Mamici de septembrie-octombrie (57)
Raspunsuri - Pagina 28
Carmenita spune:
Buna fetelor! Eu ma vait de coaste, e prea grea burta si ma trezesc cu niste dureri de coaste... Imi mai pun perne sub burta si parca e mai bine, mai preia din greutatea burtii. In rest, adormim tarziu, si ne trezim de doua ori pentru vizita la baie.
De Myral imi fac si eu griji. Ma gandesc ca poate i-a cazut netul cand a fost furtuna aia, ca au ramas mai multi fara internet atunci. Daca i-as sti numele de familie, m-as interesa la spital daca a nascut, ca stiu pe cineva pe sectie, dar e cam greu sa intreb doar de Mirela. Sper sa fie bine!
Eu inca am o problema cu epilatul pentru nastere. Cred ca pana la urma voi folosi lama total, in momentul in care ma apuca durerile. Ma duc frumusel in baie cu oglinda si reusesc eu pana la urma sa ma rad. Pana atunci inca ma epilez cu ceara la salon, ca doar nu singurica, dar nu total, ca mi-e asa teama de durere. Nu sunt prea paroasa, ba din contra, dar sunt foarte vaicarita de fel.
Va doresc o saptamana buna, fara peripetii!
Carmen 31+ Andrei
afibebe spune:
Yaia fi faar frica sunt vergeturi.
Eu am pe burtica pe toata suprafata ei.dar sunt mari acum.am intrebat medicul si mi-a spus sa nu folosesc creme din comert impotriva vergeturilor deoarece contin nu stiu ce substanta care dauneaza bebelusului.El mi-a sugerat crema/ alifia de galbenele care e super buna la mine.
MELKFETT se numeste e la 10 lei si o gasesti la naturiste.
nu masa ft puternic zona respectiva.
Sper sa iti fi fost de ajutor.
Eu tocmai mi-am luat tensiunea si aveam 14 cu 8.ce ziceti e mare???
mai dragutelor eu mananc ca o sparta in ultima saptamana.
nu ma mai pot abtine.parca sunt de pofta.si daca nu mananc simt ca lesin.
dar stati linistite ca daca ajung la cratita pana nu termin nu ma las.si dupa aia sunt ca o ... nici nu mai pot respira.
mare liniste aici.
Simona la cat mergi la medic?
Abia astept sa vad ce iti va spune.
Myral te joci cu noi???
Nu ne spui nimic???
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 7 ZILE
SI VINE ...
luy spune:
"Neata, burtici !
Noi ne-am trezit de la ora 8.30, cand a plecat tati la serviciu, deja am fost harnicutze, am facut fripturica si acu' terminam si supita de pui si dupa aceea o sa intindem lucrusoarele de bebelina, ca am pus in masina de spalat tot ce aveam de spalat la 30 de grade. Mai am de spalat de mana sosetelele, ca pe etichetele lor asa scria, ca se spala manual. Bine, o sa le spal acum, prima oara, ca am timp, dar dupa aceea sigur o sa le bag la masina, cine o sa mai stea sa le spele separat...
Astazi vreau sa termin si curatenia in camera bebelinei, poate ma apuc si de calcat, acum depinde si cat de cald se face afara.
Oricum, azi noapte a fost excelent, la un moment dat mi s-a facut chiar frig si a trebuit sa ma invelesc. Asa am savurat senzatia aia de frig.... mmmmmm Mai ales ca ma tem sa nu aiba Sabina dreptate cu alt val de caldura, mi-a mai zis cineva ca s-ar fi anuntat asa ceva. Ih, nu mai vreau !
Sim, asteptam vesti ! Te-au apucat fibrilatiile, ai ? Ei, lasa, nu te agita, e chiar mai bine ca vei sti cum stau lucrurile si ai timp sa te pregatesti sufleteste. Eu sunt foarte linistita din acest punct de vedere, stiu de ceva vreme ca va bebelina "va fi livrata" pe 27 august si deja m-am obisnuit cu gandul acesta. Bine, la tine nu e chiar acelasi lucru, stiu, ca tu vrei nastere naturala si in primul rand ai emotii daca te va lasa doctorul... Dar hai, astazi afli...
Cecilia, nu cred ca se mai roteste bebe acum, poate doar se intoarce de pe o parte pe alta si de-aia a fost asa agitatie la tine in burtica. Cred ca simte ca mai e un pic si va fi afara
afibebe, ce putin mai ai... Adica tu chiar saptamana viitoare nasti ? Uuuuuu, chiar ca mai e putin... ( e, na, ca parca eu ce fac peste doua saptamani, hihihi )
Chiar, oare ce o fi cu Myral ? N-a mai scris chiar deloc... Poate e la spital, poate s-a internat sa mai castige ceva timp si sta acolo, sub observatie... Nici Maruntzika n-a mai scris... Fetelor, noi ne rugam sa fiti bine si voi si bebelusii vostri !
Luy 37 fix cu
bernix spune:
Buna dimineata tuturor!
M-am trezit si eu pe le 10, am mancat, am pus o masina la spalat si mi s-a facut asa un somn... Ma gandeam sa fac orez cu lapte, dar nu stiu daca mai apuc si nu adorm. Aveam programata azi si o vizita la Carrefour, la cumparaturi, sa vedem ce-o iesi si din asta.
Bafta fetelor care sunt pe ultima suta de metri si celor care merg la doctor! Sper sa auzim numai vesti bune!
Yaia spune:
Afibebe, mersi de raspuns! Ce ma nedumereste pe mine e faptul ca nu arata a vergeturi. Adica de alea are sotul meu pe picioare si eu de cativa ani pe spate si arata ca niste dungi mai lungi, mai albe la culoare, iar piele acolo e foarte intinsa. Ce mi-a aparut mie acum arata ca niste capilare sparte, sub piele...culoare rosie. E ca si cum niste vase mici de sange s-au spart sub piele.
Eu crema de galbenele nu am cum sa cumpar aici, ca nu gasesc! Si din cauza ca arata ca vase de sange sparte, le masez, ca sa se reia circulatia.
Irina 31+
Happiness_4_us spune:
Salutare, burtici!
LA noi totul e ok, desi ieri am avut niste contractii ingrozitoare. Am crezut ca gata, ma apuca nascarea. M-am asezat in pat, s-au mai domolit, dar cum m-am ridicat iar in picioare, am luat-o de la capat. Pana la urma au cedat.
Acum suntem ok.
Myral, Marunzika, vreun semn de viata ca e totul ok?
Pupici si o saptamana usoara!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
Yaia, nu aveti magazine naturiste, ca de regula acolo gasesti?
Mai este gama Weleda, atat ptr bebei cat si ptr gravidute, si este numai pe baza de galbenele, adica Calendula. Cauta ca sigur gasesti. Au un ulei special pentru burtica atunci cand esti gravida. E drept ca e mai scump dar face toti banii!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
buna dimineata, sau buna ziua si de la noi!
Suntem fericiti ca de azi am intrat in concediu si stam pe acasa. V-am citit saptamanile trecute, dar inca mai eram la servici si vroiam sa nu plec inainte sa imi termin treburile.
Suntem bine, ne zvarcolim de zor in burtica la mami. Zilele astea trebuie sa ne facem analizele, ca sa le avem cand mergem la doctor saptamana viitoare. Uff, ce veste ca pleaca la inceputul lui septembrie. Oricum eu am vorbit cu bebe sa stea macar pana la urmatorul control in burtica... asa ca dupa 25 ii dau voie sa iasa...
Ma plang si eu de picioarele mele superumflate... cum stau in picioare sau la calculator, cum se umfla gleznele . Iar saptamana trecuta m-a durut mijlocul, cred ca de la greutatea burticii. Am rezolvat-o cu 2 pernute sub burta ca sa nu mai atarna greu la coloana.
Am aranjat camera lui Robertino, iar zilele astea ma apuc si eu de spalat hainutele si lenjeriile.
Va pup si aveti grija de voi!
PS: De tomitza mai stie careva ceva? ca vad ca de vineri de cand ii era rau nu a mai aparut
Mad cu Robert
Yaia spune:
Nana, din pacate astia nu sunt asa de dotati la produsele naturiste. Astiu 1 sau 2 magazine in oras cu asa ceva, dar acolo gasesti ceaiuri de la Celestial Seasonings, tot felul de seminte si batoane si alte chestii pentru slabit sau pentru cei care merg la sala de forta! Creme sau alte ceaiuri naturiste nici vorba! Ceaiul din frunze de zmeur mi l-a adus o prietena din tara zilele trecute, dar inca nu aveam problema cu fundul cand era ea in tara, asa ca nu am cerut crema. Si sora-mea vine chiar cand nasc, deci... Iar la farmacii astia nu au ceaiuri ca in tara! Tot ce tine de medicamente pentru mine si bebe dupa nastere am adus din tara.
Irina 31+
Happiness_4_us spune:
Te inteleg ce spui, ptr ca si aici este la fel, Yaia. Insa in unele magazine sau in farmacii, nu sunt expuse produsele astea, trebuie sa intrebi. Fa o incercare, ca nu strica. Gama Weleda este nemteasca si este mai peste tot pentru ca este o gama foarte buna si cunoscuta.
Si eu mi-am adus din tara unguent de galbenele, 2 cutiute mici, dar sper sa imi ajunga si sa n-am nevoie de mai mult pana in dec cand ajung iar.
MAi cauta gama Weleda in magazinele speciale de bebelusi, ca si acolo am vazut mai peste tot.
Bafta!
Nana, 35+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!