Mamici de septembrie-octombrie (57)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Avem si noi o intrebare legat de concediul de sarcina:

Se poate intrerupe prenatalul pentru o saptamana ?

Flori a facut cerere la servici pentru ai trece in cartea de munca licenta si ai schimba incadrarea. Dar a primit raspuns ca nu se poate face decat daca figureaza o saptamana la munca (ca nu se duce e alta problema..). Momentan insa se afla in prenatal.

Ce e de facut ?

Flori 34+ cu si tati

Cat a mai ramas
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Mandarinuta ti-am raspuns.

cecilia,36+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Vmkriss, asteapta sa se intoarca fetele de la inghetata... Sim si Luy sunt experte in treburi din astea... Orisicum, in lege nu scrie nicari cum ca nu s-ar putea intrerupe. Aranjeaza cu aia la ea la munca si se rezolva...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

dragutelor am si eu o intrebare.

la 36 de sapt mai 37 se face control si pe masa????
mi-e asa de frica de durere...

mi-e teama pt ca am dureri si acum jos si bebe e jos de tot si ma tot impinge si de asta mi-e teama.

vai abia astept sa vina ziua de maine sa vad cat e de grasun ingerasul meu.
trec de la o extrema la alta dar se pare ca nu sunt singura .si gandurile astea ne omoara.

am niste calduri acum de simt ca ma sufoc.
asa mi-a fost si ieri o jumatate de ceas muream de cald dupa aia imi reveneam si iar calduri si uite asa.....

iar ne plangem.dar stati sa vedeti si cand vom incepe sa ne laudam.
ma pun in pat putin.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 10 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

AFI, nu cred ca e musai... Depinde foarte mult de practica fiecarui doctor si, probabil, de problemele fiecarei paciente.
Cand te duci la echo, incearca sa bei lichide, ca sa iti poata vedea colul... Pe mine din aceasta cauza m-a pus pe masa, ca sa-mi masoare colul...
Orisicum, daca ii spui ca ai dureri, nu intereeaza pe nimeni. Eu i-am spus doctorului meu sa fie gentil si tot m-a mesterit de m-au trecut toate apele...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Yuuuhuuuuu! E weekend! Super. Plec acum de la birou si mergem cu tati din nou sa vedem mobila si carut de bebe. Poate de data asta gasim ceva ce ne place amandurora...
Sabina Y, tu stii cel mai bine daca vei rezista excursiei. Si la mine se uitau astia urat cand le ziceam ca plecam in concediu 4 saptamani cu masina prin toata Europa. Pana si sotul credea ca o sa-mi fie greu, dar la cat imi place mie sa calatoresc si sa vad chestii noi...nu a fost nicio problema. A fost super. Asa ca parerea mea e: "Go for it!"
Fetele, sa va fie de bine ...inghetata adica.
Afibebe, calduri am si eu, dar nu sunt cum le descrii tu. Mie mi-e doar cald si transpir. Dar e bine la birou, la aer conditionat. Acasa sistemul e diferit si mie mi se pare cald, desi nu e.

Va las acum. Poate mai intru deseara pe la voi.

Irina 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

HAI CA MA SPERII ANNISIA.

dr meu e un finut insa la ce tensiune am eu acolo toata finetea lui........

bine ca e la prima ora maine consultatia.
si sper sa imi spuna odata si data cezarianei ca sincer nu mai am rabdare.vreau sa stiu o treaba.asa ma tot cheama.

ma bag la somnic ca la noapte la sibiu se anunta cod portocaliu si de sunt descarcari electrice sigur nu o sa dorm ca mi-e frica de vreme mare.

multam de raspuns.

AFIBEBE36+Cristian Nicolae

AMR 10 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Hei, AFI, ai incredere in doctorul tau. Doar nu o fi nebun sa-ti provoace nasterea aiurea-n tramvai??? Stie el mai bine daca e cazul sa te scormoneasca sau nu...

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

NU va mai agitati mai burtici. Afibebe, o sa fie sigur bine. Are dreptate Annisia, doar nu o sa riste sa-ti provoace nasterea.
Pe mine ma ingrozeste ca baietii se nasc mai tarziu. Deja la mamici de iulie august s-au nascut majoritatea la 39-40 sapt. Uffffff. Si eu care inca mai sper sa apara cam in sapt 38 asa. M-am tampit e clar.
Tocmai ce am fost la masa si am purcelat un senvis Subway, mi-am luat mare si n-am mancat decat jumate, de calica nene, mai bine sa fie decat sa n-ajunga si un croisant cu unt, si din astea mi-am luat 4, deci mai am 3. Nu va radeati. Imi era tare foame cand fusai la cumparaturi.

Nana, 34+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Bai, Myral naste sau ce? Nu ne da nimeni de veste ce e cu ea? Sa intre cineva care are parola mailului comun si sa ia numarul ei de telefon. Trebuie sa aflam care-i treaba. Cum sa scapam noi vreo barfa ceva? Doamne fereste!
Myral, da-te jos din corcodus!!!!!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput