Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 3
cecilia L spune:
Buna,
Vad ca azi ati fost matinale, eu am dormit pana la 12 cu pauza de rigoare dintre 4 si 6.
Ce as mai veni si eu la inghetata, dar nu rezist sa stau pe scaun mai mult de 20-30 min, asa ca o sa pap la domiciliu si o sa ma gandesc ca sunt cu voi.
Eu nu-mi fac griji pt kilograme, raportez +13 ceea ce nu prea se vede( zic cei din jurul meu) dar cand ma gandesc la cele 48-50 kg ale mele.... ce viata, dar conteaza mai putin, important e sa fie bebe sanatos.
Merg sa calc lucrusoarele lui bebe ramase de ieri....offfff ce drag imi este sa le calc, la cat urasc eu sa calc rufe.....va dati seama.
cecilia,36+Cristian
alinus_25 spune:
Danuta, valve le zice la 'lingurile' alea, ma rog departatoarele care ti le introduce in vagin, sa-ti verifice colul. Le urasc, si dupa sangerarea de aseara, si mai si.
Cine ma lamureste cum arata dopul ala ce tre' sa pice din col?
Alinus 31s cu Iulius
Uuuuf, cat mai e!
sim_stoian spune:
Nana, acusi punem la treaba si pentru noi. Mai e putin
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
danuta36 spune:
Am uitat sa va spun ca ,de vreo doua zile,ma apuca rasul cand vad cum se misca burtica intr-o parte si in alta,uneori se umfla si e tare.Nu mi s-a mai intamplat pana acum,cred ca a mai crescut bebe si incepe sa nu mai aiba loc...
Fetelor,e musai sa facem vaccinul antitetanos?In saptamana 34?
Dana +31s
Flavia_Hurducas spune:
Salutare burtici!
Eu nu raportez un somn mai bun, dimpotriva, din ce in c mai rau. Mai incerc dupa-amiza cu Stefan. Poate ma inspira el.
Oare ar trebui sa imi fac griji ca am o pofta nebuna de dulciuri. Ma gandesc la diabet gestational, desi bebe nu este prea mare. Oricum trebuie sa imi fac toate analizele peste 2 sapt. Sper sa u fie asaa ceva.
Flavia 30 cu si Stefan
http://community.webshots.com/user/flaviahurducas/
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Adimercedes, in spital se fac injectii cu calciu ca sa induca/accelereze travaliul.
Sim 36+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Hmm, asa o fi, nu contest, dar nu stiu daca motivul e sa induca/accelereze travaliul sau sa previna o posibila cadere de Ca in timpul nasterii din cauza efortuli. Si eu am luat Ca intravenos cand am facut operatie de apendicita, deci nu aveau de ce sa imi dea Ca altfel Doar ca dupa operatie, din cauza anesteziei si oboselii, mi s-a facut rau si mi-a scazut mult tensiunea si mi-au dat Ca intravenos...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Roxana_G spune:
Bine ca nu am mai plecat spre Mall, ca m-a luat si pe mine lesinul. Simt ca ma sufoc si am transpirat toata. Vad ca si voi sunteti la fel. Am baricadat ferestre si stau cu AC dat drumul. Deja am facut 2 dusuri pana acum. Oricum realizasem tarziu ca eu nu ajungeam la timp. Mama mi-a zis ca e crunt afara, ca a iesit cu Alex in parc si s-a intors cu ea fleasca si rosie.
Distractie placuta si savurati inghetata si pentru mine!
Ma duc sa zac putin si sa ma calmez dupa plecarea menajerei. Va povestesc altadata, ca acum nici in fund nu as mai sta, nu vreau decat sa ma intind. Pupici.
Rox 36+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Roxana_G spune:
Alinush, pe 10 e nascuta si Alex, dar februarie. Dar ai dreptate, sper sa ma incadrez undeva intre 15 si 25 august (nici mai tarziu ca e treaba cu plecarea sotului!).
Rox 36+
mandarinutza spune:
Fetelor, distractie placuta la inghetata! As fi venit si eu dar sunt deranjata la stomac (am papat ieri multe fructe si ghiveci de legume facut de mine). Asa ca stau cumintica, mananc branzica de vaci.Of.Si ce m-e pofta de niste fructe sau inghetata.
Myral, draguta noastra, da-ne un semn ca esti bine.
Andries, bine ai revenit!
Cecilia, iti trimit un PM!
Iuli, ce mai face nepotica voastra?
Mandarinutza 36+ Antonia Maria
Poze
Roxana_G spune:
Se vede ca sunteti la inghetata...Astept poze. Ma duc la nani, nu scap de starea asta de lesin.
Fetele cumintele care stau la pat, ramane doar sa ne imaginam inghetata. Yam yam!
Somn usor daca treceti la nani si voi!
PS Nu au venit aia cu contractele pentru celulele stem nici acum. Neseriosi?
Rox 36+