Bee 30+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Vmkriss, Annisia are dreptate, in lege nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa iei zilele alea continuu. Eu una nu stiu ce sa iti spun sigur pentru ca nu m-am confruntat cu situatii de astea pana acum. Eventual, intra pe DC la sectiunea legislative si intreaba un moderator.

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Annisia, hai ca acum am vazut ca nu e in tabel nr lui Myral, dupa ce ti-am trimis PM cu parola. Offf.
Eu sper sa fie bine si sa fie totul ok.

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Fetelor, putem dona sange in timpul sarcinii? E un bebelus de 2 luni care are nevoie de sange A-, eu am O- si stiu ca sunt donator universal. Oare e vreo problema daca donez niste sange?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, nu cred ca te primesc aia sa donezi. Am vazut la TV cand a donat Prigoana si zicea Bahmuteanca " eu nu pot sa donez, ca sunt gravida" ( sa nu credeti ca-i urmaresc pe nebunii aia, da' din "butonarea" telecomenzii am prins faza asta )

Edit: la intrebarea despre intreruperea concediului nu stiu sa raspund, sorry ( eu nu-s experta in legistlatie, eventual in matematica ). Dar daca cei de serviciu i-au propus varianta aceasta, inseamna ca este posibila ( asa ar fi logic, nu ? )

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, lasa ca ii urmaresc eu... Hihihihihihi... Mie chiar imi plac si nu vad care ar fi problema...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Auzi, Annisio, tu o sa nasti cu avertismentul de gat ? Ca vad ca n-ai mai scapat de el...

Luy 36+ cu

Mergi la inceput

Luy, crezi ca ma pot baza pe ce zicea tipa? Poate avea ea pasarici la cap si nu vroia sa doneze. Si stau si eu si ma gandesc, de cat sange poate sa aiba nevoie un bebelus de 2 luni?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Luy, mai am de invatat semnele de puctuatie din regulament si apoi scap... Dar numai dupa un examen riguros, cu lucare de diploma cu tot...
Haide fata, si ce daca am avertisment? Esti tu invidioasa? Eee, atunci sa nu mi-l ia nenica niciodata....

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Pe de alta parte, ma gandesc la modificarile care apar in HLG in timpul sarcinii si la alte modificari. Ufff, nu stiu ce sa fac. Sa ii sun pe parinti sau nu?

Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput